Op korte termijn geld verdienen? Hoe houdbaar is dat!?

Op korte termijn geld verdienen klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk, niet maanden ploeteren maar gewoon binnen nu en een week al cashen. 

Maar klinkt dat niet een beetje als een fabeltje? Moet je voor snel geld niet in een casino zijn of allerlei illegale klusjes verrichten? 

Of zijn er toch legale manieren waarmee je snel geld kunt verdienen? In dit artikel deel ik mijn visie en laat ik zien welke manieren er zijn om snel geld te kunnen verdienen.

More...

Geld verdienen zonder iets te doen

Eerst nog even dit. Geld verdienen zonder iets te doen is een zoekwoord wat vaak word ingetypt in de zoekbalk van Google. 

Mensen zijn dus blijkbaar op zoek naar manieren om geld te verdienen zonder er iets voor te hoeven doen. 

Dat klinkt natuurlijk een beetje gek he!? Laat ik je dan ook maar snel uit de droom helpen mocht je die hebben, geld verdienen zonder iets te doen is vrijwel onmogelijk. 

Een paar kleine uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Beleggers als Warren Buffet verdien geld zonder iets te doen, maar daar is natuurlijk wel het één en ander aan vooraf gegaan. 

beleggen

Beleggers als Warren Buffet hebben natuurlijk jaren geleden al bepaalde stappen gezet om nu geld te verdienen zonder er iets voor te hoeven doen, ze laten geld voor hun werken in plaats van andersom. 

Ze hebben daar in het verleden al keihard voor gewerkt en hunzelf skills aangeleerd waar ze nu de vruchten van plukken.

Voor alle andere mensen is het vrijwel onmogelijk om zomaar uit het niets geld te verdienen zonder er iets voor te hoeven doen. 

Dit gezegd hebbende gaan we eens kijken naar 'op korte termijn geld verdienen' 

Op korte termijn geld verdienen

Als je een bedrijf op wilt zetten in welke branche of richting dan ook is het vaak eerst heel veel zaaien om vervolgens te oogsten. 

Op korte termijn geld verdienen is er in dat geval dus niet bij. Wel zijn er natuurlijk een aantal interessante manieren om relatief snel geld te gaan verdienen maar daarover later meer..

Wat zijn dan manieren om op korte termijn geld te verdienen zonder dat het illegaal is? 

#1: Geld verdienen via Marktplaats

Marktplaats, wie ken het niet. Of beter gezegd, wie heeft het nog nooit gebruikt? Ik denk dat iedereen al weleens wat verkocht of gekocht heeft via Marktplaats. 

Maar hoe kun je op structurele basis geld verdienen via Marktplaats? De meeste mensen die Marktplaats gebruik als hun verdienmodel knappen oude spullen op. 

Oude spullen die ze voorzien van een likje verf en daarna doorverkopen. Op deze manier kun je redelijk snel geld verdienen. 

Je koopt bijvoorbeeld een oude tafel voor €25 en voorziet deze van een nieuwe laag verf, vervolgens zet je hem te koop voor €75 en verdient hier dus €50 aan. 

Dit proces kan behoorlijk snel gaan. Wel moet je natuurlijk rekening houden met het ophalen van zo'n tafel. 

Oude spullen opkopen, opknappen en doorverkopen, kind kan de was doen.

#2: Geld verdienen via Facebook 

Deze methode is vrijwel identiek aan de methode hierboven alleen gebruik je nu Facebook in plaats van Marktplaats. 

Facebook is een enorm medium met vele miljoenen gebruikers, het voordeel van Facebook ten opzichte van Marktplaats is dat mensen hier veel vaker actief zijn. 

Je kunt doelgroep dus makkelijker bereiken omdat je spullen via bijvoorbeeld 'Vraag en aanbod' in de tijdlijn van je doelgroep verschijnen. 

Op Marktplaats moeten mensen echt actief op zoek naar spullen die zo mogelijk willen kopen. 

Een goede manier om een groter publiek te bereiken is natuurlijk om zowel Facebook als Marktplaats te gebruiken om je spullen te verkopen. 

manieren om online geld te verdienen

#3: Proefkonijn 

Het testen van medicijnen schijnt behoorlijk populair te zijn onder studenten die een extra centje willen bijverdienen. 

Persoonlijk vind ik het nogal een riskante manier uit het rijtje 'op korte termijn geld verdienen' 

Ondanks dat de medicijnen uitgebreid getest zijn op dieren vind ik het toch een dingetje. 

Je slikt medicijnen waarvan nog niet 100% zeker is wat het met je zal gaan doen, natuurlijk zullen er niet maar zo ernstige dingen gebeuren maar toch.. 

De verdiensten zijn vaak wel goed, voor het testen van medicijnen worden vaak bedragen genoemd van ongeveer €1000 bruto. 

Check hier meer over het testen van medicijnen>>

#4: Daytraden (beleggen) 

Daytraden begint behoorlijk aan populariteit te winnen, waarschijnlijk heeft dit te maken met de enorm hype rond de bitcoin. 

Als je wilt gaan daytraden is het wel belangrijk dat je, je er eerst enorm goed in verdiept en met kleine bedragen gaat werken om er feeling mee te krijgen. 

Mensen die te weinig kennis hebben van daytraden en er toch mee aan de slag gaan zijn eigenlijk gewoon aan het gokken en nemen grote risico's.

Online is Harm van Wijk behoorlijk bekend, hij leert mensen hoe ze geld kunnen verdienen met beleggen zonder daarbij al te grote risico's te nemen.

#5: Affiliate Marketing? 

Natuurlijk ga ik het hier ook over Affiliate marketing hebben, deze site draait immers voor het grootste gedeelte om Affiliate marketing. 

Maar is Affiliate marketing dan ook een manier om op korte termijn geld te verdienen? Ja en nee is mijn antwoord. 

Als je aan de slag wilt gaan met Affiliate marketing en hier serieuze resultaten mee wilt behalen zul je wel aan de lange termijn moeten denken. 

Ik verdiende mijn eerste commissie na ongeveer 2 maand, dat is niet echt korte termijn he? 

Maar realiseer je wel dat ik dit gewoon vanuit huis deed met alleen een laptop en een internetverbinding en dat ik hier maar 2 uurtjes per dag mee bezig was. 

Nu verdien ik zelfs geld wanneer ik zelf lig te slapen of op vakantie ben, het internet is 24/7 open en dus ontvangen mijn websites 24/7 verkeer uit Google. 

Als je dus niet alleen op de korte termijn geld wilt verdienen maar een manier zoekt waarmee je een fulltime inkomen op kunt bouwen en een internet lifestyle kunt gaan leven dan is deze manier echt de moeite waard. 

Want vergelijk het eens met een fysiek bedrijf, dan moet je producten inkopen, een pand huren, een klantenservice hebben, pakketten versturen en noem maar op.

Voor Affiliate Marketing heb je dus slechts een laptop en een internetverbinding nodig, je kunt over al aan de slag op tijden die jou uitkomen.

Veel geld verdienen zonder diploma? 

Zelf heb ik niet eens een hbo diploma, ik heb alleen een mbo diploma en heb toch succes bereikt dankzij deze fantastische methode. 

Je kunt dus zeker weten veel geld verdienen zonder diploma. Zelf ben ik op het moment van schrijven nog maar 1,5 jaar bezig en verdien ik nog niet super veel (wel genoeg om 3 keer per jaar op vakantie te gaan en allemaal leuke dingen te doen)

Maar wat dacht van van collega Jacko Meijaard, die is inmiddels 4 jaar bezig met Affiliate marketing en doet zo'n €7500 netto per maand, om maar even aan te geven..

Nogmaals, je zult wel gemotiveerd aan de slag moeten gaan en niet opgeven totdat je doelen bereikt zijn. 

Wil je meer weten over Affiliate marketing? Check dan mijn review om de Affiliate Markting Revolutie waar ik mijn resultaten met je deel! 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: