Geld verdienen met ebooks? Hoe werkt dat?

geld verdienen met ebooksGeld verdienen met ebooks is echt een super gave manier van online geld verdienen. Een ebook is volledig digitaal en dat maakt het zo bijzonder.

Je hoeft een ebook namelijk maar één keer te maken en je kunt hem eigenlijk zo vaak verkopen als je wilt. Je hoeft niets te verzenden en je hebt geen voorraad nodig.

Hieronder wil ik je laten zien hoe het allemaal in zijn werk gaat. Hoe ik geld verdien met ebooks en vooral hoe jij dat ook kunt doen!

Verdienmodellen

Op het internet zijn er tal van verdienmodellen. Zo kun je geld verdienen met een webshop, een blog, Facebook,Instagram, YouTube en noem maar op.

Wat ik vaak zie is dat mensen beginnen en door alle verleidingen in een wirwar komen van verschillende mogelijkheden.

Dit had ik zelf ook. Ik zag dat er heel veel mogelijk was op het internet en stortte me er volop in. Ik probeerde van alles.. Natuurlijk ging dat niet goed.

Focus

Als je geld wilt verdienen via het internet is het belangrijk dat je focus houd. Vooral in het begin kan dit lastig zijn.

Alle begin is namelijk moeilijk en zo is dat ook op het internet. Omdat je nog niet direct resultaat ziet ben je bang dat hetgeen wat je aan het doen bent niet bij jou past en heb je de neiging om alweer over te stappen naar het volgende.

Doe dit niet. Zonde van je tijd;-)

Geld verdienen met Ebooks

Uiteindelijk besloot ik dat geld verdienen met ebooks mijn doel werd. Ik zou niet loslaten totdat ik succes had en dat deed ik.

Ik kwam na enig zoekwerk het affiliate platform PayPro tegen en zag dat zij de grootste aanbieder waren op het gebied van ebooks en e-cursussen. Hieronder een kleine rondleiding door PayPro

Voor alle duidelijkheid, het gaat hier om het promoten van ebooks op basis van Affiliate Marketing. Zelf ebooks uitbrengen is mijn volgende streven;-)

Affiliate Marketing

Zoals ik al zei hou ik me bezig met het promoten van ebooks en cursussen van anderen in ruil voor een aanbrengvergoeding.

Deze aanbrengvergoeding is vooral bij informatieproducten zoals ebooks erg royaal. Je hoeft dus in verhouding veel minder te verkopen dan bij fysieke producten om hetzelfde resultaat te halen.

Wat Affiliate Marketing ook echt ideaal maakt voor beginners is dat je op deze manier geen eigen producten hoeft te hebben, geen klantenservice en zelfs geen inschrijving bij de KVK.

Hoe leerde ik de kneepjes van het vak?

Het is echt verreweg de meest ideale manier om mee te beginnen op het gebied van online ondernemen en het is ook zeker niet de moeilijkste manier om toe te passen. Toch heb je wel wat kennis nodig.

Deze kennis leerde ik van mensen die al jaren succesvol waren op dit gebied. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als dat al gebeurt is;-)

Omdat ik gebruik heb gemaakt van de expertise van anderen ging alles veel sneller dan dat het normaal zou gaan.

De Affiliate Marketing Revolutie

Ik leerde alles van een jonge internetondernemer uit Zeeland. Jacko Meijaard. Jacko is op het moment van schrijven al jarenlang succesvol op het gebied van Afilliate Marketing.

Omdat hij graag anderen wilde helpen ook succesvol te worden op deze manier besloot hij een complete videotraining(Affiliate Marketing Revolutie) te maken over hoe hij zijn Affiliate sites maakt.

Via zijn beeldscherm laat hij je precies zien hoe hij een succesvolle Affiliate site bouwt. Het maken van een site stelt overigens niet veel voor. Het gaat erom hoe je de site inricht;-)

Jacko zegt niet voor niets dat je voor zijn cursus geen enkele technische kennis of ervaring nodig hebt.

Uitproberen voor slechts €1

Omdat Jacko zich bewust is van het feit dat er zoveel rommel word verkocht op het internet waar men gouden bergen belooft binnen mum van tijd wist hij dat hij vertrouwen moest winnen.

Daarom kun je zijn cursus 7 dagen proberen voor maar €1. Op deze manier kun je 7 dagen lang kijken of het wel echt iets voor je is!

Check hier de proefversie van de Affiliate Marketing Revolutie en leer geld verdienen doormiddel van ebooks! >>>

Maar geloof me.. Als je eenmaal hebt gezien hoe dit werkt wil je niet anders meer;-)

Natuurlijk heb je wel doorzettingsvermogen nodig maar ik zeg altijd zo, als ik het kan kun jij het zeker weten ook!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: