Manieren om online geld te verdienen? Je vind ze hier!

manieren om online geld te verdienenBen je op zoek naar manieren om online geld te verdienen? Op deze pagina ga ik een aantal manieren om online geld te verdienen met je doornemen! Wat past het beste bij jou!?

Het mooie van online geld verdienen is dat je het in principe overal ter wereld kunt doen! Als je maar een laptop en een internetverbinding hebt!

Manieren om online geld te verdienen

Door de jaren heen hebben we verschillende manieren om online geld te verdienen zien ontstaan op het internet. Met de komst van social media zijn er weer nieuwe bij gekomen, denk maar eens aan facebook!

Interessante verdienmodellen

 

Youtube

manieren om online geld te verdienenOok youtube heeft al vele mensen aan een online inkomen geholpen dankzij de toenemende populariteit. Youtube is na Google de grootste zoekmachine!

Je ziet verschillende mensen grote successen behalen op Youtube. Filmpjes met huis,tuin en keuken tips,game kanalen,sociale experimenten en nog veel meer..

Het maakt eigenlijk niet uit wat je filmt als je een doelgroep aanspreekt en ze gaan je leuk vinden creëer je fans! Dit zorgt ervoor dat je een enorm bereik krijgt!

Hierboven hebben we het al even gehad over Youtube, maar wat zijn nog meer interessante verdienmodellen?

 

Facebook

Geld verdienen met Facebook kun je natuurlijk op zichzelf doen, denk maar eens aan pagina’s liken tegen vergoeding. Toch wil ik je dit soort manieren afraden.

Je bouwt namelijk niks op voor de lange termijn. Facebook succesvol inzetten kun je beter doen als verlengstuk van je webshop,blogpagina of bijvoorbeeld inzetten voor Affiliate marketing.manieren om online geld te verdienen

Het is enorm van belang dat je op Facebook een band gaat opbouwen met je volgers! Je wilt dat ze je ‘fans’ gaan worden!

Ga dus niet alleen maar over je product praten of met kortingen gooien. Als mensen je ‘Fan’ worden gaan ze vanzelf producten bij je afnemen!

Zoals ik al zei kun je Facebook het beste inzetten als verlengstuk van je webshop,blogpagina of voor Affiliate Marketing. Hieronder meer!

Bloggen

Als jij het leuk vind om te schrijven over bijvoorbeeld je hobby dan is bloggen een ideaal verdienmodel voor jou!

Geld verdienen met bloggen kan door middel van advertenties op je blogpagina, maar wat het meest gebruikt word en ook het meest oplevert is het inzetten van Affiliate Marketing(straks meer hierover)

Ook kun je bloggen voor andere websites, je schrijft blogberichten voor websites die je dan een leuk zakcentje op leveren. Toch kost het in verhouding veel tijd voor wat het oplevert.

Ik kan je dus aanraden om zelf te gaan bloggen en bijvoorbeeld Affiliate Marketing in te zetten!

Webshop

Een ander verdienmodel is natuurlijk een webshop. Je online winkel. Verkoop je al producten offline in je winkel en ben je dit nog niet online gaan toepassen?

Dan wil ik je zeker aanraden dit te gaan doen! Internet heeft de toekomst! Ook voor mensen die twijfelen om een webshop te beginnen, doen!

In verhouding tot een fysieke winkel is dit veel goedkoper! Het is nu je kans om online successen te behalen!

Vind je het allemaal teveel gedoe om al je verkochte producten te gaan versturen? Kijk dan naar de mogelijkheden van Dropshipping!

Als iemand via jouw site bestelt word het verstuurt vanuit het ‘dropship magazijn’ je hebt dus geen werk met inpakken en verzending van producten.

Nadeel is wel dat je afhankelijk bent van je dropship leverancier.

Affiliate Marketing

manieren om online geld te verdienenWat ik persoonlijk een heel interessant verdienmodel vind is Affiliate Marketing! Affiliate Marketing is een manier van online geld verdienen waarbij je een product promoot van iemand anders.

Als mensen via jouw unieke link een product bestellen ontvang je hier riante commissie voor! Je hebt geen gedoe met eigen producten of klantenservice!

Affiliate Marketing kun je toepassen op je blog. Je schrijft bijvoorbeeld een review over een product waarbij mensen meteen via jouw unieke link over kunnen gaan tot aankoop!

Ook kun je dit via Facebook toepassen! Je maakt een fanpagina over een product, gaat hier leuke dingen over posten en langzaam beginnen mensen op jouw link te klikken en het product aan te schaffen!

Je kunt op ten duur meerdere producten gaan promoten! Sky is the limit en dat kan ervoor zorgen dat je echt leuk geld gaat verdienen!

Let op! creëer ten alle tijde fans! word niet een irritant persoon die alleen maar een product probeert aan te smeren!

Affiliate Marketing Revolutie

Als ik kijk naar alle manieren om online geld te verdienen vind ik Affiliate Marketing toch wel het meest interessant.

Helemaal als beginner is dit ideaal omdat je als particulier aan de slag kunt gaan, je hoeft geen producten te versturen of klantenservice bij te houden, kortom geld verdienen zonder al te veel gedoe.

Wil je nou meer weten over Affiliate Marketing? Er bestaat een super goede cursus over Affiliate Marketing en leert je alles van A tot Z!

 

manieren om online geld te verdienen

Sterker nog over de schouder van een succesvol Affiliate Marketeer kijk je mee hoe hij een succesvolle Affiliate website opzet!

Deze succesvolle Affiliate marketeer is Jacko Meijaard! Jacko verdient al jaren zijn geld dankzij het internet en met name met Affiliate Marketing!

Check dus snel zijn cursus de ‘Affiliate Marketing Revolutie

Hoe super zou het zijn als je straks kunt werken waar en wanneer je maar wilt!

Je kunt jouw gewenste lifestyle creëren dankzij het internet!

Twijfel dus niet langer maar begin te werken aan je dromen!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: