Affiliate Marketing

affiliate marketingWat houd Affiliate Marketing eigenlijk precies in? En hoe kun je er geld mee verdienen?

Affiliate Marketing is het promoten van producten van anderen in ruil voor commissie. Als bezoekers via jouw unieke link een product aanschaffen ontvang je daar een commissie voor.

Deze commissies kunnen hoog oplopen. Helemaal bij het promoten van fysieke producten van PayPro. Vaak is de commissie wel de helft van de verkoopprijs!

Hoe kun je Affiliate Marketing inzetten?

Hoe kun je deze vorm van internet marketing nou het beste inzetten? Je hoeft er namelijk niet perse een websites voor te hebben.

Zo kun je jouw affiliate link publiceren op bijvoorbeeld je social media kanalen zoals Facebook of YouTube.

Toch is het raadzaam om een website te maken. Op deze manier kun jij gratis bezoekers krijgen uit Google en kunnen je inkomsten behoorlijk oplopen.

Stel dat jij 200 bezoekers per dag op je website hebt.. Zeker niet ondenkbaar en op deze manier kun je er een leuk inkomen uit halen.

Natuurlijk is het bereik op Facebook ook enorm groot en kun je via Facebook ook super gericht adverteren maar hier zul je wel voor moeten betalen in tegenstelling tot de gratis bezoekers uit Google.

Als je op ten duur geld gaat verdienen met Affiliate Marketing kun je Facebook gebruiken om je business nog meer te boosten!

Meer weten over Affiliate Marketing?

In Nederland zijn er verschillende mensen enorm succesvol met Affiliate Marketing. Één van de bekendste Affiliate Marketeers is Jacko Meijaard, hij heeft hier zelfs een cursus over gemaakt. De Affiliate Marketing Revolutie

Wil jij nou graag weten hoe je een complete winstgevende Affiliate website bouwt(geen technische kennis nodig) en hoe je geld kunt verdienen met deze mooie vorm van internet marketing?