Geld verdienen met Fortnite? Welkom in de wondere wereld!

geld verdienen met fortniteInkomsten uit een game hebben oftewel geld verdienen met Fortnite? Dat is natuurlijk ideaal als je een fanatieke gamer bent en zeker als Fortnite een van je favoriete games is om te spelen. Maar hoe kun je er nu eigenlijk geld mee verdienen?

Het lijk haast te mooi om waar te zijn om op deze manier geld te kunnen verdienen. Niets blijkt minder waar en dat ga ik je in dit artikel precies uitleggen.

Hoe kun je geld verdienen met Fortnite?

Geld verdienen met Fortnite is niet zo ingewikkeld. Als je een goede gamer bent kun je zelf coach worden om andere mensen te helpen die goed willen worden in de game. Eerst even wat informatie over het spel zelf.

Wat houdt het spel in?

Fortnite is een game ontwikkeld door Epic games en People Can Fly. Het is beschikbaar voor diverse platforms zodat het door veel mensen op verschillende apparaten gespeeld kan worden.

Sinds 2018 is er ook een mobiele versie van het spel beschikbaar zodat het ook op Androidtoestellen gespeeld kan worden. Het is een game die online gedownload en gespeeld kan worden met veel spelers tegelijk. De game kent verschillende seizoenen die steeds verder ontwikkeld worden. Spelmodus Battle Royale

De game bestaat uit twee spelmodi die duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Je kunt kiezen voor de Battle Royale modus waarin je met wel honderd spelers tegen elkaar strijdt.

fortnite

Dit kun je alleen doen maar het gebeurt ook met teams waarin meer spelers samen strijd voeren. Het principe achter deze modus is dat degene die het laatst overblijft wint.

Je speelt tegen een ander waarbij je als deelnemer op een eiland gedropt wordt met maximaal 100 spelers in totaal. Op het eiland waar je gedropt wordt woedt een flinke storm waardoor de veilige ruimte steeds kleiner wordt.

Dit betekent dat je als spelers elkaar altijd wel een keer tegenkomt. Je kunt jezelf beschermen door bouwmaterialen te verzamelen en daar een verdediging mee te bouwen. Ben je de laatste die overblijft op het eiland? Dan heb jij de game gewonnen.

Spelmodus Save the World

Kies je voor de Save the World modus dan vecht je als gamer tegen een massa vijandige wezens. Je schiet in deze modus als gamer op monsters die de wereld en de bevolking ernstig bedreigen.

Deze versie kan alleen gespeeld worden met ook met een team van maximaal vier spelers. Deze versie kon oorspronkelijk alleen tegen betaling gespeeld worden maar met de definitieve versie van het complete spel (rond eind 2018) is ook een gratis versie ervan beloofd. Bij de betaalde versie kun je ervoor kiezen zelf valuta aan te schaffen om de game te upgraden.

Inkomsten voor de ontwikkelaars

Fortnite is een uiterst populaire game die door miljoenen spelers ter wereld gespeeld wordt. Als je kiest voor deelname aan de betaalde versie kun je wel nagaan dat de makers van de game hiermee een miljoenenomzet behalen die alleen maar toeneemt.

De makers van het spel verdienen hun inkomsten hoofdzakelijk doordat je skins kunt aanschaffen waar je voor betaalt als gamer. Deze zijn bedoeld om het karakter waar je als gamer mee speelt te voorzien van een nieuw uiterlijk.

De game is op de meeste platforms gratis te spelen maar op sommige betaal je wel voor deelname. Welke platforms dit zijn vind je online.

Competitie waarin je geld kunt verdienen

Voor het seizoen 2018-2019 is een Fortnite competitie uitgezet waarmee je als deelnemer ook geld kunt verdienen. Dit betekent niet alleen dat je virtueel geld verdient maar ook in de realiteit. Er is 100.000.000 dollar beschikbaar gesteld als prijzengeld.

Wanneer je als goede gamer besluit deel te nemen aan de competitie maak je zeker kans een leuk geldbedrag te verdienen. Dus als je een echte gamer bent die verslaafd is aan dit spel kun je zeker een gokje wagen en proberen er leuke inkomsten mee te verwerven.

Word trainer/coach en ga geld verdienen met Fortnite

Om goed geld te verdienen met Fortnite dien je zeker veel te oefenen en een goede speler te zijn. Dit word je door vaak deel te nemen aan het spel.

Om er echt geld mee te kunnen verdienen kun je via de site van Bidvine trainer/coach worden. Als je dat bent kun je jezelf beschikbaar stellen als trainer voor gamers die het spel in de Battle Royale modus beter willen leren spelen.

Daarvoor betalen de gamers je zo’n 30 euro per uur dus dat is makkelijk verdiend. Je kunt alleen trainer worden als je zelf minimaal 25 keer een Victory Royale behaald hebt.

Dit betekent dus dat je zelf 25 keer de overwinning behaald hebt en als laatste op het stormachtige eiland bent overgebleven. Met zoveel overwinningen ben je natuurlijk ook zeker een goede gamer te noemen.

Als er dan mensen zijn die graag net zo goed als jou willen worden betalen ze hier goed voor. Zo kun je als gamer van je hobby ook je werk maken.

Waarom is het spel zo populair?

Omdat Fortnite enorm populair is bij gamers kent het spel ook zoveel deelnemers en kun je er goed geld mee verdienen als je er zelf een van de beste in bent. Maar waarom is het spel nu eigenlijk zo populair onder gamers? Hier zijn meerdere redenen voor te noemen.

Samen met vrienden gamen

Ten eerste kun je de game met meer mensen tegelijk spelen. Dit betekent dat je tegen andere spelers wereldwijd kunt strijden maar wat nog beter is, is dat je dit samen met vrienden kunt doen omdat je in teams speelt. Deze bestaan uit maximaal vier personen dus je kunt altijd zelf een goed team samenstellen.

Deelname is gratis

De volgende reden waarom het spel zo populair is, is dat deelname eraan gratis is. Nu is niet ieder spel dat gratis is per definitie populair maar het kan er wel aan bijdragen dat het dit wordt.

Bovendien is het een kwalitatief goed spel waardoor het ook populair is. In principe is het vanwege het nodige geweld dat erin voorkomt voor spelers vanaf 12 jaar maar in de praktijk wordt het ook door jongere spelers gespeeld.

Voor iedereen toegankelijk

Fortnite is een game die voor iedereen toegankelijk is. De basics van het spel heb je over het algemeen snel onder de knie zodat je vlug met echt spelen kunt beginnen. Omdat het niet zo moeilijk is om eraan deel te nemen is het ook een populair spel te noemen.

Volop updates

Daarnaast is Fortnite een spel dat voortdurend geüpdatet wordt. De makers ervan zijn volop bezig met de ontwikkeling van het spel maar laten dit de gamers ook weten via de sociale media.

Zo weet je als gamer ook dat en wanneer er een update aankomt en wat je allemaal kunt verwachten van het spel in de komende tijd.

Voor iedereen hetzelfde

Tenslotte zorgen de makers van Fortnite ervoor dat het spel voor gamers die er niet voor betalen even goed te spelen is als voor spelers die er wel geld insteken om bijvoorbeeld een nieuwe outfit aan te schaffen. Ook al doe je dat niet en speel je gratis, het spel wordt er niet minder om en je maakt nog altijd evenveel kans om te winnen.

Andere manieren om geld te verdienen in je vrije tijd?

Maar zijn er dan nog andere manieren om geld te verdienen in je vrije tijd? Uiteraard. Zo schreef ik onlangs artikelen over:

Zelf heb ik een extra inkomstenstroom opgezet dankzij Affiliate marketing. Wil je weten hoe ik met alleen een laptop en een internetverbinding van 0 naar €500 per maand ging? Check dan hier mijn persoonlijke verhaal >>>

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: