Snel veel geld verdienen!? De feiten op tafel!

Snel veel geld verdienen klinkt als muziek in de oren, want wie wil dat nou niet!? Veel geld verdienen binnen een zo kort mogelijke tijd. 

Toch is het iets om erg voorzichtig mee te zijn, je zult namelijk niet de eerste zijn die van een koude kermis thuiskomt als je begrijpt wat ik bedoel. 

9 van de 10 mensen die op welke manier dan ook succesvol zijn geworden hebben dit bereikt met vallen en opstaan en zeker niet binnen een week. 

In dit artikel laat ik je zien op welke manier jij geld kunt verdienen, relatief snel en op een risicoloze manier.

More...

Snel en makkelijk geld verdienen

Het verbaast me hoevaak er op word gezocht in Google, 'Snel en makkelijk geld verdienen' Iedereen lijkt op zoek naar de pot met goud aan het einde van de regenboog.

Ik zal je meteen uit de droom helpen, snel en makkelijk geld verdienen bestaat naar mijn mening maar op één manier en dat is door geluk te hebben in de loterij. 

De keiharde werkelijkheid is dat slechts een heel klein percentage deze droom in vervulling ziet komen. 

Het zou dom zijn om je hele leven te wachten op de winnende cijfers of een cameraploeg voor je deur.

Alle succesvolle mensen weten dat snel en makkelijk geld verdienen niet mogelijk is, tenminste als je echt structureel geld wilt verdienen op een legale manier.

Veel geld verdienen in korte tijd

Veel geld verdienen in korte tijd, staat gelijk aan snel veel geld verdienen, er zijn meerdere vergelijkingen omtrent deze twee zoekwoorden:

 • Mensen die hier naar zoeken zijn niet bereid 'de prijs' te betalen die een succes met zich meebrengt. 
 • Deze mensen zijn niet bereid om keihard te werken en hebben de beperkende overtuiging dat er manieren zijn waarbij je overmorgen al grote sommen geld kunt incasseren. 
 • Veel geld verdienen in korte tijd brengt me al snel op het onderwerp 'illegaliteit'
 • Of zoals ik net zei; Het winnende lot in de loterij (Volgens onderzoeken is de kans dat je geraakt word door een blikseminslag groter dan dat je het winnende lot uit de loterij hebt, niet om je af te schrikken hoor)

Veel geld verdienen zonder diploma

Veel geld verdienen zonder diploma is ook een zinnetje wat mensen vaak intypen in de zoekbalk van Google. 

Op dit zinnetje ben ik minder kritisch, veel geld verdienen zonder diploma is namelijk wel degelijk mogelijk.

Er zijn je tal van mensen voorgegaan die veel geld hebben verdiend zonder dat ze daarvoor diploma's hebben.

Vooral in de sportwereld lopen heel veel mensen die enorme sommen geld verdienen zonder dat ze beschikken over een noemenswaardig diploma.

Maar niet alleen sportmensen zoals voetballers en formule-1 coureurs verdienen veel geld zonder ellenlange studies te hebben gedaan, ook topondernemers behoren tot dit rijtje.

Ondanks dat deze topondernemers nooit afstudeerden of geen noemenswaardige diploma's hebben zijn ze in staat geweest om enorme bedrijven op te zetten. 

Natuurlijk zijn dit extreme voorbeelden van beursgenoteerde bedrijven en ben jij helemaal niet op zoek naar deze successen, maar het is maar even om aan te geven.

Het laat maar al te goed zien dat je echt wel veel geld kunt verdienen zonder diploma.

makkelijk en snel geld verdienen

Als een raket naar de top!?

Maar zijn deze mensen als een raket naar de top geschoten? Nee, absoluut niet. Ondanks dat bovenstaande mensen nooit afstudeerden hebben ze wel andere onmisbare kwaliteiten gehad. 

Ze gaven nooit op, nooit. Soms was het zwaar en moesten verschillende tegenslagen overwonnen worden, ze gaven nooit op. 

Ik kan me voorstellen dat 'snel veel geld verdienen' aantrekkelijk klinkt en dat je het liefst zonder slag of stoot successen boekt, zo werkt het helaas niet.

Simpel geld verdienen!?

En op een simpele manier geld verdienen? Kan dat dan wel? Ja dat kan wel. Kijk maar eens om je heen, je vind er de meest complexe dingen maar ook de meest eenvoudige dingen. 

Alles wat je op dit moment om je heen ziet liggen is ooit bedacht en ontwikkelt door iemand. 

Neem bijvoorbeeld een elastiekje of paperclip, het zijn relatief simpele voorwerpen en mensen zijn er behoorlijk rijk door geworden. 

Ook hier een kleine kanttekening, ook deze mensen hebben tegenslagen moeten overwinnen maar dat is nou eenmaal hoe het werkt. 

No pain, No gain is niet voor niets een wereldberoemde uitspraak!

Zelf verdien ik op een relatief simpele manier geld al zeg ik het zelf. Het heeft me geen grote investeringen gekost en iedereen kan ermee aan de slag, hierover later meer..

Makkelijk geld verdienen vanuit huis

Ook deze zoekopdracht bevat weer het woord 'makkelijk' het verbaast me echt enorm hoeveel mensen snel, makkelijk en zonder enige moeite geld willen verdienen.

En ja, natuurlijk ligt het er ook aan hoeveel geld je ermee wilt verdienen. Makkelijk geld verdienen vanuit huis is 100% realiseerbaar. 

Denk bijvoorbeeld aan inpakwerk, oppaswerk of het testen van producten. Deze dingen kun je vanuit huis doen en het levert je meteen geld op. 

Het nadeel van dit werk is dat je nooit meer dan een bepaald bedrag kunt verdienen, dus veel geld verdienen is er niet echt bij.

Makkelijk geld verdienen vanuit huis doe je doormiddel van:

 • Inpakwerk
 • Oppassen
 • Telefonisch thuiswerk

Meer informatie over thuiswerk vind je op thuiswerken.nl

opassen

Geld verdienen dankzij het internet

Met de komst van het internet in de jaren negentig zijn er heel veel mogelijkheden bijgekomen. 

Ondanks dat het internet in de basis niet was bedoeld als geld genererend medium was dit uiteindelijk wel een logisch gevolg. 

Dankzij het internet kunnen we namelijk de hele wereld bereiken vanuit onze luie stoel, daarom is het ook niet gek dat veel bedrijven hierop inspeelden. 

Tegenwoordig weten we niet beter, we shoppen allemaal via het internet en het internet is niet meer weg te denken uit onze beschaving.

Maar hoe kan het internet dan voor jou een rol gaan spelen? Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen dankzij het internet:

 • Geld verdienen met je eigen webwinkel
 • Geld verdienen met dropshipping (producten van andere bedrijven verkopen waarbij je zelf de afhandeling doet behalve het verzenden van de artikelen)
 • Geld verdienen met YouTube (uitleg vind je hier)
 • Geld verdienen met Facebook 
 • Geld verdienen met Affiliate Marketing 

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Zelf verdien ik geld met Affiliate Marketing, daarom zal ik nog even kort uitlichten wat dat precies inhoudt. 

Geld verdienen met Affiliate Marketing is echt een ideaal verdienmodel om mee te starten, je kunt namelijk vrijwel meteen beginnen. 

Affiliate Marketing is namelijk het promoten van producten van anderen, hiervoor hoef je geen eigen product of dienst te hebben. 

Het enige wat jij doet is het doorsturen van potentiële kopers naar de website van de productverkoper. 

Koopt iemand via jouw unieke link het product? Dan ontvang jij commissie. Je kunt mensen doorsturen via bijvoorbeeld Facebook, je website of via een YouTube video.

Misschien denk je dat het maken van een website erg moeilijk is, dit is absoluut niet waar. Tegenwoordig kan bijna iedereen een website maken. 

Hoe je een website maakt? Dat lees je in mijn artikel 'Hoe maak je een wordpress website

Zelf stuur ik mensen via mijn website door naar de website van de productverkoper, de bezoekers op mijn website krijg ik doormiddel van Google. 

Ik schrijf artikelen waardoor ik vindbaar ben in Google, hoe ik dat precies doe? Dat lees je in mijn artikel 'Blog schrijven en geld verdienen'

Snel veel geld verdienen: Conclusie

Ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is geworden dat snel veel geld verdienen niet echt tot de legale mogelijkheden behoort. 

Een lot uit de loterij of het uitvoeren van illegale activiteiten (wat ik natuurlijk ten zeerste afraad) zijn de enige mogelijkheden waar je op uit komt als je zoekt op 'snel veel geld verdienen'

Met de komst van het internet is er heel veel veranderd. Ten opzichte van de traditionele bedrijven maakt het internet het mogelijk om relatief snel en risicoloos geld te verdienen. 

Maar let op, het zal nooit helemaal zonder slag of stoot gaan. Zelf verdien ik een hele leuke boterham aan Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing is eigenlijk geheel risicoloos, het kost je slechts een paar tientjes om te beginnen en je kunt er veel geld mee verdienen. 

Ben je geinteresseerd geraakt in Affiliate Marketing? Zelf leerde ik alles dankzij de Affiliate Marketing Revolutie van internetondernemer Jacko Meijaard.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: