Geld verdienen met je telefoon? Makkelijker dan je denkt!

geld verdienen met je telefoonGeld verdienen met je telefoon? Lijkt dat je wat? Voor veel mensen klinkt het erg onwaarschijnlijk, geld verdienen met hun telefoon.

Toch is geld verdienen met een telefoon vandaag de dag geen uitzondering meer. Vooral met social media kanalen zoals Instagram, Facebook en Snapchat word er op grote schaal geld verdient.

Daarnaast is Youtube een zeer populair kanaal onder, vooral jongeren, die geld verdienen met dank aan hun smartphone. In dit artikel laat ik je verschillende manieren zien.

Geld verdienen met je telefoon is heel eenvoudig

Geld verdienen met je telefoon; het klinkt lastiger dan het is. Kijk op straat om je heen en je ziet het gelijk; veel mensen kijken de hele dag op hun smartphone.

De opkomst van de mobiele telefoon met internet heeft ervoor gezorgd dat je steeds vaker de hele dag door online bent. Online zijn kan je uiteraard op een aantal manieren doen.

Je kan urenlang surfen op websites en plaatjes en filmpjes kijken. Er is echter nog een andere manier om te surfen: je kan geld verdienen met jouw smartphone. Dat klinkt als een utopie maar in werkelijkheid is het heel eenvoudig. We hebben een aantal methodes op een rij gezet.

Facebook liken voor geld

Facebook is een social media platform waar vrijwel iedereen lid van is. Het is een platform wat niet alleen bij particulieren is ontdekt maar tegenwoordig ook bij bedrijven.

Men maakt een zakelijke pagina aan, en begint met het promoten van een bedrijf. Men is immers daar waar de klant is; op het internet, op facebook.

Om gevonden te worden op het internet is het wel belangrijk dat een website een aantal volgers vergaart. Dat is het punt waar het bij de meeste bedrijven aan schort.

Klanten kijken wel eenmalig op de facebook pagina maar denken er vervolgens niet aan om een bedrijf te volgen. De facebook pagina van het bedrijf zal op dat moment niet populair zijn en ergens onderaan in zoekmachines verschijnen.

manieren om online geld te verdienen

Dat is veel ondernemers een doorn in het oog, want ze willen juist populair zijn op facebook. Het trekt klanten naar de pagina, en dus ook naar het bedrijf toe. Een actie of promotie wil je graag aan een groot publiek presenteren.

Daarvoor zijn likes nodig. Hier ligt een gat in de markt waar grotere bedrijven al gebruik van maken. Men koopt als het ware de likes van de consument. Dat houdt in dat jij pagina’s op facebook liket terwijl je er nog voor betaald krijgt ook. Dit soort kliks op facebook pagina’s kan jij tegen betaling doen.

Er zijn meerdere bedrijven die zich erop hebben gericht om ‘likers’ te werven voor facebook pagina’s. Tegen betaling leveren zij een bedrijf een bestand aan met likers voor hun facebook pagina.

Jij krijgt dan ook betaald voor het liken van bedrijven op facebook. Je krijgt een lijst van bedrijven die je op moet zoeken. Vervolgens klik je op het duimpje omhoog bij een bedrijf. Eenvoudig geld verdienen is het absoluut; jij geeft aan dat je een bedrijf ‘leuk’ vindt en je vangt er een bedrag voor.

Enquêtes voor geld

Heb jij een uitgesproken mening en laat je die graag horen, dan is er nog een methode om geld te verdienen met je telefoon. We hebben het over het beantwoorden van vragenlijsten op je telefoon.

Wat je ervoor nodig hebt is een constante internetverbinding, dus het handigste beantwoord je deze vragenlijsten thuis op de bank. Zit je elders waar je een stabiele wifiverbinding hebt, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Er zijn genoeg marktonderzoekbureaus die zich richten op particulieren die op deze manier een zakcentje willen verdienen. Houd er rekening mee dat je vrijwel nooit contant geld op je bankrekening gestort zal krijgen door het beantwoorden van een vragenlijst.

Waar je wel op mag rekenen is een saldo wat je bijvoorbeeld kan besteden bij een grote webwinkel. Dat saldo zie je met iedere vragenlijst die jij hebt beantwoord een beetje aangroeien. Sommige marktonderzoekbureaus nemen eerst contact met jou op, waarna je deze vragenlijsten ontvangt.

Andere concurrenten werven panelleden via het internet. Je komt ze tegen op facebook maar ook op bijvoorbeeld verkoopsites. Deze manier van geld verdienen betaalt zich in zekere zin per uur uit.

Je vult vragenlijsten in van bepaalde lengtes, waarbij de langere vragenlijsten meer opleveren dan de korte varianten. Wil je een keer een lijst niet invullen, dan zal dat doorgaans geen enkel probleem zijn. Deze manier van geld verdienen op je telefoon is dus leuk wanneer je shopt bij webwinkels.

Sponsoren van een vereniging of organisatie

Wil jij geld verdienen met gebruik van je mobiele telefoon maar heb je het zelf niet nodig, dan is het ook altijd mogelijk om met jouw aankoop een donatie te verwerven voor een organisatie die jou aan het hart ligt.

Wanneer jij bijvoorbeeld graag aan goede doelen geeft is het mogelijk om dat te doen via jouw telefoon. Je kan dat doen via de aankoop van goederen bij een bepaalde webwinkel.

Via de site sponsorkliks laat jij je doorverwijzen naar een andere webwinkel. Je kiest eerst een goed doel en vervolgens ga je winkelen. Wanneer jij een aankoop doet bij die webwinkel krijgt de organisatie van jouw keuze vervolgens een bepaald percentage van jouw aankoop van Sponsorkliks.

wat heb je nodig om online geld te verdienen

Zo sponsor je dus niet je eigen portemonnee maar bijvoorbeeld wel die van een lokale vereniging of liefdadigheidsorganisatie. Deze manier van webwinkelen kost jou niks extra. Je bezoekt een webshop zoals je dat altijd al deed.

Het enige verschil is dat er met deze aankopen geld wordt verdiend. Dat klinkt als een heel klein bedrag maar een vereniging kan hier zomaar honderden euro’s per jaar mee ophalen. Dat is toch geld wat goed besteed kan worden.

Bellen voor geld

We hadden het tot nu toe voornamelijk over internet gebruik voor geld. Weet je dat je ook met telefoneren een stukje inkomen kan genereren? Het lijkt voor een deel op het marktonderzoek wat we eerder met je bespraken maar het is toch wel degelijk anders.

Steeds meer bedrijven hebben namelijk een telefonische klantenservice. Die klantenservice werkt niet altijd even zorgvuldig en dat is een punt waarop bedrijven hun klantenkring zien uitdunnen.

Het komt steeds vaker voor dat deze bedrijven jouw hulp inroepen. Je werkt als het ware ‘undercover’. Jij gaat als mysterieshopper aan de slag om de klantenservice van een bedrijf te testen.

Je belt met de klantenservice en stelt bepaalde vragen aan de medewerker. Ondertussen monitor jij wat je als antwoord krijgt van de medewerker. Daarnaast wordt er meegeluisterd tijdens het gesprek door de opdrachtgever.

De antwoorden die je krijgt moeten namelijk wel de waarheid vertegenwoordigen. Via deze manier van mysterieshoppen kan een bedrijf het personeel controleren op correct werken.

Daarnaast kan het bedrijf ook meeluisteren om te monitoren dat jij als klant wel correct te woord wordt gestaan door de medewerker. Deze manier van mysterieshoppen levert doorgaans een betaling op voor jouw onkosten. Daarnaast krijg je een vergoeding voor de tijd die je kwijt was aan het telefoongesprek met het bedrijf.

YouTube, Facebook, Snapchat, Instagram

Geld verdienen met Youtube, Facebook, Snapchat of Instagram is een hele lucratieve methode van geld verdienen met je telefoon.

Het gaat bij al deze kanalen maar om één ding; het creëren van een fanbase die al je activiteiten wil volgen. Er zijn tal van mensen die een riant salaris verdienen aan hun volgers.

In de meeste gevallen worden verdienmodellen als Affiliate marketing ingezet. Bij het Affiliate marketing promoot je producten of diensten van andere bedrijven in ruil voor commissie. Ideaal om op deze kanalen in te zetten dus.

Daarnaast betaalt bijvoorbeeld Youtube je ook nog eens per 1000 views op je video. Hoe geld verdienen met Youtube precies in zijn werk gaat ontdek je hier>>

Zaken die je beter links kunt laten liggen

Naast de zojuist genoemde bruikbare ideeën zijn er ook methodes om geld te verdienen die je beter links kan laten liggen. Denk bijvoorbeeld aan een tegoedkaart voor een winkel die jou wordt aangeboden op het internet door het invoeren van je mailadres en telefoonnummer.

Dit zijn methodes die onder spam worden gerekend. Het enige wat men wil is jouw persoonlijke gegevens verzamelen in een bestand om er vervolgens spam mee te gaan versturen. Met een beetje pech haal je een trojan virus binnen waar je niet snel meer vanaf komt. Geld verdien je er niet mee, en naar de cadeaukaart kan je fluiten.

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: