Wat kost Affiliate Marketing?

wat kost affiliate marketingWat kost Affiliate Marketing eigenlijk? Deze vraag hoor ik vaak voorbij komen. Veel mensen dat je behoorlijk wat moet investeren om hiermee te beginnen.

Dat is gelukkig niet waar. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wil maar het is niet nodig om veel geld te investeren.

Beginnen met Affiliate Marketing

Zoals ik net al zei is het niet nodig om veel geld te investeren. Sterker nog, je kunt het zelfs uitvoeren zonder een euro te investeren. Dit geniet overigens niet de voorkeur.

Omdat je bij Affiliate Marketing producten van een ander promoot hoef je dus geen product,klantenservice of voorraad te hebben.

Het enige wat je nodig bent is een social media kanaal zoals Facebook of YouTube of een website. Een combinatie van alle drie is natuurlijk ook mogelijk;)

Wat heb je nog meer nodig?

Als jij kiest om een website te maken waarop jij blogt over het product dat je promoot heb je een domeinnaam en hosting nodig.

Hier moet je wel voor betalen maar dit valt reuze mee..

Zo kost de hosting voor een jaar slechts een paar tientjes en een domeinnaam voor een jaar slechts een paar euro. (exacte prijzen staan vermeld op de website van de aanbieders)

Een website maken in WordPress is gratis, wel kun je ervoor kiezen om een betaalde template te nemen omdat je dit misschien mooier vind.

toch kun je, je prima redden met de vele gratis templates dus het is zeker niet nodig om voor een betaalde template te kiezen

Beginner?

Ben jij nieuw in de wereld van Affiliate Marketing maar lijkt het jouw een interessant verdienmodel? Dat kan ik me voorstellen want dat is het namelijk ook.

Je kunt ervoor kiezen om alle informatie over Affiliate Marketing en het maken van een website op internet op te zoeken.

Dit is alleen niet erg efficiënt omdat dit enorm veel tijd kost.

Affiliate Marketing Cursus

In Nederland bestaat er een super waardevolle cursus over Affiliate Marketing. In deze cursus leer je werkelijk alles..

Je leert van begin tot eind hoe je een winstgevende Affiliate website bouwt. Je hebt hier zelfs geen technische kennis voor nodig.

Ik heb het hier over de ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ van Jacko Meijaard. Jacko verdien al jaren zijn geld met Affiliate Marketing en weet dus precies waar hij het over heeft!

Je kunt zijn cursus zelfs 7 dagen proberen voor maar €1

Wat kost Affiliate Marketing, conclusie

Op de vraag, wat kost Affiliate Marketing, kan ik geen eenduidig antwoord geven. Wat ik wel kan zeggen is dat het echt bij een paar tientjes blijft.

Toch kan ik zeggen dat Affiliate Marketing echt een heel mooi verdienmodel is. Vooral als je wilt beginnen met internet marketing is Affiliate Marketing een ideale instap!

Twijfel dus niet langer maar onderneem nu actie en geniet van de vrijheid die het internet met zich meebrengt!