Internet Succes Gids: Jouw gids voor online succes!?

internet succes gidsDe Internet Succes Gids is een merk van internetondernemer Jacko Meijaard. Jacko is al jaren actief als affiliate marketeer en via zijn website Internetsuccesgids.nl helpt hij anderen om hetzelfde te bereiken als hem.

Want wil jij geld verdienen dankzij het internet? Meer vrijheid om te doen en laten wat je wilt? Meer geld verdienen om leuke dingen te kunnen doen? Dan kan Jacko Meijaard je absoluut helpen.

Ik nam de proef op de som, volgde meerdere cursussen van Jacko en sprak regelmatig met hem, mijn bevindingen over hem, de Internet Succes Gids en zijn cursussen vind je hieronder!

Internet Succes Gids ervaringen

Laten we bij het begin beginnen, de Internet Succes Gids, wat is het nou eigenlijk precies? De Internet Succes Gids is een online platform boordevol informatie over Affiliate Marketing.

Wat ooit begon als website en een idee groeide uit tot DE Affiliate Marketing universiteit van Nederland, met tienduizenden bezoekers per maand op de website en bijna 4000 actieve leden op het forum is de Internet Succes Gids een groot succes aan het worden.

Zelf ging ik aan de slag met verschillende cursussen en de vele gratis informatie die op Internetsuccesgids.nl te vinden is en testte ik hoe lang het duurde voordat ik volgens de methode van Jacko Meijaard geld verdiende.

InternetSuccesGids.nl

Internetsuccesgids.nl is de website waar het allemaal begint, via deze website deelt Jacko waardevolle artikelen op het gebied van internet marketing en affiliate marketing.

Naast internet marketing en affiliate marketing in het bijzonder, vind je er nog veel meer informatie over verschillende onderwerpen zoals:

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Ondernemerschap
 • Verdienmodellen
 • Casestudies
 • Interviews
 • Email marketing

Dat deze website tienduizenden bezoekers per maand ontvangt is dus niet heel raar, het is voor velen een kennisbank waar vaak op terug gevallen word.

Maar wie is dan eigenlijk die Jacko Meijaard?

internetsuccesgids

Jacko Meijaard

Het is je vast niet ontgaan dat Jacko Meijaard de man achter de Internet Succes Gids is, deze eind twintiger uit het Zeeuwse Yerseke heeft het al ver geschopt.

Wat jaren geleden begon als droom werd uiteindelijk realiteit, hij opende een ware digitale universiteit op het gebied van Affiliate Marketing.

Maar hoe is dit eigenlijk begonnen? Waar kwam het idee vandaan?

Toen Jacko Journalistiek studeerde in Utrecht en zijn klasgenoten naast hun studie allemaal bijbaantjes zochten kwam Jacko erachter dat er ook een andere manier moest zijn.

Al snel kwam hij erachter dat Affiliate Marketing een ideale manier was om wat extra geld bij te verdienen zonder dat hij hiervoor de deur uit hoefde.

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Als iemand via jouw unieke link op de website van de productverkoper terecht komt en daar vervolgens een product aanschaft ontvang jij een commissie.

Maar moet je zelf dan in zee met productverkoper!? Nee er zijn verschillende betaalproviders die Affiliate Marketeers en productverkopers samen brengen, het enige wat je doet is een link van een product wat je wilt gaan promoten knippen en plakken, de rest is al voor je gedaan.

PayPro is bijvoorbeeld zo’n betaalprovider, PayPro is één van de grootste betaalproviders op het gebied van digitale producten in Nederland.

affiliate netwerken

De meeste Affiliate Marketeers hebben een website maar dit is niet perse nodig, je kunt Affiliate Marketing ook heel goed inzetten via YouTube of via Facebook.

De Affiliate Marketing Revolutie, één van Jacko’s cursussen waar ik het straks uitgebreid over ga hebben, leert je geld te verdienen via verschillende mediums maar het geld verdienen via een website voert toch wel de boventoon.

 • Geld verdienen door het promoten van producten van anderen
 • Je hoeft geen producten te verzenden, je hebt geen voorraad nodig, en je hoeft geen klantenservice te hebben
 • Je kunt meteen beginnen, je hoeft niet meteen ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel (let op! als je meer geld gaat verdienen wel natuurlijk)

Meteen succes?

Ondanks dat hij enorm enthousiast was over deze manier van geld verdienen ging het niet meteen van het leien dakje. Jacko moest zichzelf namelijk alles aanleren.

Hij had nog nul ervaringen met internet marketing en dat begon af en toe zijn tol te eisen. Maar Jacko was een echte doorzetter en besloot niet op te geven.

Na een moeizame reis begon hij langzaam geld te verdienen, hij kon zijn geluk niet op! Als ik €100 kan verdienen kan ik ook €1000 of €10.000 verdienen, het is slechts een kwestie van opschalen.

Jacko had gelijk, hij ontwikkelde zich steeds meer als affiliate marketeer en zijn inkomsten werden alsmaar meer. Op een gegeven moment ging het zo goed dat hij voor een lastig keuze kwam te staan.

Nou ja, lastig? Voor Jacko niet, hij besloot namelijk te stoppen met zijn opleiding Journalistiek in Utrecht. Zijn familie was het hier natuurlijk niet mee eens maar Jacko wist het zeker! Hij werd fulltime internet ondernemer.

Affiliate Marketing Revolutie

Omdat Jacko als geen ander wist hoe Affiliate Marketing werkte, hij had tenslotte met vallen en opstaan succes bereikt, besloot hij dat het tijd werd om zijn verhaal te gaan delen.

Hoe mooi zou het zijn om andere mensen te leren hoe ze geld kunnen verdienen dankzij Affiliate Marketing, om mijn eigen digitale Affiliate Marketing opleiding te ontwikkelen.

Ging dit meteen goed?

Nee, het was namelijk niet de Affiliate Marketing Revolutie waar Jacko aanvankelijk mee starte, maar een ander digitaal product, de Ultieme Vrijheid Methode.

De lancering van dit product ging niet echt vlekkeloos, er kwam wel wat reactie maar lang niet wat Jacko ervan gehoopt had. Zo zie je maar weer dat opgeven NOOIT een optie is voor Jacko want hij zette gewoon door.

Affiliate Marketing Revolutie lancering

Zijn tweede product werd een schot in de roos, de Affiliate Marketing Revolutie werd een enorm populair product en is dat tot op de dag van vandaag nog.

Meer waarde geven dan mensen voor het product betalen, dat is de gouden stelregel die Jacko maar al te goed snapt.

Mensen spraken bijzonder positief over hem en zijn cursus ‘Eindelijk iemand die met zijn ware identiteit naar buiten treed en gewoon nakomt wat hij belooft’

Dit zijn enkele kenmerken van Jacko die ik veel gehoord heb:

 • 110% betrouwbaar
 • Nuchter Zeeuw die absoluut niet met oplichting in verband gebracht mag worden
 • Reageert altijd op vragen
 • Laat veel van zijn eigen projecten zien (Nog altijd op het gebied van Affiliate Marketing)
 • Legt alles op een duidelijke manier uit (spreekt kalm en straalt rust uit)

review

Wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie precies in?

Maar wat houdt zijn training dan precies in? Wat ga je er leren, wat kun je bereiken en wat heb ik er persoonlijk geleerd? De Affiliate Marketing Revolutie leert je om op een semi passieve manier geld te verdienen dankzij het internet.

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat voornamelijk uit video’s, tijdens deze video’s kijk je mee over Jacko’s schouder terwijl hij een geld genererende affiliate website bouwt van A tot Z.

Wat ik zo mooi vind aan deze videotraining is dat het echt super duidelijk word uitgelegd, je hebt geen enkele technische kennis nodig!

De training bestrijkt ongeveer 8 modules met in elke module 5 of 6 video’s. Hieronder zie je een video waarbij ik met je door de training heenloop.

Ook zie je in deze video het Internet Succes Gids Forum, daarover straks meer.

Zoals je kunt zien is dit een erg waardevolle training en krijg je netjes wat je beloofd word.

Meer weten over de Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie? Je kunt deze training nu zelfs 7 dagen voor maar €1 proberen.

Via deze link bereik je de speciale pagina waarbij je de Affiliate Marketing Revolutie 7 dagen kunt proberen voor €1>>>

Ik wil 100% eerlijk tegen je zijn, als jij op bovenstaande link klikt en de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft verdien ik geld, dat is hoe Affiliate Marketing werkt.

Omdat ik vierkant achter dit product en de Internet Succes Gids sta durf ik dit zonder twijfel te zeggen.

Internet Succes Gids Forum

Zoals je in bovenstaande video hebt kunnen zien heeft Jacko Meijaard ook een forum opgericht. Het Internet Succes Gids Forum is sinds de zomer van 2016 een feit.

Het forum is echt ideaal, heb je een vraag? Stel hem op het forum en je krijgt binnen no-time antwoord van Jacko of andere Affiliate marketeers.

Op het forum vind je zowel beginnende als meer gevorderde Affiliates. Je kunt naast vragen stellen ook lezen wat andere mensen bereikt hebben en hoe ze dat gedaan hebben, dit werkt super motiverend!

Daarnaast geeft Jacko regelmatig webinars(live videopresentaties) waar hij nieuwe trends, zijn eigen projecten en vragen van andere mensen behandeld.

Tijdens dit gratis webinar geeft Jacko alles prijs en laat hij je precies zien hoe hij een fulltime inkomen genereert>>>

Het forum bestaat uit de volgende boards:

 • Stel jezelf voor
 • Nieuws
 • Offline meetups
 • Geld verdienen op het internet
 • Tools en Software
 • WordPress
 • Internet Masterclass
 • Email marketing
 • Geldzaken
 • Succes lounge
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Off topic

Zoals je ziet een uitgebreid forum waar elke dag volop activiteit is, de Internet Succes Gids is aan het veranderen naar een krachtige community waar je voor al je vragen terecht kan.

Bekijk hier het Internet Succes Gids Forum>>

Affiliate Marketing Revolutie Podcast

En of dat nog niet genoeg is, is Jacko ook begonnen met het opnemen van Podcasts (geluidsopnames) tijdens deze podcasts ontvangt hij inspirerende gasten of deelt hij zelf nieuwe inzichten.

Er komt van alles aan bod zoals:

 • Motivatie
 • Doorzettingsvermogen
 • Ervaringsverhalen
 • Nieuwe trends
 • en nog veel meer..

Hier vind je een podcast uitzending van Jacko:

Mijn persoonlijke resultaten met de Internet Succes Gids

Nu je weet wat de Internet Succes Gids is, wie Jacko Meijaard is en wat de Affiliate Marketing Revolutie is, is het tijd om to the point te komen.

Wat zijn mijn resultaten na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie? Het zou natuurlijk ongeloofwaardig zijn als ik zelf geen resultaten had geboekt.

Laat ik vooropstellen dat ik er volledig ‘blanco’ ben in gestapt, zonder enige voorkennis, technische kennis of ervaring met het opzetten van een website.

Ik vond het verassend hoe makkelijk ik de training doorliep, binnen mum van tijd had ik een website staan die helemaal was opgezet volgens de methode van Jacko.

Maar met alleen een website ben je er nog niet, het gaat om het schrijven van waardevolle artikelen en ik moet zeggen dat me dat redelijk goed afgaat, al zeg ik het zelf.

Na ongeveer 2 maand waarbij ik elke werkdag ongeveer 1,5 tot 2 uur aan mijn website werkte was het dan zover, het moment waar ik naar uit had gekeken..

Ik kreeg een mailtje van PayPro (betaalprovider) met de titel: ‘Gefeliciteerd, je hebt het volgende product succesvol gepromoot’ Ik sprong een gat in de lucht en ik was trots op mezelf. Hieronder zie je een schermafbeelding van dit mailtje:

jacko meijaard ervaringen

Na mijn eerste verkoop begon het allemaal steeds sneller te gaan, ik had elke dag zin om verder te werken aan mijn websites. Niet veel later volgde de tweede commissie, gevolgd door de derde en dat ging zo door.

Op dit moment ziet mijn mail inbox er uit zoals op de onderstaande foto, iets wat een jaar geleden nog een grote droom voor me was.

paypro commissies

Actie is je beste raadgever

Zoals ik al zei heb ik dit bereikt zonder voorkennis of technische kennis dus laat dat je er niet van weerhouden om je dromen achterna te gaan.

Ik was er klaar mee om:

 • Geld te verdienen voor een ander
 • Te werken op vaste tijden
 • Weinig tijd te hebben voor familie en vrienden
 • Te luisteren naar een ‘baas’

Ik ondernam actie en bleef doorgaan, ik boekte resultaten en voel me een stuk gelukkiger, iets wat voor jou ook mogelijk is.

Als je maar door blijft gaan en actie blijft ondernemen, dan zul je er hoe dan ook komen of je nou gaat voor een fulltime inkomen of een extra inkomstenbron, Affiliate Marketing is één van de mooiste verdienmodellen op het internet.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder. Wil je direct actie ondernemen? Ga direct naar de proefpagina van de Affiliate Marketing Revolutie>>

Ga ervoor!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: