Hoe kom je hoog in Google?

hoe kom je hoog in googleHoe kom je hoog in Google? Deze vraag komt keer op keer voorbij. Uiteraard logisch want als jij goed scoort in Google krijg je superveel gratis bezoekers!

En gratis bezoekers is het mooiste wat er is. Natuurlijk is Facebook Ads ook een supertool om bezoekers naar je website te krijgen maar hiervoor zul je wel wat moeten investeren.

Daarom is het echt belangrijk dat je met je website goed gaat ranken in Google. En hoe doe je dat eigenlijk precies?

SEO

Een afkorting voor de ingrediënten die je nodig bent om te scoren in Google is SEO, of terwijl Search Engine Optimalization, Zoekmachineoptimalisatie dus;-)

Dit is een brede term voor verschillende onderwerpen in het proces om gevonden te worden in Google.

De afgelopen jaren is er nog wel eens wat veranderd.. Google word namelijk steeds slimmer. Waar je vroeger met allerlei trucs hoog kon scoren word dat steeds lastiger.

Google word steeds slimmer als het gaat om indexeren van websites. Dit komt omdat de machines die alle websites controleren steeds beter en beter worden.

Wat is vandaag de dag belangrijk?

Maar wat ziet Google vandaag de dag graag? Er zijn zeker nog technieken om hoog te scoren in Google alleen duurt dat soms wat langer dan 4/5 jaar geleden.

Wat voor mij werkt om hoog te scoren in Google is het volgende:

  • Een website die qua structuur goed opgebouwd is zoals WordPress. Wel moet je uitkijken met het gebruik van plugins. Gebruik alleen de plugins die je echt nodig hebt.
  • Veel kwalitatieve content toevoegen. Artikelen schrijven die waarde leveren aan de bezoekers, als je bezoeker van je houd, houd Google van je.
  • Afbeeldingen en video in je artikelen verwerken. Google houd van multimedia, YouTube is na Google de grootste zoekmachine!
  • Interactie aangaan met bezoekers, Sluit je artikel af met een vraag, wek de interactie op.
  • Intern linken, Het is voor de bezoekers makkelijker om door je website te navigeren. Google heeft gebruikersgemak hoog in het vaandel staan!
  • Facebookpagina, YouTube kanaal, Instagram account en dit allemaal koppelen, in de ogen van Google lever je op deze manier nog meer waarde. Je bereik zal ook groter worden.

Hoe kom je hoog in Google

Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken die werken om hoog in Google te scoren, maar dit werkt voor mij heel erg goed.

Op de vraag hoe kom je hoog in Google zijn meerdere antwoorden mogelijk. Er zullen mensen zijn die het anders aanpakken maar wat echt belangrijk is, is dat je waarde levert!

Zelf heb ik alles geleerd van iemand die al jaren zijn geld verdient dankzij het internet. Van iemand die als stout doel had om €7500 per maand te verdienen via het internet.

Inmiddels doet hij meer dan €10.000 per maand en weet alles van geld verdienen op het internet.

Meer weten?

Het gaat hier om de ‘Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Jacko is nog relatief jong maar heeft nu al veel van zijn doelen behaald.

Hij probeerde alles met vallen en opstaan. Hij weet dus als geen ander wat de valkuilen zijn maar ook wat je juist wel moet doen.

Om nog meer te laten zien dat hij betrouwbaar is kun je zijn cursus nu 7 dagen proberen voor maar €1.

Wil jij dus een vrij leven en werken waar en wanneer jij wilt dankzij het internet? Check dan deze cursus!