Hoe maak ik goede content waar ik mee kan ranken?

hoe maak ik goede contentHoe maak ik goede content? Hoe maak je een goed artikel waar je mee kunt scoren in Google? Aan welke eisen moet jou artikel voldoen?

Op deze pagina wil ik je helpen met het maken van goede content. Wat zijn de basisregels en wat kun je nog meer doen om je pagina te laten ranken?

De tips die ik hieronder met je bespreek kun je meteen toepassen om je website beter te optimaliseren

Hoe maak ik goede content voor mijn bezoekers?

Deze vraag hoor ik geregeld voorbij komen. Natuurlijk is het ook niet zo gek want het maken van goede content is enorm van belang om je website goed te laten ranken in Google.

Er zijn verschillende regels die belangrijk zijn voor het maken van goede content. Hieronder wil ik ze met je bespreken.

Teksten schrijven

Je kunt je teksten zelf schrijven of laten schrijven. In het begin is het raadzaam om je teksten zelf te schrijven. Op deze manier houd je de kosten laag.

Maar mocht jij dit echt niet kunnen vanwege bijvoorbeeld dyslexie kun je het beter laten doen. Het uitbesteden van teksten schrijven is niet heel erg duur.

Wel moet je opletten of je met de juiste tekstschrijvers in zee gaat. Tekstschrijvers kun je vinden op sitedeals, aan de hand van de reviews kun je zien of je te maken hebt met een goede tekstschrijver.

Het laten schrijven van teksten kost ongeveer €7,50 per 500 woorden.

Er is geen standaard regel voor de hoeveelheid tekst je moet toevoegen aan een artikel om goed te scoren. Mijn ervaring is wel dat langere teksten van bijvoorbeeld 500-800 woorden het beter doen.

Wat je nooit moet doen is teksten kopiëren. Je zult hiervoor gestraft worden door Google.

Op de vraag wat zijn nou eigenlijk goede teksten kan ik kort over zijn. Het zijn teksten die voor mensen zijn geschreven en niet voor de zoekmachine.

Dat betekent dat het lekker weg moet lezen en dat de bezoeker echt geïnformeerd moet worden. Als de bezoekers van je website houden, houd Google van je website. Houd dat altijd in je achterhoofd!

Multimedia

Google ervaart het als prettig als jij meerdere soorten media gebruikt in je artikelen zoals afbeeldingen en video’s

Daarom is het raadzaam om zeker afbeeldingen toe te voegen aan je artikel en wanneer er video’s beschikbaar zijn over het onderwerp waar je over schrijft kun je deze embedded toevoegen.

Het embedded toevoegen in je wordpress site is vrij eenvoudig. Je kopieert gewoon de URL in je artikel en wordpress embedded hem automatisch.

Wat helemaal super is, is je eigen YouTube kanaal. Op deze manier geef je nog meer autoriteit mee aan je website.

In het geval van Affiliate Marketing kies ik altijd bestaande video’s.

Intern linken

Wat ook belangrijk is voor het gebruikersgemak van je website is dat je artikelen intern naar elkaar linkt. Google heeft gebruikersgemak namelijk hoog op het prioriteitenlijstje staan.

Als je bijvoorbeeld een artikel over Affiliate Marketing hebt geschreven en je schrijft later een artikel over online geld verdienen waar je Affiliate Marketing benoemd kun je hier een link onder plaatsen.

Als mensen dan meer willen weten over Affiliate Marketing kunnen ze gelijk via de link naar deze pagina navigeren.

Meer weten over: ‘Hoe maak ik goede content?’

Wat ik hierboven heb beschreven zijn zaken die enorm van belang zijn om een goede content naar te zetten.

Toch zijn er nog veel meer kleine zaken die samen ook super belangrijk zijn om je Affiliate site goed te laten scoren in Google.

Wil jij nou meer weten over hoe je, je website hoog kunt laten ranken en dus enorm veel bezoekers trekt wat weer zorgt voor meer inkomsten?

Er bestaat hier een hele mooie online cursus over. Een cursus waar ik alles van geleerd heb en waardoor ik nu geld verdien via het internet!

Deze cursus heet de Affiliate Marketing Revolutie en is ontwikkelt door Jacko Meijaard. Deze cursus kun je 7 dagen proberen voor slechts €1.