Snel veel geld verdienen: De waarheid + De mogelijkheden

snel veel geld verdienen?

Snel veel geld verdienen klinkt als muziek in de oren, want wie wil dat nou niet!? Veel geld verdienen binnen een zo kort mogelijke tijd.

Toch is het iets om erg voorzichtig mee te zijn, je zult namelijk niet de eerste zijn die van een koude kermis thuiskomt als je begrijpt wat ik bedoel.

9 van de 10 mensen die op welke manier dan ook succesvol zijn geworden hebben dit bereikt met vallen en opstaan en zeker niet binnen een week.

In dit artikel laat ik je zien op welke manier jij geld kunt verdienen, relatief snel en op een risicoloze manier.

Snel en makkelijk geld verdienen

Het verbaast me hoevaak er op word gezocht in Google, ‘Snel en makkelijk geld verdienen’ Iedereen lijkt op zoek naar de pot met goud aan het einde van de regenboog.

Ik zal je meteen uit de droom helpen, snel en makkelijk geld verdienen bestaat naar mijn mening maar op één manier en dat is door geluk te hebben in de loterij.

De keiharde werkelijkheid is dat slechts een heel klein percentage deze droom in vervulling ziet komen.

Het zou dom zijn om je hele leven te wachten op de winnende cijfers of een cameraploeg voor je deur.

Alle succesvolle mensen weten dat snel en makkelijk geld verdienen niet mogelijk is, tenminste als je echt structureel geld wilt verdienen op een legale manier.

Veel geld verdienen in korte tijd

Veel geld verdienen in korte tijd, staat gelijk aan snel veel geld verdienen, er zijn meerdere vergelijkingen omtrent deze twee zoekwoorden:

 • Mensen die hier naar zoeken zijn niet bereid ‘de prijs’ te betalen die een succes met zich meebrengt.
 • Deze mensen zijn niet bereid om keihard te werken en hebben de beperkende overtuiging dat er manieren zijn waarbij je overmorgen al grote sommen geld kunt incasseren.
 • Veel geld verdienen in korte tijd brengt me al snel op het onderwerp ‘illegaliteit’
 • Of zoals ik net zei; Het winnende lot in de loterij (Volgens onderzoeken is de kans dat je geraakt word door een blikseminslag groter dan dat je het winnende lot uit de loterij hebt, niet om je af te schrikken hoor)

Geld verdienen dankzij het internet

Met de komst van het internet in de jaren negentig zijn er heel veel mogelijkheden bijgekomen.

Ondanks dat het internet in de basis niet was bedoeld als geld genererend medium was dit uiteindelijk wel een logisch gevolg.

Dankzij het internet kunnen we namelijk de hele wereld bereiken vanuit onze luie stoel, daarom is het ook niet gek dat veel bedrijven hierop inspeelden.

Tegenwoordig weten we niet beter, we shoppen allemaal via het internet en het internet is niet meer weg te denken uit onze beschaving.

Maar hoe kan het internet dan voor jou een rol gaan spelen? Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen dankzij het internet:

 • Geld verdienen met je eigen webwinkel
 • Geld verdienen met dropshipping (producten van andere bedrijven verkopen waarbij je zelf de afhandeling doet behalve het verzenden van de artikelen)
 • ​Geld verdienen met YouTube
 • Geld verdienen met Facebook
 • Geld verdienen met Affiliate Marketing 

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Zelf verdien ik geld met Affiliate Marketing, dit ben ik gaan doen naast mijn studie. Ik wilde geen vakkenvullen en daarom besloot ik er een zoekopdracht in Google aan te wagen ‘Online geld verdienen student‘ typte ik in. Na het één en ander te hebben gelezen leek Affiliate marketing mij de meest geschikte keuzen. Hieronder zal ik in het kort uitleggen wat dat inhoudt.

Geld verdienen met Affiliate Marketing is echt een ideaal verdienmodel om mee te starten, je kunt namelijk vrijwel meteen beginnen.

Affiliate Marketing is namelijk het promoten van producten van anderen, hiervoor hoef je geen eigen product of dienst te hebben.

Het enige wat jij doet is het doorsturen van potentiële kopers naar de website van de productverkoper.

Koopt iemand via jouw unieke link het product? Dan ontvang jij commissie. Je kunt mensen doorsturen via bijvoorbeeld Facebook, je website of via een YouTube video.

Misschien denk je dat het maken van een website erg moeilijk is, dit is absoluut niet waar. Tegenwoordig kan bijna iedereen een website maken.

Hoe je een website maakt? Dat lees je in mijn artikel ‘Hoe maak je een wordpress website

Zelf stuur ik mensen via mijn website door naar de website van de productverkoper, de bezoekers op mijn website krijg ik doormiddel van Google.

Ik schrijf artikelen waardoor ik vindbaar ben in Google, hoe ik dat precies doe? Dat lees je in mijn artikel ‘Blog schrijven en geld verdienen’

Geld verdienen met gamen

Geld verdienen met gamen klinkt echt als een droom voor de meeste jongeren. En natuurlijk zou het geld verdienen met gamen ook een droom zijn die uitkomt maar we moeten ook realistisch zijn. De meeste mensen zullen het niet zover schoppen als de bekende game vloggers.

Geld verdienen met Instagram

Ook geld verdienen met Instagram is een super gave manier om je inkomen bij elkaar te sprokkelen. Wat zijn de valkuilen en wat zijn de kansen? Je leest er alles over in het blog ‘Geld verdienen met Instagram

Geld verdienen met Marktplaats

Marktplaats, het lijkt inmiddels een achterhaald platform maar dat is het zeker niet. Ook met Marktplaats kun je geld verdienen. En dan bedoel ik niet alleen met het doorverkopen van gebruikte spullen. Check het blog ‘Geld verdienen met Marktplaats

Geld verdienen met Youtube

Geld verdienen met Youtube werkt eigenlijk hetzelfde als geld verdienen met gamen. We kennen allemaal wel wat bekende vloggers die elke video duizenden of zelfs miljoenen views hebben. Deze vloggers kunnen goed leven van hun Youtube inkomsten en daarnaast hebben ze vaak nog sponsorcontracten waar ze ook het nodige geld mee binnen brengen.

Hoe snel kun je geld verdienen met youtube?

Geld verdienen met foto’s verkopen

Is fotograferen helemaal jouw passie? Dan is het geld verdienen met foto’s verkopen misschien een leuke manier om wat geld te verdienen met je hobby.

Geld verdienen met traden

Heb jij stalen zenuwen en durf je wel wat risico te nemen? Geld verdienen met traden is een manier van geld verdienen die je heel veel kan opleveren maar ook veel risico met zich meebrengt. Je moet echt goed weten wat je aan het doen bent en het is daarom dan ook aan te raden om hier eerst trainingen in te gaan volgen.

Veel geld verdienen zonder diploma

Veel geld verdienen zonder diploma is ook een zinnetje wat mensen vaak intypen in de zoekbalk van Google.

Op dit zinnetje ben ik minder kritisch, veel geld verdienen zonder diploma is namelijk wel degelijk mogelijk.

Er zijn je tal van mensen voorgegaan die veel geld hebben verdiend zonder dat ze daarvoor diploma’s hebben.

Vooral in de sportwereld lopen heel veel mensen die enorme sommen geld verdienen zonder dat ze beschikken over een noemenswaardig diploma.

Maar niet alleen sportmensen zoals voetballers en formule-1 coureurs verdienen veel geld zonder ellenlange studies te hebben gedaan, ook topondernemers behoren tot dit rijtje.

Ondanks dat deze topondernemers nooit afstudeerden of geen noemenswaardige diploma’s hebben zijn ze in staat geweest om enorme bedrijven op te zetten.

Natuurlijk zijn dit extreme voorbeelden van beursgenoteerde bedrijven en ben jij helemaal niet op zoek naar deze successen, maar het is maar even om aan te geven.

Het laat maar al te goed zien dat je echt wel veel geld kunt verdienen zonder diploma.

makkelijk en snel geld verdienen

Als een raket naar de top!?

Maar zijn deze mensen als een raket naar de top geschoten? Nee, absoluut niet. Ondanks dat bovenstaande mensen nooit afstudeerden hebben ze wel andere onmisbare kwaliteiten gehad.

Ze gaven nooit op, nooit. Soms was het zwaar en moesten verschillende tegenslagen overwonnen worden, ze gaven nooit op.

Ik kan me voorstellen dat ‘snel veel geld verdienen’ aantrekkelijk klinkt en dat je het liefst zonder slag of stoot successen boekt, zo werkt het helaas niet.

Simpel geld verdienen

En op een simpele manier geld verdienen? Kan dat dan wel? Ja dat kan wel. Kijk maar eens om je heen, je vind er de meest complexe dingen maar ook de meest eenvoudige dingen.

Alles wat je op dit moment om je heen ziet liggen is ooit bedacht en ontwikkelt door iemand.

Neem bijvoorbeeld een elastiekje of paperclip, het zijn relatief simpele voorwerpen en mensen zijn er behoorlijk rijk door geworden.

Ook hier een kleine kanttekening, ook deze mensen hebben tegenslagen moeten overwinnen maar dat is nou eenmaal hoe het werkt.

No pain, No gain is niet voor niets een wereldberoemde uitspraak!

Zelf verdien ik op een relatief simpele manier geld al zeg ik het zelf. Het heeft me geen grote investeringen gekost en iedereen kan ermee aan de slag, hierover later meer..

Makkelijk geld verdienen vanuit huis

Ook deze zoekopdracht bevat weer het woord ‘makkelijk’ het verbaast me echt enorm hoeveel mensen snel, makkelijk en zonder enige moeite geld willen verdienen.

En ja, natuurlijk ligt het er ook aan hoeveel geld je ermee wilt verdienen. Makkelijk geld verdienen vanuit huis is 100% realiseerbaar.

Denk bijvoorbeeld aan inpakwerk, oppaswerk of het testen van producten. Deze dingen kun je vanuit huis doen en het levert je meteen geld op.

Het nadeel van dit werk is dat je nooit meer dan een bepaald bedrag kunt verdienen, dus veel geld verdienen is er niet echt bij.

Makkelijk geld verdienen vanuit huis doe je doormiddel van:

 • Inpakwerk
 • Oppassen
 • Telefonisch thuiswerk

Meer informatie over thuiswerk vind je op thuiswerken.nl

opassen

Extra geld verdienen is altijd een leuke bijkomstigheid. Niet alleen heb je hier meer bewegingsvrijheid door, ook kun je aan de hand van jouw verdiensten een eventuele lening sneller terugbetalen.

Jouw financiële situatie wordt hoe dan ook verbeterd als er iets meer geld op jouw rekening komt. Hiervoor zijn veel verschillende mogelijkheden, waarbij je zelfs nog de keuze hebt om het vanuit huis of met een bijbaan te kunnen doen.

Onderstaande informatie helpt jou daarom op weg door meer inzicht te geven in de mogelijkheden en de eventuele verdiensten die je hiermee kunt genereren.

Extra geld verdienen voor jouw maandelijkse lasten

Extra geld verdienen wil iedereen. Net dat kleine bedrag per maand extra kan een wereld van verschil maken voor zowel jezelf als jouw gezin. Voor sommige verdiensten is in eerste instantie een investering nodig, terwijl je voor andere direct aan de slag kunt gaan met verdienen.

Het is daarom altijd goed om eerst in kaart te brengen waar jouw eigen vaardigheden liggen en hoe je deze zou kunnen inzetten. Zo is het zoeken naar een baan ook eenvoudiger en kun je bij bijvoorbeeld uitzendbureaus ook beter aangeven in welke richting je aan het zoeken baan.

Een bijbaan wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en je kunt er ook nog plezier aan beleven. Ondanks dat het werk is, moet je het wel leuk vinden om te doen om het vol te kunnen houden.

Passief geld verdienen door te beleggen

Niet altijd hoef je een bijbaan te hebben om extra geld te verdienen. Je kunt er ook voor kiezen om passief geld te verdienen. Dit houdt in dat er een kapitaalverhoging met weinig tijdsbesteding gebeurt.

In feite laat je jouw geld dus voor jou werken in de vorm van beleggingen. Deze komen in verschillende risicoklassen, waardoor je voor jezelf kunt bepalen of het voor jou weggelegd is.

Dit klinkt aantrekkelijk, omdat er op jouw spaarrekening nagenoeg geen winst te behalen valt met het geld wat er naartoe gaat. Het rendement op beleggingen ligt aanzienlijk hoger, waarbij het ook mogelijk is om deze relatief snel of volledig automatisch te zetten. Je hoeft hierdoor niet meer actief te werken.

Let op de keerzijde

Let wel op dat er in Nederland belastingen betaalt moeten worden over de winsten die je met beleggen ontvangt. Dit is de vermogensrendementsheffing. Je hoeft deze alleen te betalen als jouw vermogen boven de 30.360 euro uit komt. In hoeverre je gaat verdienen bepaalt dus ook of je belasting moet betalen.

Extra geld verdienen is daarom ook opletten hoeveel geld je uiteindelijk gaat verdienen en waarover je belasting moet gaan betalen. Het is zonde als je over jouw eigen vermogen heen gaat, maar aan de andere kant kan het jou wel helpen om genoeg geld bij elkaar te krijgen om jouw financiële situatie aanzienlijk te verbeteren.

Mits je van alle risico’s en mogelijkheden af weet. Je moet immers wel weten wat je aan het doen bent voordat je jouw geld gaat beleggen.

Word Uber chauffeur in je vrije tijd

Wil je wel werken voor jouw geld of heb je geen weet van beleggen, dan zijn andere beroepen vaak beter. Denk bijvoorbeeld aan Uber chauffeur.

Hoewel het in Nederland nog niet heel bekend is, worden mensen in onder andere Amerika chauffeur om extra geld te verdienen. De verdiensten kunnen echter erg verschillen. Bij een slechte maand heb je ongeveer 300 euro, terwijl je bij een goede maand al gauw de 3600 euro aan kunt tikken.

Dit houdt wel in dat je hele dagen op de weg zit en ook veel klanten op moet pikken om dit bedrag te halen. De gebruikers van Uber wisselen sterk, waardoor geen dag hetzelfde is en je altijd een praatje kunt maken met verschillende mensen. Het verveelt daarom nooit en brengt extra geld in het laatje.

Een flexibele bijbaan als chauffeur

Als Uber chauffeur werk je wanneer het jou uitkomt. Hierdoor is het een flexibele bijbaan, die je ook goed kunt combineren met jouw dagelijkse verplichtingen. Je hoeft je daarbij ook niet aan een strak schema te houden.

Je krijgt meldingen van beschikbare ritten, welke je kunt aannemen of afwijzen. Hierdoor zijn de tijden goed te bepalen, terwijl je wel extra geld verdienen kunt met jouw werk.

De hoeveelheid ritten die je afneemt kunnen ervoor zorgen dat je jouw maandelijkse lasten of de huur kunt betalen, zonder dat je hiervoor veel uren per week aan de slag hoeft te gaan. Houd er wel rekening mee dat het niet de best betaalde baan is. Je moet dus wel realistisch blijven en het als extra zien.

Les geven in verschillende vakken

Ook online extra geld verdienen is mogelijk. Een groot voordeel hiervan is dat je niet meer uit huis hoeft, waardoor je meer vrijheid over hebt en zelf kunt bepalen wanneer je werkt. Als voorbeeld nemen we privéles geven.

Als je goed bent in bepaalde vakken van de middelbare school, zoals talen of wiskunde, dan kun je jouw kennis overdragen op leerlingen die er moeite mee hebben. Deze leerlingen kun je bij jou thuis ontvangen, maar je kunt ze ook helpen via de mail of via Skype.

Afhankelijk van jouw ervaringen kun je hier tot 50 euro per uur mee verdienen via verschillende websites. Bij sommige websites kun je zelfs jouw eigen tarieven instellen, waardoor je nog flexibeler bent.

Doe cursussen of opleidingen voor een beter salaris

In sommige gevallen is een certificaat vereist. Deze certificaten tonen namelijk aan dat je het gewenste niveau beheerst, zoals bijvoorbeeld met een taal. Het Europees Referentie Kader (ERK) wordt dan gehanteerd, waarmee je ook aansluiting vindt met instituten.

Dankzij deze certificaten gaat jouw salaris ook omhoog, doordat je meer ervaringen hebt opgebouwd en jouw kennis vele malen hoger ligt dan wanneer je deze niet hebt.

Als professional ligt jouw uurtarief zelfs nog hoger. Hiervoor moet je wel de nodige papieren hebben, waardoor er eerst een investering gemaakt moet worden om aan de slag te kunnen.

Bedenk daarom eerst goed hoe je extra geld verdienen kunt, voordat je begint met het vinden van gerichte cursussen.

Gerichter zoeken naar passende functies

Of je nou op zoek bent naar thuiswerk of juist een bijbaan om extra geld te verdienen, je kunt altijd een baantje vinden die bij jou past. Aan de hand van jouw vaardigheden is het een stuk eenvoudiger om een aansluiting te vinden en kun je gerichter via de verschillende zoekmachines gaan zoeken.

Daarnaast kun je jezelf altijd inschrijven bij een uitzendbureau, waar andere mensen voor jou meekijken naar een geschikte functie. Mensen bij een uitzendbureau weten beter waar openstaande vacatures te vinden zijn, zodat je ook sneller aan de slag kunt gaan en jouw salaris ervoor kan zorgen dat de maandelijkse lasten afbetaald worden.

Snel veel geld verdienen: Conclusie

Ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is geworden dat snel veel geld verdienen niet echt tot de legale mogelijkheden behoort.

Een lot uit de loterij of het uitvoeren van illegale activiteiten (wat ik natuurlijk ten zeerste afraad) zijn de enige mogelijkheden waar je op uit komt als je zoekt op ‘snel veel geld verdienen’

Met de komst van het internet is er heel veel veranderd. Ten opzichte van de traditionele bedrijven maakt het internet het mogelijk om relatief snel en risicoloos geld te verdienen.

Maar let op, het zal nooit helemaal zonder slag of stoot gaan. Zelf verdien ik een hele leuke boterham aan Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing is eigenlijk geheel risicoloos, het kost je slechts een paar tientjes om te beginnen en je kunt er veel geld mee verdienen.

Ben je geinteresseerd geraakt in Affiliate Marketing? Zelf leerde ik alles dankzij de Affiliate Marketing Revolutie van internetondernemer Jacko Meijaard.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: