Welke Affiliate producten bestaan er?

affiliate productenEr zijn behoorlijk veel Affiliate producten die je kunt promoten als Affiliate marketeer. Zo zijn er tal van fysieke producten maar ook enorm veel digitale producten.

Als het gaat om fysieke producten zijn de twee bekenste Affiliate netwerken toch wel Zanox en Daisycon. Hier kun je verschillende producten promoten zoals laptops en mobiele telefoons.

Als we het hebben over digitale producten komen we uit bij het Affiliate netwerk PayPro. PayPro is het bekendste Affiliate netwerk voor digitale producten en bied ruime variatie.

Zo zijn er digitale producten in de gezondheidsbranche, persoonlijke ontwikkelingsbranche maar ook in de vrije tijdsbranche. Er zit voor iedereen dus wel wat tussen.

Welke Affiliate producten kan ik het beste promoten?

Wat jij het beste kunt promoten hangt helemaal van jezelf af. Het is namelijk erg verstandig om een product te kiezen waar je iets mee hebt.

Als je een product kiest waar je iets mee hebt zal het niet snel gaan vervelen en zul je genoeg inspiratie hebben om mooie artikelen te publiceren waar jouw doelgroep iets mee kan.

Persoonlijk heb ik een lichte voorkeur voor producten van PayPro omdat de commissie daar vele malen hoger is.

Zo ontvang je vaak wel de helft van de verkoopprijs als commissie!

Wil jij nou meer weten over Affiliate Marketing en hoe je een complete winstgevende Affiliate website op kunt bouwen? Check dan meer informatie via Internet Succes Gids pagina!