Goed betaalde banen zonder diploma? Dit is hoe je ze krijgt!

goed betaalde baan zonder diplomaGoed betaalde banen zonder diploma, bestaat dat eigenlijk wel? Normaal gesproken moet je eerst lang studeren om kans te maken op een goed betaalde baan.

Vroeger was het wel anders, je begon onderaan de ladder en als je maar goed je best deed zou je vanzelf een beter functie krijgen. Tegenwoordig gaat die vlieger niet meer op.

Maar hoe zit het dan met die goed betaalde banen waar je niet perse een diploma voor nodig bent? Bestaan ze wel? En waar kun je ze vinden? In dit artikel vertel ik je er alles over.

Goed betaalde banen zonder diploma bestaan

Je zou het niet zeggen maar het is mogelijk om in te stromen in goed betaalde banen zonder diploma. Nu zien we jou uiteraard hoofdschuddend kijken naar het schermpje van jouw telefoon.

Je zou het niet zeggen, maar veel banen die ernstig onderbetaald lijken zijn dat in werkelijkheid niet. We zullen jou vertellen met welke banen jij veel kan verdienen zonder dat je er eerst jaren voor in de schoolbanken hebt moeten doorbrengen.

Sterker nog; veel ondernemers die succesvol zijn hebben hun diploma op school nooit behaald. Ze zijn zelfs van school gegaan voordat ze daar een kans voor kregen. De reden; ze hadden een idee wat zodanig succesvol was dat ze niet meer naar school hoefden; ze waren financieel binnen.

Een vergelijkingssite die loont

Wil jij een nieuw energiecontract gaan afsluiten, dan kom je al heel snel terecht op een zogeheten vergelijkingssite. Daar tref je een aantal energieleveranciers aan die jou hun aanbiedingen tonen. De bedenkers en oprichters van deze vergelijkingssites zijn schatrijk geworden met hun idee.

Ze krijgen namelijk van de energieleveranciers die hun contracten aanbieden een bedrag per maand dat men op de site mag adverteren. Daarnaast krijgen ze ook nog eens een gedeelte van de winst die een energieleverancier maakt met de contracten.

Je snapt het al; ben je handig en weet je mensen naar jouw vergelijkingssite te lokken, dan loop je al heel snel binnen. Je zou het zo niet bedenken, maar je kan miljonair worden met een vergelijkingssite.

De jongste miljonair in Nederland is het brein achter een dergelijke vergelijkingssite. Diegene heeft zijn opleiding wel afgemaakt maar voor het behalen van zijn diploma was hij al miljonair.

Een vergelijkingssite opzetten is dus de snelste manier om op te klimmen op de maatschappelijke ladder.

Het verdienmodel wat op deze vergelijkingssite word ingezet is Affiliate Marketing. Wil jij meer weten over Affiliate marketing? Check dan dit even >>>

Sociale media opzetten

Tegenwoordig zit iedereen op Facebook. Het is een social media platform wat is bedacht door Mark Zuckerberg. Hij bedacht een platform waarop mensen overal ter wereld elkaar konden ontmoeten door het maken van een account.

Hij wist er een vermogen mee te verdienen, en mag tot de rijksten der aarde worden gerekend. Nederland had echter ook een dergelijk platform, wat destijds minstens zo populair was.

werken waar en wanneer je wilt

We hebben het over Hyves. Hyves werd opgezet door een aantal studenten en groeide uit tot het bekendste sociale media platform in eigen land en omstreken.

De studenten die erachter zaten hadden eenzelfde idee als Zuckerberg. Hun idee werkten ze heel goed uit, en het platform liep geweldig. Uiteindelijk verkochten ze het bedrijf aan de Telegraaf Media Groep.

Ze verdienden er een behoorlijk bedrag mee; dat hadden ze niet zien aankomen toen ze destijds het platform opzetten. We hebben het hier over een bedrag wat in de buurt komt van 53 miljoen euro.  Goed verdiend geld voor jongens die hun diploma op dat moment nog niet eens op zak hadden.

Werken met grote verantwoordelijkheid

Wat is de reden waarom zoveel mensen afhaken tijdens hun studie; ze verliezen de focus en willen niet langer in de schoolbanken zitten. Het is dan ook altijd een goed idee om een studie te volgen die jou rechtstreeks een diploma aan het eind garandeert.

We hebben het dan wel over de studies waarvoor je moeite moet doen om te worden aangenomen. Luchtverkeersleider is een beroep waarin groot geld omgaat. Natuurlijk moet je er wel voor in de schoolbanken, maar als student krijg je al een bedrag per jaar aan vergoeding. 24.000 euro per jaar als vergoeding is geen gering bedrag.

Daarnaast groeit jouw inkomen wanneer jij je diploma behaalt. 75.000 euro is een bedrag wat goed betaald is voor een baan waarvoor je vooraf eigenlijk niet aan allerlei eisen hoefde te voldoen. Jouw verantwoordelijkheid is groot, maar de vergoeding die er tegenover staat is dat ook.

Medisch proefkonijn zijn

Goed op het internet kijken loont en zal jou een flink bedrag opleveren. Geregeld wordt er door farmaceuten gevraagd om mensen die proefpersoon willen zijn om een bepaald medicijn te testen. Er wordt gevraagd naar mensen in bepaalde leeftijdscategorieën, en daarnaast wordt er een belangrijk deel van jouw tijd gevraagd.

Je test een medicijn voor hun uit. Dat doe je voor een deel van de tijd gewoon thuis, maar je woont ook een bepaald deel van je tijd intern. Dat is bijvoorbeeld in een privé kliniek van de farmaceut.

Jij krijgt voor dat onderzoek goed betaald; een vergoeding kan oplopen van 1500 euro voor een onderzoek waarvoor je thuis kan blijven tot 4500 euro wanneer je ook naar een kliniek moet.

Bedenk daarbij dat de zorg in een dergelijke privé kliniek heel goed geregeld is, en je weet het zeker; jij verdient een flink bedrag door deelname aan medische experimenten.

Uiteraard zorgt men ervoor dat jouw gezondheid geen risico’s loopt; je riskeert dus niets, maar loopt financieel behoorlijk binnen.

Eenzaam maar schatrijk

Heb jij geen zin om thuis te zijn omdat je geen gezin hebt, of houd je gewoon van mannenweekenden; overweeg dan eens een beroep waarin je echt maanden van huis bent.

We hebben het over een beroep zoals offshore booreiland medewerker. Je werkt er maandenlang aaneengesloten en reist tussendoor niet terug naar huis.

Het feit dat je best hard moet werken, en daarnaast ver van huis bent betaalt zich behoorlijk terug. Je verdient een inkomen wat kan oplopen tot wel 72000 euro per jaar.

Je mag dan eenzaam op een eiland zitten; je bent schatrijk, want dit inkomen verdien je niet snel per jaar zonder dat je er een studie voor hebt hoeven te volgen.

Van bijstand tot multimiljonair

Hadden we het tot nu toe over werk waarvoor je nog intensieve arbeid moet leveren; het bekendste verhaal van een bijstandsmoeder die multimiljonair werd is dat van J.K. Rowling.

Bij het horen van die naam gaat er vast ergens een belletje rinkelen in je achterhoofd. Deze bijstandsmoeder besloot ooit om een kinderboek te schrijven wat zich richtte op oudere kinderen.

Het werd een kinderboek over een tovenaarsleerling. Deze tovenaarsleerling werd de bekendste leerling die de wereld ooit heeft gezien.

Meerdere malen werd het boek verfilmd, en er is al een behoorlijk aantal delen van verschenen. Achter haar typemachine verdiende deze bijstandsmoeder miljoenen met haar boeken van Harry Potter. En dat zonder dat ze er een diploma voor had behaald. Maak winst met jouw talent; dat is de les die zij aan anderen wil meegeven.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: