Dromen uit laten komen? Het is mogelijk!

dromen uit laten komenDromen uit laten komen klinkt als iets wat niet mogelijk is. Zoals het bekende liedje al zegt ‘De meeste dromen zijn bedrog’ lijkt het alsof het blijft bij een fantasieverhaal terwijl je slaapt.

Maar er zijn ook andere vormen van dromen.. Dromen die je bedenkt terwijl je wakker bent. Je hoort mensen wel eens zeggen ‘ik droom er van om veel geld te hebben’ of ‘dat is mijn droomhuis’

Dit zijn vormen van dromen die dichterbij kunnen zijn dan jij denkt. Het ligt er maar net aan hoe graag jij wil dat ze uitkomen.

Dromen uit laten komen

De meeste mensen hebben wel dromen in hun leven. De ene persoon wil graag een supermooie auto en de andere wil graag een eigen bedrijf beginnen.

Toch zien veel mensen hun dromen niet uitkomen en dat is jammer. Dit komt omdat ze een bepaalde angst hebben om hun dromen na te jagen.

Ze blijven liever in hun veilige ‘comfort-zone’ en nemen geen risico. Het gevaar is dat je straks oud bent en denkt ‘had ik maar..’ of  ‘Wat had er gebeurt als…’

Angst voor succes

Waarom mensen niet achter hun dromen aan gaan is omdat ze eigenlijk bang zijn dat ze zullen falen. Angst is een enorm sterke emotie.

Zet je over je angst heen. Denk niet aan falen, maar denk dat je succes gaat behalen wat er ook moge gebeuren.

Misschien heb jij al wel eens gehoord van de uitspraak ‘Je bent wat je denkt’ dit is een hele krachtige uitspraak. Het is namelijk 100% waar.

Ben jij angstig en bang zul je op dat moment niet in staat zijn successen te behalen maar ben jij bereid om de stap te zetten en er keihard voor te gaan dan weet ik zeker dat je zult slagen.

Hoe kom je dichterbij je dromen

Hoe kun je dromen uit laten komen?

Hieronder heb ik een aantal tips voor je om achter je dromen aan te gaan. Je zult namelijk wel actie moeten ondernemen, het blijft niet bij dromen.

  • Omschrijf precies wat je droom is en hoe je die wilt bereiken
  • Zie voor je hoe je leven eruit zou zien als je deze droom in je bezit hebt
  • Schrijf alles op wat jou tegenhoud wat is je angst? Ga deze angsten na en bedenk hoe je ze kunt wegnemen. Je zult zien dat het best meevalt.
  • Maak een duidelijk plan van aanpak en beschrijf elke stap die je gaat nemen om je doelen te halen.
  • Blijf gemotiveerd doorgaan totdat je succes hebt bereikt!

Mijn dromen

Mijn droom was het om geld te verdienen op het internet omdat het internet vele voordelen met zich meebrengt, denk aan het feit dat je overal ter wereld kunt werken wanneer je maar wil.

Ook de internet lifestyle sprak mij aan. Zo hou je genoeg tijd over voor je familie en vrienden omdat je alles kunt automatiseren op het internet. Terwijl ik slaap worden er producten verkocht.

Hoe super vet is dat! En dit alles dankzij Affiliate Marketing.

Is jouw droom ook een internet lifestyle?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: