Hoe word je succesvol blogger? Ontdek het hier

hoe word je succesvol bloggerHoe word je succesvol blogger? Er zijn behoorlijk wat mensen die hun geld verdienen met bloggen. Maar hoe werkt dan nou precies dat geld verdienen met bloggen?

Op deze pagina wil ik je meer vertellen over hoe je succesvol kunt worden met bloggen. Het is namelijk een hele leuke manier van geld verdienen je hebt immers alleen een laptop en internetverbinding nodig.

Hoe word je succesvol blogger?

Zoals ik net al zei zijn er heel wat mensen die hun geld verdienen met bloggen. Vaak worden er blogs geschreven over producten,vakanties,lifestyle of ervaringen met producten.

Maar hoe word je succesvol blogger zonder dat je kennis hebt van websites of de verdienmodellen? Geen zorgen. Je vind het hieronder..

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen met je blogs. Je kunt bijvoorbeeld advertenties plaatsen op je blogpagina om zo inkomsten te krijgen via Google Adwords.

Het is dan de bedoeling dat mensen op deze advertenties klikken waar jij dan vervolgens voor betaald krijgt.

Zelf ben ik groot voorstander van Affiliate marketing. Je schrijft bijvoorbeeld een review over een product om vervolgens potentiële kopers door te sturen naar de website van het product via een link op jouw site.

Als mensen dan besluiten het product aan te schaffen ontvang jij hier commissie voor. Deze commissie bedraagt veel meer dan de commissie van advertenties.

Hoe werkt het dan precies?

Oke nu weten we dat bloggen eigenlijk inhoud dat je een blog schrijft over een product of dienst. Maar hoe maak ik een website en hoe werkt de technische kant van het verhaal?

Ik kan me voorstellen dat het technische gedeelte van het bloggen een drempel voor je is. Als je totaal geen ervaring hebt met websites is het dat ook.

Gelukkig is daar een oplossing voor..

Er bestaat namelijk in Nederland een hele mooie online cursus over hoe je eenvoudig een mooie website maakt, hoe een blogpagina in elkaar moet zitten om verkopen te realiseren en hoe je gevonden kunt worden in Google..

Affiliate marketing revolutie

Deze cursus heet de Affiliate Marketing Revolutie en is ontwikkelt door Jacko Meijaard. Jacko is een jonge ondernemer uit Zeeland en is al jaren actief op dit gebied.

Hij weet dus precies hoe het werkt. Zelf verdient hij meer dan een fulltime inkomen met affiliate marketing en in zijn cursus leer je precies hoe hij te werk gaat als hij een nieuwe site maakt.

Jacko wilde naast zijn opleiding kijken of het mogelijk was om geld te verdienen via het internet en dit lukte.

Ik weet zeker dat je met behulp van deze online cursus geld kunt verdienen op het internet en kunt werken waar en wanneer je wilt.

Je kunt de eerste module van deze cursus zelfs GRATIS uitproberen!

Onderneem meteen actie en ga met de AMR aan de slag.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: