Zwart geld verdienen!? Kan dat nog wel in 2018?

Zwart geld verdienen, waar het vroeger aan de orde van de dag was word het tegenwoordig steeds minder en minder. 

Vooral in grotere bedrijven is het uitkeren van zwart geld niet meer te doen en dat is maar goed ook. 

Stel je voor dat een gedeelte van de mensen zijn geld ontving zonder er belasting over te betalen, wat denk je dan dat, dat voor de andere mensen zou betekenen? 

More...

Wat is zwart geld verdienen?

Zwart geld verdienen is geld verdienen waarover je geen belasting betaalt. Wel lekker natuurlijk want zo is 100% van het verdiende geld voor jou. 

Ondanks dat het tegenwoordig steeds minder word zie je het nog vaak gebeuren dat mensen zoals stratenmakers, timmermannen, schilders en kappers, toch nog aardig 'bij beunen', om het zo maar te noemen. 

Vaak verrichten ze klusjes in de avonduren waarbij het verdiende geld contact word betaalt door de opdrachtgevers.

Omdat zwart geld meestal contant word betaald is het voor de belastingdienst bijzonder moeilijk om dit te controleren.

Zwart geld verdienen is dus geld verdienen zonder dat je daarover belasting afdraagt. Enkele voorbeelden van zwartwerkers anno 2018 zijn:

  • Kappers
  • Schilders
  • Timmermannen
  • Stratenmakers
  • Bijbaantjes zoals kinderen bijles geven of in de horeca werken

Je zou misschien denken dat zwart geld verdienen enorm slim is om te doen, maar zoals je kunt begrijpen is het op de lange termijn niet verstandig en is de kans dat je een keer tegen de lamp loopt groot.

zwart geld verdienen

Illegale manieren om geld te verdienen

Het zal je misschien niets verbazen maar er word in Google best veel gezocht op 'illegale manieren om geld te verdienen' 

Mensen zijn dus op zoek om geld te verdienen op een manier die niet legaal is, in principe valt zwart geld verdienen daar ook onder. 

In deze alinea probeer ik je te weerhouden om het verkeerde pad op te gaan mocht je dit overwegen. 

Het zal je uiteindelijk alleen maar schade toebrengen en het zal meer kapot maken dan je lief is.

Dus stop met het korte termijn denken waarbij je 'instant succes' deze vreugde zal meestal van korte duur zijn. 

Kies voor een legaal lange termijn project waarbij je nu zaait en ergens op een later moment oogst, zaai je goed, dan zul je ook goed oogsten. 

Snel geld verdienen? Legaal! 

Wil je snel geld verdienen op een legale manier? Dat kan ik me voorstellen, want wie wil dat nou niet? Het is net zo'n uitspraak als 'ik wil veel geld verdienen en er zo weinig mogelijk voor doen. 

Laat ik vooropstellen dat ik de laatste zal zijn die zegt dat het niet mogelijk is om snel geld te verdienen, of dat het niet mogelijk is om bakken geld te verdienen zonder er veel voor te hoeven doen.

Maar het is wel zo dat je daar eerst iets voor moet doen. Een succesvolle belegger moet eerst het geld vergaren om later snel geld te kunnen verdienen. 

Een internetondernemer moet eerst een gedegen website met een stabiel aantal bezoekers hebben om hier veel geld mee te verdienen zonder er heel veel voor te hoeven doen. 

Deze mensen hebben het werk al eens verricht, ze dachten lange termijn, ze zaaiden eerst en nu oogsten ze.

discipline

Zwart geld verdienen? Niet doen!

Zoals je al wel hebt gemerkt ben ik absoluut geen voorstander van zwart geld verdienen. 

Als je iets voor de langere termijn wilt opbouwen is het verstandig om het meteen op een serieuze aan te pakken en meteen geld af te dragen aan de belastingdienst. 

Tot een bepaald bedrag mag je bijverdienen zonder dat je daarvoor ingeschreven hoeft te zijn bij de kamer van koophandel, wel moet je het opgeven tijdens je jaarlijkse belastingaangifte onder het kopje 'overige inkomsten'

Als je gewoon netjes je inkomsten opgeeft bij de belastingdienst kun je rustig slapen en hoef je, je niet druk te maken voor eventuele boetes. 

Hoe ik geld verdien op een super gave manier!

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een manier om geld te verdienen waarbij je dus het maximale voor jezelf kunt houden zodat je netto gezien meer verdient. 

Zelf verdien ik geld dankzij het internet, Affiliate marketing, dat is wat ik doe. Ik verdien geld met het promoten van producten van andere bedrijven. 

Affiliate marketing is een super gave manier van geld verdienen omdat je alleen een laptop en een internetverbinding nodig bent. 

Het enige wat voor jou van belang is, is dat je zoveel mogelijk potentiële kopers doorstuurt, via jouw link, naar de website van de productverkoper, als deze potentiële kopers vervolgens het product aanschaffen verdien jij geld. 

Maar hoe kom je dan aan deze bezoekers zul je denken? Als je meteen bezoekers naar je link wilt sturen kun je ervoor kiezen om te gaan adverteren op Facebook. 

Toch is dat niet hoe ik het doe. Ik gebruik Google. Het grote voordeel van Google is dat het mij gratis bezoekers oplevert. 

Ik zorg dat ik op bepaalde zoektermen hoog in Google sta waardoor ik veel gratis bezoekers krijg. 

Het mooie is dat het altijd doorgaat, of ik nu op vakantie ben of met andere dingen bezig ben, via Google blijf ik dagelijks bezoekers ontvangen. 

Ik kan dus met trots zeggen dat ik, redelijk op de automatische piloot, geld verdien dankzij het internet.

Natuurlijk is dit een lange termijn strategie en zul je niet meteen hoog in Google komen, maar de mensen die dit graag genoeg willen zullen vette resultaten gaan zien!

Hoe meer artikelen je toevoegt, net zoals wat ik nu aan het doen ben met dit artikel, hoe groter je website word en hoe beter je gaat ranken. 

Hoe beter je gaat ranken, hoe meer bezoekers je op je website krijgt, hoe meer producten je succesvol weet te promoten. Dat is hoe het spel werkt.

Hoe ik dit leerde? 

Dit alles leerde ik dankzij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. De Affiliate Marketing Revolutie is een online training waarbij je alles leert op het gebied van Affiliate marketing. 

Zelf had ik nog geen enkele voorkennis en heb ik alles van A tot Z geleerd dankzij deze training. 

Dus wil jij meer vrijheid, niet meer voor een baas werken en meer financiële ruimte?

De Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen?

Via onderstaande button kom je meteen op de aanmeldpagina van de Affiliate Marketing Revolutie (€47,- en 30 dagen geld terug garantie)

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: