Passief inkomen genereren? Is dat niet te mooi om waar te zijn!?

passief inkomen genererenEen passief inkomen genereren klinkt voor de meeste mensen als muziek in de oren, toch ondernemen de meeste mensen nooit actie en zullen ze nooit een passief inkomen genereren.

Want hoe moeilijk is het om een passief inkomen te creëren? Moet je niet eerst veel geld bezitten? Iets doen met geld beleggen of huizen verhuren?

Maar zijn er dan geen andere mogelijkheden? Mogelijkheden voor iemand die (nog) niet zoveel geld heeft? Ja die zijn er zeker, in dit artikel laat ik je precies door middel van welke methode je een passief inkomen kunt creëren.

Passief inkomen online

Zoals je misschien al wel kunt begrijpen ga ik het hier niet over beleggen of huizen verhuren hebben, ik zeg niet dat het onmogelijk is maar voor beide methodes heb je of een grote som geld of heel veel geduld nodig.

In dit artikel ga ik het met je hebben over een passief inkomen genereren door middel van het internet. Een methode die mij welbekend is, ik pas hem zelf namelijk ook toe.

Het is een methode waarbij je websites voor jou laat werken in plaats van andersom. Maar hoef je dan helemaal niets te doen!? Ja natuurlijk moet je er iets voor doen, er is nog nooit een passief inkomen uit het niets gecreëerd.

Maar als je het op de juiste manier aanpakt zul je steeds meer resultaten halen en er steeds minder werk mee hebben.

Laptop en internetverbinding

Het is een methode waarbij je alleen een laptop en een internetverbinding nodig bent, je kunt dus locatie onafhankelijk ‘werken’ terwijl alles up and running blijft.

Is het dan 100% passief? Nee het is eigenlijk niet 100% passief, ik zal je zometeen precies uitleggen hoe deze methode werkt en hoe ik er geld mee verdien.

Zelf noem ik het wel passief omdat het voor mij een soort van hobby is en ik het absoluut niet als werken zie. Oke, oke, noem het dan semi-passief.

blog schrijven en geld verdienen

Geld verdienen met Affiliate Marketing

De methode waar ik het over heb heet Affiliate Marketing, het is een methode die ik al jaren succesvol toepas en mij al mooie dingen heeft gebracht.

In het kort, Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Als iemand via jouw unieke link een product aanschaft ontvang jij hier commissie voor.

Je hebt geen eigen product, geen klantenservice en dus ook geen voorraad nodig. Het enige wat jij doet is mensen doorsturen naar de website van de productverkoper.

Omdat je dus geen eigen producten of voorraad hebt, en je dus niets hoeft te verzenden kun je Affiliate Marketing overal ter wereld toepassen, zo lang er maar een internetverbinding is.

  • Overal ter wereld werken
  • Geen eigen producten
  • Geen verzending
  • Geen klantenservice
  • Geen voorraad
  • Bezoekers doorsturen naar de website van de productverkoper, koopt een bezoeker? Dan ontvang jij commissie!

Laat jouw websites voor jou werken

Affiliate Marketing kun je op verschillende manieren toepassen, zo kun je bijvoorbeeld advertenties publiceren op Facebook of relevante video’s opnemen die je vervolgens publiceert op jouw YouTube kanaal.

In de advertentie of onder de YouTube video plaats je jouw unieke link waardoor mensen meer informatie over het desbetreffende product kunnen vinden en het product vervolgens kunnen aanschaffen.

Let er natuurlijk wel op dat je de advertenties en video’s aan de juiste doelgroep laat zien, hierdoor is de kans op succes vele malen groter.

Natuurlijk is dit erg kort door de bocht en kan ik veel meer vertellen over Facebook advertenties en YouTube video’s maar dat ga ik doen in een ander artikel, in dit artikel leg ik de focus op Affiliate Marketing door middel van een eigen website.

Zelf werk ik vanuit de basis altijd met een website. Een website is een stevig fundament die echt in jou bezit is, als jij hoger scoort in Google zul je steeds meer gratis bezoekers naar je website krijgen.

En hier begint het stukje ‘Passief inkomen genereren’ ik zorg er namelijk voor dat mijn websites hoog in Google komen zodat ik dag en nacht gratis bezoekers uit Google krijg.

Zelfs als ik slaap, als ik op een verjaardag zit of op vakantie ben komen er gratis bezoekers uit Google op mijn websites, een gedeelte van die bezoekers koopt uiteindelijk een product waardoor ik commissies krijg.

Snap je nu wat ik bedoel met ‘een passief inkomen genereren dankzij het internet?’

Het internet heeft geen openingstijden

Het bovenstaande zinnetje maakt het geheel tot een redelijk passieve bedoeling, zelf verkoop ik regelmatig midden in de nacht producten, als ik dan wakker word en mijn telefoon van de flight-mode afhaal stromen de mailtjes binnen.

Dat is echt supergaaf om mee te maken! Gewoon geld verdienen terwijl je op vakantie bent, ligt te slapen of een feestje hebt, het internet is 24/7 geopend!

Maar hoef je dan helemaal niets te doen? Die vraag heb ik al vaker genoemd maar ik heb er nog geen duidelijk antwoord op gegeven.

Ja, natuurlijk moet je er iets voor doen. Sterker nog, in het begin is het juist best aanpoten en zul je merken dat je nog maar weinig verdiend.

Maar als je snel geld wilt verdienen zul je een staatslot moeten kopen en hopen op de jackpot.

Je zult je het vak van Affiliate Marketeer eerst eigen moeten maken. Maar daarna als het kwartje is gevallen kun je gaan bouwen aan een semi-passief inkomen.

internet 24/7

Digitale producten

Maar hoe doe je dat dan precies? Hoe kan ik met Affiliate Marketing een passief inkomen genereren? Ik ga je hieronder precies vertellen hoe ik het doe.

Voor ik dat vertel nog even dit:

Zelf werk ik hoofdzakelijk met digitale producten, denk aan ebooks en online trainingen. De reden dat ik hier hoofdzakelijk mee werk is vanwege de hoge commissies die er op deze producten zitten.

Digitale producten hebben soms wel commissies van maar liefst 60%! Jij verdiend als Affiliate Marketeer dus meer aan het product dan de producteigenaar zelf (producteigenaar heeft natuurlijk meerdere affiliates he)

De snelle rekenaars onder ons hebben hun conclusie waarschijnlijk al gemaakt: Je hoeft geen enorme hoeveelheden te verkopen om er een mooi inkomen uit te halen.

Stel je verkoopt onderstaand product 3x op een dag (goed te doen) dan zou je €27 x 3= €81 per dag binnen harken, doe dit x 30 dagen en je komt uit op een bedrag van €2430 netto per maand.

Check hieronder de foto van een fitness product, hier krijg je maar liefst €27 van de verkoopprijs.

product paypro

 

Ik kies dus eerst een product uit wat ik wil gaan promoten, zoals ik al zei werk ik voornamelijk met digitale producten. Deze digitale producten vind je in PayPro.

PayPro moet je zien als een tussenpersoon tussen producteigenaar en Affiliate Marketeer, producteigenaren bieden hier hun producten aan en jij kunt deze producten eenvoudig promoten door jouw unieke Affiliate link te kopiëren en plakken op de plaatsen waar jij wilt.

In dit artikel leg ik precies uit wat PayPro is en hoe het werkt>>

Website maken

Stel ik kies ervoor om een product te gaan promoten wat te maken heeft met afslanken, dan heb ik vervolgens een website nodig waar ik potentiële kopers kan ontvangen en door kan sturen naar de website van de producteigenaar.

Hiervoor heb ik een hosting en een domeinnaam nodig, dit lijkt allemaal erg technisch maar dat is het absoluut niet, straks laat ik je precies zien hoe dit werkt.

Als ik een website online heb staan ga ik artikelen schrijven die relevant zijn aan het onderwerp ‘afslanken’ Door middel van het schrijven van informatieve artikelen waar bezoekers wat aan hebben zorg je ervoor dat je hoog in Google komt.

Stel je voor dat iemand in Google zoekt naar ‘Snel en eenvoudig afvallen’ en jij hebt een goed artikel geschreven met dit onderwerp en je staat hiermee op de eerste pagina van Google.

Dan is de kans groot dat mensen op jouw website terecht komen en vervolgens via jou een product aanschaffen wat met afslanken te maken heeft.

bloggen

Product kiezen

Zeker in het begin als je nog maar net begonnen bent met Affiliate Marketing raad ik je aan om een product uit te kiezen waar je al wat vanaf weet zodat je gemakkelijker schrijft.

In PayPro vind je ruim 12.000 verschillende digitale producten dus de kans is groot dat er iets tussenzit waar jij enige feeling mee hebt.

Als je een product hebt gevonden en een website online hebt kun je jouw unieke productlink verwerken in je artikelen zodat bezoekers daadwerkelijk kunnen doorklikken naar de website van de producteigenaar.

Passief inkomen genereren

Maar wat is hier eigenlijk passief aan? Nou dat zal ik je vertellen. Ik heb zelf namelijk verschillende websites die ik slechts 1x per week van een nieuw artikel voorzie.

Ik schrijf dan een artikel van ongeveer 1500 woorden, dit kost me ongeveer 2 uur per week. Deze websites leveren soms wel 1000 euro per maand op met slechts 2 uurtjes werk per week.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om elke dag aan de slag te gaan met je website maar als jij elke week een artikel van ongeveer 1500 woorden zou plaatsen zou dat al voldoende moeten zijn om er een mooi inkomen uit te halen.

Let er natuurlijk wel op dat het in het begin nog niet meteen kassa is, je zult na ongeveer 2 maand waarbij je elke week een artikel plaatst een redelijke stroom bezoekers krijgen.

Teksten laten schrijven

Deze alinea past precies onder de noemer ‘passief inkomen genereren’ want je kunt er ook voor kiezen om teksten te laten schrijven door zogenaamde tekstschrijvers.

Op deze manier maak je het weer een stuk passiever, je hoeft namelijk ook al niet meer je teksten te schrijven. Er zijn in Nederland best veel tekstschrijvers die voor een leuk bedrag goede teksten schrijven.

Laat je teksten schrijven? Dan hoef je ze alleen nog maar te publiceren. In dit geval ben je geen 2 uur per week bezig maar slechts een half uurtje.

‘Snel geld methode’?

Maar is dit dan zo’n magische snel geld methode? Nee dat is het niet, eerlijk is eerlijk. Snel geld verdienen bestaat naar mijn mening niet.

Je zult er eerst iets voor moeten doen, zo werkt dat nou eenmaal. Voor niets gaat de zon op maar wil jij succesvol worden op welk vlak dan ook? Dan zul je er iets voor moeten doen.

Het mooie van Affiliate Marketing is wel dat wanneer jij eenmaal door hebt hoe het werkt, je eenvoudig kunt opschalen naar meerdere websites waardoor je, je inkomsten aanzienlijk kunt vergroten.

Hoe leer je het?

Maar hoe kun je dat dan leren? Hoe leer je van A tot Z hoe je een winstgevende Affiliate website opzet? Veel mensen weerhouden zich van deze methode omdat ze niet technisch zouden zijn.

Maar geloof me, voor deze methode hoef je absoluut niet technisch te zijn. Zelf had ik nog nooit een website gemaakt, en het is me gelukt om meerdere websites op te zetten die allemaal geld opleveren.

Dit heb ik gedaan aan de hand van de training van Jacko Meijaard. Jacko is een jonge internetondernemer die gespecialiseerd is in Affiliate Marketing, hij is tevens eigenaar van InternetSuccesGids.nl

Zijn online training, de Affiliate Marketing Revolutie is een complete videotraining waarin je alles leert over het ontwikkelen van geld genererenden Affiliate sites.

internet succes gids

 

Maar wat als het me niet lukt?

Toch bang dat je ergens op vast loopt? Geen zorgen, Jacko is absoluut niet één of andere oplichter die even snel aan je probeert te verdienen.

Het is een jonge internetondernemer die zich als geen ander realiseert dat je alleen met waardevolle producten en diensten kunt overleven in deze tijden.

Daarom heeft hij het grootste Affiliate Marketing Forum van Nederland opgericht waar je voor al je vragen terecht kunt!

Screenshot forum:

review

 

Jacko heeft inmiddels meer dan 4000 mensen geholpen om met hun droom: Een passief inkomen genereren dankzij het internet.
Deze methode is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of ervaring.

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: