Niet meer voor een baas werken? Zo claimde ik mijn vrijheid!

niet meer voor een baas willen werkenNiet meer voor een baas willen werken en zelf bepalen wat je doet? Ben je het helemaal zat om ‘geleefd’ te worden?

Hieronder wil ik je laten zien wat ik jaren geleden deed toen ik in hetzelfde schuitje zat als jou. Ik wilde niet meer voor een baas werken en besloot er alles aan te doen om mijn eigen geld te gaan verdienen.

Na verschillende dingen te hebben geprobeerd kwam ik uiteindelijk bij Affiliate Marketing terecht. Een manier van online geld verdienen waarbij je alleen een laptop en een internetverbinding nodig bent.

Ik wil 100% eerlijk tegen je zijn..

Er zijn verschillende zaken waar je geld mee kunt verdienen. De één lijkt op het eerste oog makkelijker dan de ander maar eigenlijk geldt bij elke methode dezelfde regel: Het gaat met vallen en opstaan en alleen de doorzetters zullen hun doelen bereiken.

Zo werkt het gewoon. Er bestaan geen ‘korte routes’ naar succes. Maar dat geeft niet toch? Jij wilt het toch graag genoeg, je eigen geld verdienen en ultieme vrijheid ervaren? Dan ben je als het goed is niet voor één gat te vangen.

Nu je nog steeds aan het lezen bent weet ik dat jij bereid bent ervoor te gaan.. De mensen die nu afgehaakt zijn gaan waarschijnlijk verder zoeken naar een manier die in hun ogen makkelijker is. Misschien ben ik te eerlijk geweest, misschien niet. Dit is gewoon hoe ik het heb ervaren.

Ik wil het op deze pagina dus met je hebben over het geld verdienen op het internet. Ik wil het met je hebben over een manier die mijn leven veranderde, gewoon vanaf de spreekwoordelijke ‘zolderkamer’

Niet meer voor een baas willen werken

Niet meer voor een baas willen werken is iets wat heel veel mensen willen, toch zijn er maar weinig die uiteindelijk hun droombaan bereiken.

Hoe komt dat? Als je het mij vraagt heeft dit te maken met het feit dat mensen te snel opgeven. Ik hoor zo vaak mensen die iets willen bereiken maar bij de eerste tegenslag steen en been klagen.

Dan denk ik bij mezelf ‘Pfff, jij hebt het echt niet begrepen he’ Als jij namelijk iets wilt bereiken zul je op je weg naar de top tegenslagen gaan krijgen. Het zal niet allemaal vanzelf gaan.

-Dit is hoe ik mijn vrijheid claimde-

Zelf was ik het ook zat om voor een baas te werken. Een leidinggevende die vertelt wat je moet doen en op je vingers getikt worden als iets fout gaat. Ik was er klaar mee en wilde me eigen leven vormgeven.

Ik ging op zoek naar methodes om mijn eigen geld te gaan verdienen. Ik wist zeker dat ik mijn geld wilde gaan verdienen doormiddel van het internet. In eerste instantie dacht ik aan een webshop. Toch liep ik al snel tegen wat obstakels aan. ‘Hoe ga ik dat doen met verzending? Hoe ga ik mijn klantenservice bemannen? Waar stal ik mijn voorraad? Hoe doe ik mijn boekhouding?’

Nee, een webshop naast een fulltime baan word lastig. Er moest toch iets anders zijn.. Na een speurtocht naar mogelijkheden kwam ik uiteindelijk uit bij Affiliate Marketing.

‘Potentiele kopers doorsturen via een unieke link naar de website van de productverkoper en daarmee commissie verdienen’ Hmm, dat leek me wel wat. Geen klantenservice, geen voorrraad, geen verzending. Eigenlijk alleen een laptop en internetverbinding en werken wanneer het je uit komt.

Nu verdien ik dagelijks geld dankzij deze gave methode. Zelfs terwijl ik slaap of in het weekend met vrienden of familie op stap ben. Het internet is 24/7 open en ik ontvang dag en nacht bezoekers op mijn websites. Daarnaast hoef ik niet fysiek aanwezig te zijn of iets dergelijks als mensen iets kopen. Het gaat allemaal automatisch..

Wil je weten hoe ik mijn vrijheid claimde dankzij deze gave manier van online geld verdienen? Check dan dit even >>>

Ben ik pessimistisch?

Je zult misschien denken dat ik pessimistisch ben maar dat is zeker niet waar. Ik wil alleen realistisch zijn en je behoeden voor valkuilen.

Zoals ik zojuist al zei wil ik het dus met je gaan hebben over geld verdienen op het internet. Als jij nu nog leest weet ik in ieder geval zeker dat je het graag genoeg wilt;-)

Het is namelijk zo ‘Geld verdienen op het internet is eenvoudig maar niet makkelijk’ het klinkt misschien raar maar zo is het wel..

De juiste mindset

Om je doel te bereiken is de juiste mindset nodig. Je zult er klaar voor moeten zijn en het graag genoeg willen om je uiteindelijke doel te bereiken, geld verdienen op het internet.

Alleen als jij het graag genoeg wilt en absoluut niet denkt aan opgeven dan kun jij dit bereiken! Dan kun jij succesvol worden dankzij het internet.

Nogmaals, ik doe dit niet om je af te schrikken en ik weet ook zeker dat wanneer jij dit graag genoeg wilt je dit kunt bereiken, maar ik wil je wel waarschuwen. Er zijn namelijk al genoeg sites die onzin uit kramen over online geld verdienen.

De internet lifestyle is gaaf;-)

Het begin zal dus niet altijd eenvoudig zijn maar als jij doorzet en nooit opgeeft zul je uiteindelijk beloont worden!

Dan zul jij niet meer op het internet werken maar het internet zal voor jou werken! Je zult kunnen werken waar en wanneer je maar wilt! Je hebt namelijk alleen maar een laptop en internetverbinding nodig!

Op het internet zijn veel verschillende manieren van geld verdienen, toch wil ik de meest geschikte met je delen.

Affiliate Marketing geeft je vrijheid

Niet meer voor een baas willen werken klinkt natuurlijk erg enthousiast. Je hebt waarschijnlijk vaste lasten en je kunt het je niet permitteren om meteen duizenden euro’s te investeren.

Daarom is Affiliate Marketing uitermate geschikt voor jou. Bij Affiliate Marketing promoot je namelijk producten van anderen.

Je stuurt mensen door via jou unieke link naar de website van de product eigenaar en als iemand dan besluit het product aan te schaffen ontvang jij commissie.

Het ideale hierbij is dat je geen eigen producten hoeft te hebben en niet meteen ingeschreven hoeft te zijn bij de Kamer van Koophandel(als je meer gaat verdienen uiteraard wel). Je kunt dus vandaag al beginnen!

Hoe werkt het dan precies?

Naast de juiste mindset heb je natuurlijk wel de kennis van Affiliate Marketing nodig. Deze kennis kun je eenvoudig vergaren door het volgen van een online cursus.

Deze cursus heet ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ en is ontwikkelt door Jacko Meijaard. Jacko is één van de beste Affiliate marketeers van Nederland.

Ondanks zijn jonge leeftijd weet hij als geen ander hoe dit werkt en boekt hier enorme successen mee. Daarom besloot hij enige tijd geleden hier een complete videotraining over te maken.

Tijdens deze videotraining laat hij precies zien hoe hij een succesvolle Affiliate business opbouwt.

De voordelen van Affiliate Marketing zijn:

  • Werken waar en wanneer je wilt.
  • Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.
  • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
  • Jij bepaalt ZELF hoe je, je dag indeelt.
  • Het internet is 24/7 open, geld verdienen terwijl je slaapt is mogelijk (ervaring mee, zie hieronder)

Hieronder enkele printscreens van mijn verdiende geld, de betalingen zijn afkomstig van PayPro, PayPro is de betaalprovider waar je het verdiende geld van krijgt uitgekeerd.

geld verdiend

paypro mail

1000 euro per maand

€1000 per maand doel bereikt dankzij de Affiliate Marketing Revolutie! Redelijk passief, het kost mij nog ongeveer 2 uurtjes per week aan onderhoud per website!

Bekijk hier het Gratis Webinar (live videopresentatie) waarin Jacko je precies uitlegt wat je kunt bereiken met zijn training en hoe je dat kunt doen>>>

Proberen voor maar €1

Omdat Jacko absoluut niet het idee wil wekken dat deze cursus alleen maar gemaakt is om geld aan te verdienen kun je deze cursus 7 dagen proberen voor maar €1

Als jij echt graag geld wilt verdienen kun je dat zeker weten met deze cursus bereiken! Meer dan deze informatie heb je niet nodig.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder!

De Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen?

Via onderstaande button kom je meteen op de aanmeldpagina van de Affiliate Marketing Revolutie (€47,- en 30 dagen geld terug garantie)

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: