Wie is Jacko Meijaard en wat kan hij voor jou betekenen!?

Jacko Meijaard ervaringenOp deze pagina vind je eerlijke Jacko Meijaard ervaringen van mensen die een cursus van Jacko hebben gevolgd.

Zelf heb ik ook een cursus van Jacko gevolgd, De Affiliate Marketing Revolutie, en heb veelvuldig contact gehad met Jacko. Ik weet dus precies waar ik over praat.

Wie is Jacko precies, welke cursussen heeft hij ontwikkelt en wat kan hij voor jou betekenen? Je vind het op deze pagina!

Over Jacko

Allereerst wil ik je iets meer vertellen over Jacko. Jacko is een jonge internetondernemer uit Zeeland. Hij onderneemt nu enkele jaren online en verdiend zijn geld voornamelijk met Affiliate Marketing.

Jacko volgde enkele jaren geleden een HBO opleiding en wilde kijken of het naast zijn opleiding mogelijk was geld te verdienen via het internet.

Na wat onderzoek besloot hij zich te richten op Affiliate Marketing. Hij zette door en boekte succes. Zoveel succes dat hij uiteindelijk besloten heeft te stoppen met zijn opleiding.

Hij wist het zeker, hij wilde fulltime internet ondernemer worden!

Hoe ging hij verder?

Jacko leerde zich het vak van Affiliate Marketing geheel aan. Proberen,falen,proberen, slagen. Hij bouwde langzaam aan een fulltime inkomen.

Op een gegeven moment had hij ‘het trucje’ helemaal door en maakte meer websites waardoor zijn maandelijks inkomen enorm opliep.

Als echte ‘pro’ besloot hij dat het tijd was zijn eigen website te maken over Affiliate Marketing om hiermee andere mensen te helpen. Hij wist immers als geen ander hoe je hier geld mee kon verdienen.

Internet Succes Gids

Hij besloot dus om andere mensen te gaan helpen met hetgeen waar hij zo succesvol mee was, zijn website internetsuccesgids.nl werd een grote autoriteitssite boordevol informatie op het gebied van internet marketing en affiliate marketing.

Op deze website vind je onderwerpen zoals:

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Email marketing
  • Social media
  • Domeinnamen en webhosting
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Ondernemerschap
  • En nog veel meer

Internetsuccesgids.nl ontvangt maandelijks vele duizenden bezoekers en kan dus met recht een grote autoriteitssite worden genoemd.

Zelf ben ik ook regelmatig te vinden op deze website, het is fijn om te weten dat de informatie waar je naar op zoek bent vaak te vinden is op Jacko’s website.

De volgende fase

Hij richtte dus zijn eigen website Internetsuccesgids.nl op, naast het feit dat hij daar gratis informatie geeft, bied hij ook een super waardevolle cursus aan.

Deze cursus, De Affiliate Marketing Revolutie, is een zeer complete video training waarin je alles word geleerd over het vak Affiliate Marketing.Jacko Meijaard ervaringen

Het mooie is dat je hier helemaal geen technische kennis voor nodig bent. Het is dus voor iedereen met een gezonde portie doorzettingsvermogen mogelijk om op deze manier geld te verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie

Tijdens deze cursus kijk je mee op het beeldscherm van Jacko. Hij laat je precies zien hoe hij een succesvolle Affiliate website bouwt.

In een complete training van 8 modules met gemiddeld 5 tot 6 video’s per module laat hij je alle kneepjes van het vak zien.

Buiten het feit dat deze training alle informatie bevat die je nodig bent kun je Jacko eenvoudig bereiken als je vragen hebt. Hij reageert meestal binnen een paar uur op je mail.

Hieronder zie je een video van De Affiliate Marketing Revolutie

 

Reviews

Zoals je wel kunt nagaan zijn er vele positieve reviews te vinden over deze cursus. Het is namelijk één van de weinige cursussen over geld verdienen op het internet waar je echt waar voor je geld krijgt.

(Er zijn vele reviews beschikbaar die je via onderstaande button kunt bereiken onder het kopje ‘Jacko Meijaard Ervaringen’)

Naast de cursus krijg je toegang tot het forum waar alle deelnemers van de cursus inzitten en succesvolle internet marketeers. Je kunt hier terecht voor al je vragen en onduidelijkheden!

Hieronder zie je een schermafbeelding van de verschillende onderwerpen uit het forum.

Jacko Meijaard ervaringen

Het Affiliate Marketing Forum

Hierboven zie je dus een screenshot die ik gemaakt heb van het Affiliate Marketing Forum. Het forum helpt mij nog bijna dagelijks.

Als ik even ergens niet uitkom stel ik een vraag in het forum. Je hebt echt binnen een uur antwoord waardoor je snel verder kunt.

Deze Affiliate marketing cursus, de support van Jacko en het forum maken dit tot een betrouwbaar pakket.

Wat ik ook mooi vind van het forum is dat je echt eerlijke informatie krijgt. Kunnen er zaken beter op je site? Dan word je dit echt verteld. Er word geen schone schijn opgehouden.

Ik weet bijna wel zeker dat wanneer deze cursus niet zo waardevol was geweest ik niet zover was gekomen om echt geld te verdienen. Het had dan namelijk veel langer geduurd omdat ik alles zelf zou moeten uitzoeken.

Podcasts

Naast zijn cursus en het forum bied Jacko nog iets waardevols aan. De Internetsuccesgids podcast. Elke week neemt Jacko een podcast op waarin hij nieuwe inzichten, trends op het gebied van internet marketing en inspirerende interviews deelt.

Deze podcasts zijn gratis te beluisteren via soundcloud>>

Kortom, Jacko doet er alles aan om zoveel mogelijk waarde te leveren aan zijn klanten, hij weet als geen ander dat je veel moet geven om waardevol voor je klanten te zijn.

Gefeliciteerd!

Na ongeveer 2 maanden was het dan zover! Ik kreeg het magische mailtje dat ik succesvol een product had gepromoot! Dit geeft zo’n super goed gevoel en je krijgt hier een dikke motivatie boost door!

Hieronder zie je een screenshot van mijn succesvolle promotie! Ik weet nog goed dat ik een weekend weg was. Ik zat ergens wat te eten toen mijn telefoon trilde en ik dit bericht zag!

jacko meijaard ervaringen

 

Hiermee geeft het maar weer eens aan dat dit echt een hele mooie manier is van geld verdienen. Je kunt namelijk geld verdienen terwijl je zoals ik ergens een hapje aan het eten bent.

De bovenstaande promotie leverde me maar liefst €25 op! Reken maar eens uit wat je per maand verdiend als je dit mailtje 3x per dag krijgt;) En geloof me 3x per dag is echt goed te doen;-)

Zoals je wel na kunt gaan zijn mijn persoonlijke Jacko Meijaard ervaringen bijzonder goed te noemen! Maar wil je toch graag meer Jacko Meijaard ervaringen lezen? Check ze dan via onderstaande button

Proberen voor maar €1

Je kunt deze cursus zelfs 7 dagen proberen voor maar €1. Dit doet Jacko om te laten zien dat hij echt betrouwbaar is.

Je kunt ook wel nagaan dat deze cursus dus echt wel waarde bied anders zou iedereen stoppen na de eerste week en dat is zeker niet het geval!

Dit zou trouwens ook erg kortzichtig zijn van Jacko want dan zou hij na enige tijd door de mand vallen en zou niemand zijn cursus meer aanschaffen zodat het uiteindelijk zou doodbloeden.

Jacko Meijaard ervaringen, conclusie

We kunnen dus concluderen dat Jacko betrouwbaar is en dat je met een gerust hart een cursus van hem kunt aanschaffen!

En als jij wilt gaan voor een toekomst waar je meer vrije tijd hebt met je dierbaren en kunt werken waar en wanneer je wilt dan is deze cursus geschikt voor jou!

Deze cursus en een gezonde portie doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat jou dromen werkelijkheid worden!

Wil je meer zien van de Affiliate Marketing Revolutie? Ontdek dan hier Jacko’s persoonlijke verhaal waarin hij al zijn resultaten deelt met deze gave manier van online geld verdienen >>>>

p.s. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Stel ze hieronder en ik beantwoord ze zo snel mogelijk!

 

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: