Hoeveel verdient Lil’ Kleine? Prijken er 6 nullen op zijn rekening?

hoeveel verdient lil kleineHoeveel verdient Lil’ Kleine? Veel mensen zijn benieuwd naar de salarissen van bekende Nederlanders. In Google word driftig gezocht naar het salaris van Lil’ Kleine.

Naast rappen verschijnt Lil’ Kleine steeds meer op de Nederlandse televisie, ook dat legt hem bepaald geen windeieren. In een recent interview gaf Lil’Kleine aan dat hij 60k per maand pakt en daar 30k van zou sparen.

Is het patsergedrag? Of gaat het Lil’Kleine erg voor de wind? In dit artikel ga ik je exact vertellen wat Lil’ Kleine waard is, wat hij verdient en hoe hij dat verdient.

Wie is Lil’ Kleine

Lil’ Kleine is een Nederlandse rapper die in 2015 bekend werd met het nummer ‘Drank en Drugs’ die hij samen met Ronnie Flex uitbracht. Drank en Drugs schopte het tot de eerste plaats in de top 100.

Sinds dat moment heeft Lil’ Kleine verschillende hits gemaakt en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Lil’ Kleine bracht onder andere de volgende hits uit:

  • 2016 – Vakantie
  • 2017 – Je Gaat Zo Dik
  • 2017 – 4x duurder
  • 2017 – Patsergedrag

Naast muziek is Lil’Kleine sinds dit seizoen te zien als coach in The Voice of Holland.

Lil’ Kleine heet officieel Jorik Scholten en is op 15 oktober 1994 geboren in Amsterdam. Hij werd geboren op de Wallen en groeide op in de Jordaan. Later verhuisde hij naar Amsterdam-oost.

Wat verdient die Lil’Kleine nou?

Maar wat we allemaal wel willen weten is; Wat verdient Lil’Kleine? Helemaal exact weten we dat natuurlijk niet maar het bekende Quote maakte een schatting.

Volgens Quote verdiende Lil’Kleine in 2016 zo’n 360.000 euro. Dit inkomen verdiende hij onder andere uit zijn muziek, optredens en sponsordeals.

Uit zijn muziekinkomsten, wat dan met name streams zijn, zou hij maar liefst 270.000 euro hebben verdiend. De overige 90.000 euro kunnen we dus wegschrijven als zijnde sponsordeals en optredens.

Wist je trouwens dat Lil’Kleine maar liefst 300 miljoen streams heeft op Spotify, en wist je dat dit maar liefst 1,8 miljoen euro oplevert? Helaas voor Lil’Kleine gaat 89% van de inkomsten naar het platenlabel, vandaar dat hij er zelf 270.000 euro aan over houdt.

Wat is Lil’Kleine’s vermogen?

Lil’ Kleine timmert aardig aan de weg dus zijn inkomen zal de komende jaren alleen maar toenemen. Wel houdt Lil’Kleine er volgens bronnen een echte ‘rap lifestyle’ op na met champagne, dure auto’s, sieraden, huizen en feestjes.

Zijn manager Nathan Moszkowicz zegt zich geen zorgen te maken over het uitgavenpatroon van ‘kleine’ hij geeft aan dat Lil Kleine zijn vermogen verstandig investeert.

Zo woont Lil’Kleine in een benedenwoning in Amsterdam waar hij een krappe 900.000 euro voor heeft afgetikt en kocht hij een Range Rover sport met een vanafprijs van 100.000 euro.

range rover lil kleine

Natuurlijk weten we niet zeker hoeveel hypotheek kleine op zijn huis heeft en of hij de Range Rover daadwerkelijk heeft afgetikt of hem least, Met een netto jaarinkomen van 360.000 euro kan het maar zo eens het eerste zijn.

Als we kijken naar zijn woning, zijn auto, het inkomen vanuit Spotify, YouTube, zijn optredens en de sponsordeals kunnen we voorzichtig stellen dat Lil’Kleine net boven de magische zes nullen grens zit.

(Lil-kleine ft. Rapper Boef – Krantenwijk)

We kunnen dus stellen dat Lil’Kleine geen klagen heeft en zich mag rekenen tot de top van de Nederlandse rapscene. Daarnaast breekt hij steeds meer door op de Nederlandse televisie.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: