Geld verdienen in je vrije tijd? Dit zijn de beste methodes!

Hoe kan ik een website voor mij laten werkenGeld verdienen in je vrije tijd? Wie wil dat nou niet? Een extra inkomen naast een baan of studie klinkt voor de meeste mensen als muziek in de oren.

Maar hoe kun je dat dan doen? Want de meeste mensen zitten er niet op te wachten om 16 uur per dag te gaan werken, ze willen op een eenvoudige manier een extra inkomen creëren.

In dit artikel laat ik je exact zien wat ik enkele jaren geleden heb gedaan om een extra inkomen naast mijn baan te creëren en dat alles met dank aan het internet. Wil jij dit ook? Check dan de rest van dit artikel!

Snel en makkelijk geld verdienen

Snel en makkelijk geld verdienen. Dat is waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Toch moet ik je dan meteen teleurstellen. Snel en makkelijk geld verdienen is in 9 van de 10 gevallen alleen te bereiken door je in te laten met illegale praktijken, iets wat ik natuurlijk absoluut afraad.

Alle mensen die iets voor hunzelf hebben opgebouwd, of dat nou een fulltime inkomen is of een extra inkomen naast hun baan of studie, hebben dit gedaan door hard te werken.

Hoe graag je misschien ook had willen lezen dat ik een ‘geheime methode’ had waar je snel rijk mee kon worden, diep van binnen weet je wel beter.

Je weet dat het niet zo werkt. Er is nog nooit een succesvol bedrijf geweest dat zonder hard werken succesvol is geworden. Realiseer je dat en blijf met beide benen op de grond staan.

Toch zijn er wel methodes die geld verdienen in je vrije tijd mogelijk maken.. Methodes die er zelfs voor kunnen zorgen dat je er fulltime van kunt leven.

Het is niet makkelijk om van 0 naar een fulltime inkomen te gaan, maar dankzij het internet is het wel veel makkelijker dan vroeger.

Mensen die een extra inkomen hebben opgebouwd hebben dat gedaan door:

 • Hard te werken
 • Niet in ‘snel rijk worden methodes’ te stappen
 • Een doel te stellen en niet los te laten voor dit doel bereikt is, wat er ook gebeurt

Makkelijk geld verdienen online?

Met de komst van het internet zijn er heel veel dingen makkelijker geworden, je kunt letterlijk de hele wereld in huis halen dankzij het internet.

Ook kun je de hele wereld bereiken dankzij het internet, je kunt zelfs vanuit je zolderkamer ergens in Nederland geld verdienen op de Amerikaanse markt, hoe gaaf is dat!?

Ik wil geen zwartkijker zijn maar ik wil je toch alvast het volgende vertellen; Vaak word er de indruk gewekt dat je makkelijk online geld kunt verdienen en dat je er niet al teveel moeite voor hoeft te doen.

Dit is natuurlijk niet zo. De valkuil van veel mensen die online iets willen beginnen is dat ze het onderschatten. Ze denken dat ze ‘het wel even doen’

Even een uurtje per dag aan een website werken en hopen dat je aan het einde van de maand al wat mooie inkomsten hebt. Natuurlijk, het is mogelijk maar of het reëel is? Als complete beginner denk ik dat niet.

Geld verdienen op het internet is absoluut voor iedereen mogelijk. Als ik kijk naar mezelf heb ik ‘slechts’ een mbo opleiding en toch slaagde ik erin om geld te verdienen dankzij het internet.  Hieronder het bewijs:

 

geld verdienen naast je studie

 

De reden dat ik er wel in slaagde is omdat ik met mezelf de afspraak had gemaakt dat ik nooit van mij doel af zou wijken en door zou gaan tot ik het bereikt had. Veel mensen doen dit niet en stoppen na een maandje weer (85% van de mensen).

Kort gezegd kwam het erop neer dat ik een vrij leven wilde dankzij het internet. Natuurlijk was mijn werkelijke doel veel gedetailleerder en uitgebreider maar om het simpel te formuleren wilde ik gewoon niet langer voor een baas werken en mijn eigen tijden en eigen leven inplannen.

Geld verdienen op het internet is:

 • Makkelijker dan het opstarten van een fysieke business maar word toch vaak onderschat
 • Alleen voor de mensen die het echt willen en bereid zijn om diep te gaan
 • Het mooiste wat er is

De reden dat ik geld wilde verdienen dankzij het internet was en is:

 • Meer vrije tijd
 • Mijn eigen leven bepalen
 • Meer financiële middelen

Waar Mijn Avontuur ‘Geld Verdienen Op Het Internet’ Begon? Dat Ontdek Je Hier>>>

Wat ik deed? Dat zal ik je vertellen!

Er zijn verschillende verdienmodellen op het internet die je allemaal mooie dingen kunnen brengen, toch heb ik een voorkeur naar het online geld verdienen zonder dat ik daar ‘al te veel werk’ mee heb.

Ik koos voor een verdienmodel waarbij ik zelf geen producten of diensten hoefde te hebben. Wat ik deed en doe is het doorsturen van potentiële kopers naar de website van de producteigenaar, koopt de klant het product? Dan ontvang ik commissie.

Dit verdienmodel word Affiliate marketing genoemd en begint steeds populairder te worden in Nederland en België. Voor bedrijven word het namelijk steeds minder interessant om te gaan adverteren vanwege de hoge klikprijzen.

Affiliate marketing kun je op verschillende manier toepassen, het enige wat jij wil is dat mensen via jouw link naar de website van de producteigenaar gaan. Zo kun je:

 • YouTube inzetten
 • Facebook inzetten
 • Pinterest inzetten
 • Instagram inzetten
 • Een website inzetten

Persoonlijk gaat mijn voorkeur altijd uit naar het gebruiken van een website, een website is namelijk echt van jou zelf. Jij bepaalt wat er gebeurt en wat je doet. Wel kun je de andere kanalen naast je website gebruiken.

Jouw plan van aanpak

Als je succes wilt behalen met Affiliate marketing zul je eerst een goede niche moeten vinden waarin jij wilt gaan opereren. Een niche is een deelmarkt van een grotere markt, dus bijvoorbeeld: Honden (grote markt) – Border Collie hond (deelmarkt/niche)

Daarna ga je kijken of er wel voldoende interesse is van mensen met Border Collie honden. Dit kun je onder andere doen door:

 • Te peilen bij mensen met Border Collie’s (forums, Facebook, fysiek)
 • Te kijken of er vaak word gezocht op zoektermen rondom deze niche
 • Te zoeken op concurrenten, zijn er meerdere websites/ Facebookpagina’s rondom deze niche?

Is er voldoende interesse vanuit je doelgroep? Ga dan op zoek naar producten die je kunt promoten. Je kunt zowel fysieke als digitale producten promoten.

PayPro is de grooste aanbieder van digitale producten. Wat PayPro precies is? Dat ontdek je hier>>  Op PayPro vind je bijvoorbeeld het product ‘Border Collie Geheimen’ een product wat je zou kunnen promoten.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld via het partnerprogramma van Bol.com hondenriemen, voerbakken, hondenhokken etc. kunnen promoten. Genoeg te verkopen dus!

Nu je weet dat je doelgroep interesse heeft, er genoeg producten zijn op te promoten en jij voldoende onderwerpen hebt om artikelen over te schrijven kun je aan de slag! Het is de bedoeling dat je de problemen die mensen ervaren met hun Border Collie op gaat lossen.

Denk aan:

 • Mensen die problemen ervaren met het opvoeden van hun Border Collie
 • Mensen die hun Border Collie willen trainen en kunstjes laten doen
 • etc.

Dit kun je doen door een website te starten. Deze website vul je met relevante artikelen voor je doelgroep. Schrijf waardevolle artikelen waar je doelgroep iets aan heeft.

Voordat je gaat beginnen met een website en het schrijven van artikelen is het belangrijk om goed na te denken of je voldoende onderwerpen kunt bedenken om over te schrijven.

Het mooie van deze niche is dat je langzaam kunt gaan uitbreiden naar andere rassen om zo een grote waardevolle website te maken. Let op dat je dit niet te snel doet, je website moet eerste autoriteit opbouwen.

hoe kom je hoog in google

Zelf gebruik ik eigenlijk hoofdzakelijk Google om bezoekers op mijn website te krijgen, dit doe ik door mijn artikelen te laten ranken op populaire zoektermen uit de niche. Ik probeer zo hoog mogelijk met deze artikelen in Google te komen om zo gratis bezoekers op mijn website te krijgen.

Het mooie van Google is dat je 24/7 gratis bezoekers (potentiële kopers) op je website krijgt. Je kunt ook gaan adverteren maar het nadeel van adverteren is dat je geen bezoekers meer krijgt op het moment dat je stopt met adverteren.

Ranken op de populaire zoektermen is wel een lange termijn proces, het duurt een tijdje voordat Google je website gaat waarderen. Om sneller te ranken is het verstandig om te kiezen voor langere zoektermen (zoektermen van 3 woorden of meer)

Hoeveel tijd kost me dat wel niet?

Als je begint met een website zal het je wat meer tijd kosten. Als ik een nieuwe website startte schreef ik meestal 3 artikelen van ongeveer 1500 woorden per week. Per artikel kostte me dat ongeveer 2 uurtjes.

Als de website wat groter was en wat bezoekers uit Google begon te krijgen bouwde ik het meestal af naar één artikel van ongeveer 1500 woorden. slechts 2 uurtjes per week dus.

Als beginner raad ik toch wel aan om minimaal 3 maand voor 3 artikelen per week te gaan om je website lekker te boosten, hoe beter jij je zoekwoordenonderzoek doet en je doelgroep echt waardevolle informatie geeft hoe sneller jij gaat ranken en sales gaat maken.

Maar ik heb nog nooit een website gemaakt!

Dat had ik 1,5 jaar geleden ook nog nooit gedaan. Ik heb het hele vak geleerd dankzij Jacko Meijaard. Jacko is een ervaren Affiliate markteer die een uitgebreide videotraining heeft gemaakt waarin hij je alles stap voor stap uitlegt.

Over zijn schouder kijk je mee hoe hij van 0 af aan een complete geld genererende Affiliate website opbouwt, hij laat je alle stappen rustig zien.

Deze training is echt super goed! Er is online zoveel onzin te vinden, vooral als het gaat om het ‘online geld verdienen’ moet je uitkijken dat je niet opgelicht word.

Met Jacko is dit anders, Jacko treed met zijn ware identiteit naar buiten en is makkelijk te bereiken via de email. 1,5 jaar geleden besloot ik de gok te wagen en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.

Wil jij ook gaan voor een vrijer leven waarin je zelf kunt bepalen wat je doet? Meer financiële ruimte om leuke dingen te doen? Dankzij Affiliate Marketing is dit mogelijk! Vertrouw je het niet? geen probleem! Wil je stap zetten? Klik dan op onderstaande link..

Ga Hier Direct Naar De Affiliate Marketing Revolutie>>>

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: