Hoe betrouwbaar is PayPro? Ontdek hier mijn persoonlijke ervaringen!

affiliate netwerkenPayPro. Al eerder schreef ik erover, PayPro is een dienst die online betalingen afhandelt en is de spil tussen Affiliate marketeers en product eigenaren.

PayPro is te vergelijken met netwerken zoals Daisycon en Zanox. Het enige verschil is dat PayPro hoofdzakelijk werkt met digitale producten, denk aan ebooks en digitale trainingen.

Maar hoe betrouwbaar is PayPro eigenlijk? Kun je er veilig mee werken? Neem je geen risico als je jouw gegevens achterlaat? Hoe zit dat met de raamovereenkomst? En het inscannen van je identificatie? In dit artikel vertel ik je er alles over.

Wat is PayPro precies?

PayPro is een systeem waarmee je online betalingen kunt doen, je kunt het zien als een soort tussenpersoon. PayPro biedt product eigenaren de mogelijkheid om hun product eenvoudig online te zetten.

Maar ook voor affiliates is het een super mooi systeem, het enige wat je hoeft te doen als affiliate is je gratis registreren, de link van het product wat jij graag wilt promoten kopiëren en plakken en je kunt beginnen met geld verdienen.

Hieronder vertel ik je wat PayPro je kan bieden vanuit verschillende perspectieven.

#1: Klant

Zoals ik net al zei is PayPro een betaalprovider, maar PayPro heeft meerdere functies waardoor het voor meerdere partijen een ideaal systeem is.

Ben jij bijvoorbeeld iemand die een digitaal product wil aanschaffen, dan is de kans groot dat je dit product via PayPro aanschaft.

De product verkoper heeft namelijk zijn of haar product bij PayPro staan, via PayPro word je doorgestuurd naar Ideal of PayPal waar je het product kunt betalen.

Op deze manier hoeft de product verkoper geen koppeling te maken met zijn bank, jouw betaling word bijgeschreven in het account van de product verkoper.

#2: Product verkoper

Biedt jij digitale producten aan? Dan is PayPro een ideale partner om mee te werken. Je kunt namelijk je producten via PayPro aanbieden, hierdoor hoef je geen eigen betaalkoppelingen etc. te maken.

Alles is al voor je gedaan en je kunt vrijwel meteen van start. Koopt iemand een product bij jou? Dan ontvang jij de betaling meteen in je PayPro account.

Uitbetalen? Dat kun je heel simpel doen, het is niet meer dan een druk op de knop en binnen enkele dagen is je geld bijgeschreven op je rekening.

PayPro neemt voor product verkopers veel werk uit handen. Maar wat dacht je van het inzetten van affiliates? Ook op dat gebied neemt PayPro je veel werk uit handen.

Affiliates kunnen namelijk eenvoudig de link van jou product uit het productoverzicht halen en meteen van start met het promoten van jou product.

Voor jou als product verkoper ideaal maar ook voor de affiliate is het een fluitje van een cent, een win-win situatie dus.

In ruil voor deze dienst vraagt PayPro een percentage van het verkoopbedrag.

#3: Affiliate

Ik had het al een paar keer gezegd maar ook voor ons als affiliate is PayPro een super handige dienst om mee te werken. Je kiest het product wat je wilt promoten, je kopieert en plakt jouw unieke link en je kunt meteen van start.

In jouw persoonlijke dashboard, waar je na het registreren toegang tot hebt kun je precies zien hoeveel keer er op je unieke link is geklikt, waar een verkoop vandaan komt en wie er gekocht heeft.

Verderop in dit artikel laat ik je precies zien hoe je moet registreren en hoe het dashboard en al haar functies eruit zien. Het gebruik maken van PayPro als affiliate is overigens helemaal gratis.

Registreren bij PayPro

In het vervolg van dit artikel ga ik ervan uit dat jij aan de slag gaat met PayPro als affiliate, dit registratieproces verloopt iets anders dan wanneer jij je zou registreren als product verkoper.

Het registreren is vrij simpel, het enige addertje onder het gras is dat je moet opletten of je, je registreert als affiliate in plaats van product eigenaar, dat gaat nog weleens mis.

In de afbeelding hieronder zie je dat je in het grijze vlak op de klikbare tekst ‘Registreren als affiliate’ moet klikken

paypro registreren

Niet heel spannend maar om verwarring later in het proces te voorkomen moet je hier even op letten. Nadat je, je naam en emailadres hebt ingevoerd krijg je een email met verdere uitleg en een activatielink.

Hieronder zie je een afbeelding van de email die je hoort te krijgen:

paypro activatie

 

 

Als je op de activatielink klikt kom je in het dashboard, maar eerst worden er nog wat aanvullende gegevens gevraagd. Ook word er gevraagd om je bankgegevens in te voeren.

Wees niet bang, PayPro is een door de Nederlandse Bank erkend betaaldienstverlener en heeft zich aan zeer strenge eisen te houden voor wat betreft veiligheid en privacy.

In eerste instantie word er gevraagd of je een wachtwoord in wilt stellen, heb je dit gedaan, dan kom je in een venster waar je, je contactgegevens in moet vullen.

Let hier ook even op, ben je particulier? Klik dan op de blauwe button. Heb je een bedrijf? Vul dan in het eerste scherm je gegevens in.

registreren paypro

Ben je particulier? Dan kom je in een vergelijkbaar scherm als bovenstaand. Hier word gevraagd om je ID bewijs te uploaden, schrik hier niet van, dit heeft te maken met het feit dat PayPro erkend is door de Nederlandse Bank en zich aan strenge eisen moet houden.

Je bent bijna klaar! Er moeten nog wat belangrijke gegevens ingevuld worden.

In de volgende stap moet je, je bankrekening verifiëren, handig om natuurlijk je verdiende commissie uit te laten betalen. Om je rekening te verifiëren moet je 0,01 cent overmaken.

Daarna dien je een zogenaamde raamovereenkomst te ondertekenen, het lijkt misschien of je aan allerlei contracten vast zit maar dit is absoluut niet zo. Nogmaals het is allemaal voor de veiligheid.

Hoe werkt PayPro nadat je geregistreerd hebt?

Als je alle gegeven ingevuld hebt, de ondertekende raamovereenkomst hebt teruggestuurd en foto van je ID kaart is goedgekeurd kun je aan de slag.

Het menu is erg simpel en je navigeert eenvoudig naar ‘Affiliate Campagnes’ hier vind je een overzicht van alle producten die je kunt gaan promoten.

campagens

Zoals je ziet staat onder elk product meteen hoeveel commissie je krijgt als je het product succesvol aan de man weet te brengen.

PayPro heeft je meer dan 12000 verschillende producten te bieden in verschillende categorieën. Er is dus voor iedereen niche wel een product te vinden.

Maar hoe krijg je jouw unieke link? Vrij simpel, je klikt op het product wat je wilt promoten, er verschijnt een nieuw scherm met aanvullende informatie van de product eigenaar en jouw unieke link (zie foto)

product paypro

Zoals je ziet ontvang je lekkere hoge commissies bij het promoten van digitale producten, in dit geval meer dan de helft van de verkoopprijs.

De affiliate link die je ziet kun je eenvoudig kopiëren en plakken, moeilijker is het niet.

Ook zie je op bovenstaande afbeelding een ‘PayProscore’ staan. Dit geeft aan hoe populair een product is. In de meeste gevallen geldt, hoe hoger de score, hoe beter een product verkoopt.

Via deze link kun jij je meteen registreren bij PayPro>>

Mijn PayPro ervaringen

Zelf werk ik al enige jaren met PayPro en ik moet zeggen dat ik er erg goede ervaringen mee heb. Ik vind het erg gebruikersvriendelijk en de support reageert altijd snel.

Ook het uitbetalen van je verdiende commissies is snel geregeld. Binnen enkele dagen is het bijgeschreven op je bankrekening en kun je genieten van je welverdiende commissie.

Wil je nou weten hoe je geld kunt verdienen met het verkopen van digitale producten? In dit artikel over de Affiliate Marketing Revolutie leer je het stap voor stap>>

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: