Wat is affiliate marketing? En hoe verdien je er geld mee?

Wat is affiliate marketingWat is affiliate marketing? Misschien heb je al het één en ander uitgezocht over affiliate marketing en weet je al een beetje wat het inhoud maar het kan ook zijn dat je het voor het eerst hoort.

Of je er nu al het wat over gelezen hebt of er voor het eerst van hoort, op deze pagina ga ik je uitleggen wat het precies inhoud en hoe je dit succesvol kunt toepassen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing die veel gebruikt word. Affiliate marketing bestaat uit verschillende vormen maar de basis is hetzelfde.

Om het in het kort uit te leggen betekent affiliate marketing het promoten van andermans producten in ruil voor commissie.

Als mensen via jouw unieke link een product aanschaffen ontvang jij commissie. Deze uniek link kun je plaatsen op bijvoorbeeld je website of je social media kanalen.

Op deze pagina wil ik je meer vertellen over affiliate marketing door middel van informatieve producten, deze producten zijn digitaal en dat heeft voordelen tegenover fysieke producten

Als ik praat over informatieve producten bedoel ik bijvoorbeeld ebooks en e-cursussen. Omdat dit alles digitaal is komt er dus geen logistieke rompslomp aan te pas.

Voor jou als affiliate marketeer heeft dit als voordeel dat het uitbetalen van commissie ook vrijwel direct gebeurt, dit vaak in tegenstelling tot fysieke producten.

In Nederland word er een hele waardevolle video training aangeboden over Affiliate marketing! Deze affiliate marketing cursus heet de Affiliate Marketing Revolutie.

 

Wat is affiliate marketing

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus ontwikkeld door online ondernemer Jacko Meijaard. Jacko heeft zijn sporen al verdiend wat betreft affiliate marketing, daarom is deze cursus zeer waardevol!

Tijdens deze cursus kijk je live mee hoe Jacko een complete affiliate website opbouwt. Hij leert je alle kneepjes van het vak en geeft je informatie over do’s en dont’s.

Ben jij het ook zat om voor een baas te werken en wil je er vol gas voor gaan om straks overal ter wereld en wanneer je maar wilt te werken?

Stop dan met twijfelen en onderneem direct actie!

De Affiliate Marketing Revolutie bied je onder andere:

  • Video handleiding hoe je een winstgevende affiliate website opzet!
  • 8 modules met gemiddeld 5 video’s per module!
  • Online support!
  • Email support van Jacko!Wat is affiliate marketing
  • Interessante Bonus video’s!
  • Niet goed? Geld terug!

 

 

 

Voor de snelle beslissers is de Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk maar €47! Je hoort het goed! Geen geld voor deze waardevolle cursus!

Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen

Veel succes gewenst!

Jann

P.S. Lees hier mijn affiliate marketing revolutie review

 

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: