Geld verdienen naast je studie? Wat levert het meest op?

geld verdienen naast je studieWil jij geld verdienen naast je studie maar heb je geen zin om de hele dag vakken te gaan vullen bij een supermarkt?

Dat kan ik me goed voorstellen. Het kost je namelijk veel tijd en het levert in verhouding weinig op. Daarom is het goed dat je op zoek bent gegaan naar alternatieven.

Op deze pagina wil ik een alternatief met je bespreken dat voor mij heeft gewerkt en wat ik voor geen goud had willen missen.

Geen suf bijbaantje

Geld verdienen naast je studie zonder te hoeven kiezen voor een suf bijbaantje..

Ik zat met hetzelfde probleem als jou.. Ik wilde geld verdienen naast mijn studie maar ik vond het zonde om voor een schamel loontje mijn tijd te verdoen.

Met alle respect voor de mensen die er wel voor kiezen overigens. Toch besefte ik me al vroeg dat het ook anders kon.

Ik deed hetzelfde als jou, ik pakte mijn laptop en type in Google ‘ Geld verdienen naast je studie’ Ik zag van allerlei dingen langs komen. Met name van allerlei onzin over online geld verdienen

Loze beloftes en gouden bergen. Met name spammy troep die beweerden dat je via hun bewezen systeem binnen no time honderden euro’s per dag kon verdienen.

Online geld verdienen

Toch vond ik geld verdienen via het internet wel fascinerend. Ik besloot hier verder onderzoek naar te doen en ik kwam al snel op Affiliate Marketing uit.

Dit is een manier van geld verdienen waarbij je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Je hoeft hiervoor dus geen eigen producten te hebben en zelfs niet ingeschreven te zijn bij de KVK.

Dit promoten kun je op verschillende manieren doen bijvoorbeeld door middel van je social media kanalen zoals Facebook of Twitter. Ook kun je deze producten promoten via een website.

Een combinatie van alle drie was het meest geschikt. Maar ik had nog nooit een website gemaakt en zou niet weten hoe ik moest beginnen. Toch vond ik er een oplossing voor..

Voordat ik je meer informatie geef over hoe ik succes boekte dankzij Affiliate Marketing wil ik je nog even waarschuwen voor allerlei sites die gouden bergen beloven maar wat je uiteindelijk alleen maar geld kost.

Gouden bergen

Websites die gouden bergen beloven..

Gelukkig prikte ik al snel door deze websites heen en liet me niet snel gek maken door deze onzin. Overigens zijn er teveel mensen die dat wel doen en vervolgens alleen maar geld kwijt raken.

Dit is ontzettend gevaarlijk en vooral oneerlijk. Daarom hoop ik dat je zonder ‘kleerscheuren’ op deze pagina bent terecht gekomen als je begrijpt wat ik bedoel;-)

Op deze pagina wil ik je namelijk vertellen over een manier van online geld verdienen die gewoon eerlijk is en die werkt. Mits jij toewijding hebt en er echt voor wilt gaan.

Jij weet inmiddels maar al te goed dat niets vanzelf gaat. Je zult eerst moeten doorzetten en enkele hobbels moeten overwinnen.. maar als je eenmaal succes hebt bereikt gaat het hard;-)

De weg naar succes is niet vlak

Zoals ik al zei zul je eerst wel het één en ander moeten doorstaan want je gaat tegenslagen krijgen in het begin.

Dat is trouwens ook niet meer dan logisch he.. Als je ergens aan zou beginnen en zonder tegenslagen ineens een paar duizend euro per maand zou kunnen verdienen zou iedereen het wel doen.

Zelf had ik dit ook. Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik veel hobbels gekend. Teveel.. Dat kun jij voorkomen.

Er bestaat namelijk een complete videotraining over het succesvol toepassen van Affiliate Marketing. In eerste instantie vertrouwde ik er niet op vanwege wat ik hierboven vertelde.

Toch een vertrouwde cursus?

Maar nadat ik een filmpje had gezien over hoe deze cursus eruit zag en hoe transparant de eigenaar van deze cursus was zonder allemaal loze beloftes besloot ik toch verder te kijken.

De video waarbij je de ‘binnenkant’ van de cursus ziet zal ik hieronder met je delen. De eigenaar van de cursus was een voormalig student uit Zeeland.

Niet bepaald het type ‘gladde internet marketeer’ die je verwacht achter zulke cursussen. Daarom vond ik het meteen al interessanter dan alles wat ik voorheen gezien had.

Ik werd helemaal enthousiast toen ik zag dat je deze cursus 7 dagen kon proberen voor €1. Dit getuigt toch van een eerlijke en oprechte cursus.

De Affiliate Marketing Revolutie

De cursus genaamd ‘Affiliate Marketing Revolutie’ en is ontwikkelt door Jacko Meijaard. Zoals ik zojuist al zei een jongen uit Zeeland.

Hij studeerde Journalistiek in Utrecht maar wilde net als jou en mij kijken of het naast zijn studie mogelijk was om online geld te verdienen.

Hij richtte zich op Affiliate Marketing en leerde zichzelf alle kneepjes van het vak. Uiteindelijk vond hij een manier die werkte en wat hem tot op de dag van vandaag nog steeds veel geld oplevert.

Hij stopte overigens met zijn studie Journalistiek en besloot zich volop te richten op online marketing. Geen slechte keuze;-)

Het mooie van Affiliate Marketing

Zoals ik net al zei is het mooie van Affiliate Marketing dat je geen eigen producten hoeft te hebben en je hoeft niet ingeschreven te zijn bij de KVK.

Maar wat nog mooier is, is dat je het internet voor je kunt laten werken. In het begin is het even doorzetten maar daarna kun je relatief eenvoudig geld verdienen.

Zelf heb ik meerdere sites waarbij ik nu alleen maar onderhoud hoef te doen. Ik plaats elke week een artikel op mijn sites om hem relevant te houden.

Hierdoor komen er elke dag bezoekers op mijn site waarbij een gedeelte van die bezoekers via mijn site het product aanschaft.

Ik promoot voornamelijk digitale producten omdat de commissie daar zo hoog is. Ik verdien gemiddeld €25 per verkocht product. Als je meerdere sites hebt en elke dag een paar verkopen doet zit je al goed.

Makkelijk op te schalen

Je kunt wel nagaan dat wanneer jij bijvoorbeeld 5 sites hebt waarbij je elke dag 5 verkopen per site doet dit al snel tot een heel mooi inkomen kan leiden;-)

Natuurlijk zul je eerst wel moeten bouwen aan je site en zul je dit niet meteen in het begin hebben maar waarom zou je niet naast je studie gaan bouwen aan dit soort sites?

Als je in supermarkt gaat werken verdien je meteen geld maar je weet ook zeker dat dit nooit veel meer zal worden.

Eerst verkoop

ik weet nog goed dat ik mijn eerste product verkocht. Ik kreeg een mailtje van PayPro(via dit kanaal promoot ik de producten) ik kon het haast niet geloven.

‘Gefeliciteerd je hebt succesvol een product gepromoot’ stond er. Hiermee had ik €25 euro verdiend. Mijn eerste online verdiensten voelden als goud. Ik wist nu dat het mogelijk was.

Dit motiveerde me om keihard door te knallen en al snel daarop volgden meerdere verkopen. Hieronder zie je een foto van het mailtje wat je krijgt als je succesvol een product hebt gepromoot.

geld verdienen naast je studie

Geld verdienen naast je studie, conclusie..

Geld verdienen naast je studie kun je dus doen op de manier die jij wilt. Maar wil je net als mij uitzicht hebben op een fulltime online inkomen?

Dan raad ik je echt aan om dit complete stappenplan van Jacko Meijaard (Internet Succes Gids) eens te bekijken!

Want zeg nou zelf werken met alleen maar een laptop en een internetverbinding waar je maar wilt is toch super gaaf!

Dan kun je dus geld verdienen naast je studie terwijl je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt!

En zoals ik net al zei kun je deze cursus 7 dagen proberen voor maar €1 dus je loopt ook nog eens geen enkel risico.

Ga direct naar de €1 aanbieding van de Affiliate Marketing Revolutie>>

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: