Interview Jacko Meijaard in het AD!

Vandaag, op het moment van schrijven natuurlijk, kwam er een interview met Jacko Meijaard in het AD online. 

Mensen die vaker op mijn website zitten weten dat ik dankzij de training van Jacko Meijaard een online inkomen heb weten te genereren. 

Daarom kan ik dit mooie interview niet ongestoord voorbij laten gaan en heb ik besloten er meteen een kort artikel aan te wijden.

More...

Jacko Meijaard: Autoriteit op zijn vakgebied

Op het 'geld verdienen dankzij het internet' rust al jaren een taboe, Jacko is één van die personen die er keihard aan werkt om dit taboe weg te poetsen. 

Dat is hem behoorlijk aan het lukken, ten eerste besloot hij jaren geleden met zijn echte naam naar buiten te treden en regelmatig wat van zichzelf te laten zien.

Een schot in de roos als je het mij vraagt, zelfs het AD kwam hem op het spoor en wilde meer van hem weten, dat is vandaag werkelijkheid geworden.

Affiliate marketing revolutie review

Durf je te laten zien

Omdat Jacko zich niet verschuild achter pseudoniemen, oftewel schuilnamen, voelen mensen eerder een connectie. 

Omdat voorheen niemand met zijn ware naam naar buiten trad ontstond er al snel een taboe om het 'geld verdienen op het internet' heen. 

Omdat Jacko met zijn echte naam en zijn eigen behaalde resultaten naar buiten treed word het taboe steeds meer naar de achtergrond verdreven. 

Mensen denken "Wow, als hij dat kan, moet ik dat ook kunnen!" Het is allemaal veel tastbaarder en na het volgen van de training kom je er al snel achter dat het geen hogere wiskunde is.

Is het voor iedereen mogelijk!?

In principe wel, zoals ik net al zei is het geen hogere wiskunde. Toch wijst de praktijk anders uit. 

We hebben het hier namelijk wel over het opzetten van een online business, dat is niet iets wat je binnen een maand doet. 

Je hebt geduld en toewijding nodig, je moet leren van je fouten en net één keer meer opstaan dan dat je onderuit gaat. 

Zelf ben ik niet speciaal of bijzonder, ik deed gewoon het juiste en leerde van mijn fouten.

Interview Jacko Meijaard in het AD

Dat Jacko nu landelijk erkend word is een soort kroon op zijn werk. Hij besloot met zijn eigen naam naar buiten te treden en word daar nu voor beloond. 

Zou hij er jaren geleden voor gekozen hebben om niet zijn echte naam te gebruiken? Dan zou hij nooit geïnterviewd worden door het AD.

Wil je het complete interview lezen? Die vind je hier>>

Daarnaast heeft Jacko Meijaard een training ontwikkelt waarmee hij je stap voor stap leert hoe hij dit heeft gerealiseerd, Wat die training inhoudt? 

Dat vind je in mijn artikel over de Affiliate Marketing Revolutie>>

De kracht van een autoriteit 

Zo zie je dus maar weer wat de kracht van een autoriteit op je vakgebied kan zijn. Probeer dus in alles wat je online doet de meest waardevolle speler in de markt te zijn.

Alleen als je waarde levert zul je gezien worden als een autoriteit en ben je in staat om grote hoogten te bereiken, zelfs de landelijke media kan dan niet meer om je heen.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: