De Affiliate Marketing Revolutie: Ga jij het maken?

De Affiliate Marketing RevolutieDe Affiliate Marketing Revolutie is een videotraining over Affiliate marketing. Deze training is ontwikkelt door Jacko Meijaard en heeft tal van mensen geholpen online geld te verdienen.

Deze training of beter gezegd complete cursus is geschikt voor iedereen die aan de slag wil gaan met affiliate marketing. Je hebt geen enkele technische kennis nodig.

Deze cursus is namelijk zo opgebouwd dat je stap voor stap in verschillende video’s precies kunt zien wat je moet doen. Hieronder vertel ik je alles over De Affiliate Marketing Revolutie!

De Affiliate Marketing Revolutie ervaringen en reviews

Droom jij ervan geld te verdienen via het internet? Ben je het zat om voor een baas te werken omdat je weet dat er meer in het leven zit? Wil je meer vrije tijd, meer reizen en geld verdienen waar en wanneer je wilt?

In dit artikel laat ik je precies zien hoe het mij lukte om geld te verdienen met Affiliate Marketing en leg ik echt stap-voor-stap uit hoe jij dat ook kunt doen.

Je zult zien dat het voor iedereen met een gezond boerenverstand en wat doorzettingsvermogen mogelijk is om een succesvolle affiliate website te maken.

Deze cursus belooft je geen gouden bergen binnen een week maar als jij het juiste doet en gewoon door blijft gaan zul je zeker beloond worden.

Wat kun je onder andere verwachten van dit artikel?

 • Wat is Affiliate Marketing precies?
 • Wat is de Affiliate Marketing Revolutie? (inclusief video)
 • Wie is Jacko Meijaard?
 • Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie
 • Wat zijn mijn persoonlijke ervaringen en resultaten met de Affiliate Marketing Revolutie? (Screenshots)
 • Is Jacko zelf nog actief? En met welke website? (inclusief video)
 • Wat is het Affiliate Marketing Revolutie Forum? (inclusief video)
 • Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie en welke garanties krijg je?

Wist je dat je de Affiliate Marketing Revolutie 7 dagen kunt proberen voor slechts €1,-

Maar dan is iedereen toch succesvol?

Je zult misschien denken als ik zeg dat het voor iedereen mogelijk is, dat iedereen op dit moment geld aan het verdienen met afilliate marketing. Toch ligt dat anders..

Veel mensen geven namelijk op als ze na een paar weken nog geen resultaten zien. Dat is het stomste wat je kunt doen.. Opgeven voor je beloond word. Vaak ben je er bijna en moet je nog even doorzetten.

Dit is de reden dat veel mensen hun dromen niet waarmaken. Misschien willen ze het wel niet graag genoeg.

Maar stel je eens voor dat je kunt werken waar en wanneer je wilt, meer vrije tijd hebt met familie en vrienden, waarom zou je dan binnen 2 weken opgeven!?

Mijn persoonlijke motivatie was dat ik iets wilde doen wat ik echt leuk vond en het leven kon leven wat ik zo graag wilde, meer vrije tijd, meer tijd met familie en vrienden doorbrengen en locatie onafhankelijk werken. Wat is jou motivatie?

Mijn verhaal

Maar hoe kwam ik dan eigenlijk zo op affiliate marketing terecht? Hoe is dit allemaal begonnen? Zo’n twee jaar geleden besloot ik dat ik het roer helemaal om wilde gooien.

Ik werkte in loondienst en was er eigenlijk behoorlijk klaar mee. Elke dag weer hetzelfde liedje, opstaan, de auto in, werken, en weer naar huis. Collega’s die over elkaar praten en zeurende leidinggevenden.

Mijn energie begon steeds verder op te raken en op een gegeven moment begon in tegenzin te krijgen, vanaf dat moment ging het steeds minder en beleefde ik nog maar weinig plezier in mijn werk. Slechte zaak want het grootste gedeelte van je leven werk je.

Op zoek naar mogelijkheden

Daarom besloot ik online op zoek te gaan naar mogelijkheden, in eerste instantie stuitte ik natuurlijk op allerlei veelbelovende websites.

Als ik deze websites moest geloven was het een fluitje van een cent en duurde het slechts een paar weken voordat ik helemaal binnen zou lopen.

Het word allemaal zo mooi voorgeschoteld dat ik me kan voorstellen dat sommige mensen hier blindelings intrappen. Gelukkig had ik al snel door dat dit niet de juiste manier kon zijn.

Succes komt allesbehalve aanwaaien, ik wist dus dat ik eerst keihard zou moeten werken voordat ik succes zou hebben. Op een gegeven moment las ik een stukje over affiliate marketing (In de volgende alinea leg ik je uitgebreid uit wat affiliate marketing is.)

Het leek me een ideaal verdienmodel omdat je zelf geen producten hoeft te hebben. Toch stond ik er nog wat sceptisch tegenover, en of dat nou door mijn kennis op dit gebied kwam, of omdat ik het niet helemaal vertrouwde..

Ik had namelijk nog nooit iets op het internet gedaan en werkte in een totaal andere branche, achteraf denk ik dat ik wat onzeker was of dit me wel zou gaan lukken vanwege mijn geringe kennis op dit gebied.

Toch heb ik uiteindelijk de stap gezet en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Want wat ik 2 jaar geleden voor onmogelijk had gehouden is nu toch echt werkelijkheid geworden, ik verdien geld via het internet.

Ging het allemaal vanzelf?

Ik had het net over die snel-rijk-worden-methodes, dat is dit dus absoluut niet. Ik ben er open en eerlijk over, zoek jij al tijden naar methodes om geld te verdienen en ben je vaak na een maand alweer gestopt omdat het toch niets was?

Dan is de kans groot dat dit ook niets voor je is. Er zijn zo ontzettend veel mensen die al van alles geprobeerd hebben maar na wat tegenslagen of obstakels toch weer zijn gestopt.

Hoe ik dat weet? Omdat ik daar zelf ook last van heb gehad. Ik was dus niet gelukkig meer in mijn werk en ging op zoek, ik stuitte op verschillende ‘fantastische mogelijkheden’ probeerde verschillende dingen maar stopte uiteindelijk toch weer.

Toen ging uiteindelijk de knop om en sprak ik met mezelf af dat ik dit niet meer los zou laten totdat ik succes zou behalen, en raad eens wat.. ik haalde uiteindelijk succes.

Wat ik hiermee aan probeer te geven is dat het lang niet allemaal vanzelf zal gaan maar dat het juist diegene zijn die doorzetten, die uiteindelijk succes zullen behalen.

Verderop in dit artikel ontdek je nog veel meer over mijn tegenslagen en mijn behaalde successen!

 • Hoe cliché het ook klinkt, alleen de doorzetters zullen overwinnen
 • Ga niet van het één naar het ander, zoek goed uit wat je wilt en ga er dan voor, laat niet los totdat je succes hebt
 • Onderken snel-rijk-worden methodes en ga er met een grote boog omheen

Hieronder alvast een sneak preview van hoe mijn mailbox er nu uitziet, dit had ik 2 jaar geleden dus nooit durven dromen! Straks laat ik je nog veel meer van mijn resultaten zien.

 

 

Wil Jij Ook Zo’n Mailbox Vol Commissies? (waarde per commissie tussen de €15-€30) Ontdek Hier Dan Het Verhaal Van Mijn Affiliate Coach Jacko Meijaard >>>

 

Wat is Affiliate Marketing?

Wat houdt affiliate marketing eigenlijk in? Affiliate marketing is het promoten van producten van anderen in ruil voor commissie.

Als iemand via jouw unieke link een product aanschaft ontvang jij commissie. Hiervoor hoef je zelf geen producten te hebben en heb je er dus eigenlijk helemaal geen werk mee.

Je hoeft hier zelfs geen ondernemer voor te zijn.

Je kunt fysieke producten promoten maar ook informatieproducten. De commissie op informatieproducten is vaak wel 50% van de aanschafprijs.

Er zijn verschillende affiliate netwerken waar je eenvoudig kunt zien welke producten je kunt promoten en hoe je dat het beste kunt doen.

Voorbeelden van affiliate netwerken zijn bijvoorbeeld Daisycon, Zanox en het promoten van informatieproducten loopt via PayPro.

Affiliate marketing kunnen we ook nog weer onderverdelen in verschillende soorten:

 • Pay per click (PPC) De affiliate word betaald voor het aantal kliks op het promotiemateriaal. Dit kan een banner, link of advertentie zijn.
 • Pay per lead (PPL) De affiliate word betaald wanneer iemand zijn of haar contactgegevens achterlaat bij het bedrijf, hiervoor hoeft de ‘lead’ niet perse klant te worden.
 • Pay per sale (PPS) De affiliate word betaald nadat iemand via de unieke link van de affiliate een product heeft aangeschaft. De Affiliate Marketing Revolutie gaat uit van dit verdienmodel.
 • Pay per view (PPV) De affiliate word betaald wanneer iemand de advertentie van hem of haar bekijkt, dit is meestal een paar cent maar zoals je kunt voorstellen kan dit snel oplopen bij veel bezoekers.

Tijdens de Affiliate Marketing Revolutie zal je haarfijn worden uitgelegd hoe affiliate marketing werkt, als je dus nu nog wat vraagtekens hebt, maak je dan niet druk, het zal allemaal duidelijk worden.

Wie is Jacko Meijaard?

De Affiliate Marketing Revolutie is ontwikkelt door Jacko Meijaard. Jacko is een internetondernemer uit Zeeland en verdient al jaren zijn geld online.de affiliate marketing revolutie

Hij is simpelweg begonnen met het bouwen van een affiliate website,boekte hier succes mee en schaalde het op naar meerdere websites.

Nu verdient hij duizenden euro’s per maand met affiliate marketing en is dus een echte pro op dit gebied. Hij weet dus als geen ander wat je juist wel en wat je juist niet moet doen.

Hieronder enkele feiten over Jacko:

 • Heeft alles geleerd met vallen en opstaan en heeft zelf dikke resultaten geboekt. Vaak worden cursussen uitgegeven door zogenaamde guru’s die zelf maar weinig bereikt hebben in hetgeen ze verkopen.
 • Verdient tot op de dag van vandaag nog geld met affiliate marketing. Verderop in dit artikel laat ik je door middel van een video één van de websites van Jacko zien
 • Jacko is erg laagdrempelig, stuur hem een mailtje en je ontvangt vaak binnen een uur antwoord (ervaring mee)
 • Treed met zijn ware identiteit naar buiten, dit geeft enorm veel vertrouwen

Hieronder zie je Jacko:

InternetSuccesGids.nl

Jacko deelt veel gratis informatie via zijn website. Zo vind je hier honderden interessante blogs en video’s waarin Jacko je alles vertelt over internet marketing en affiliate marketing.

Zijn website Internetsuccesgids.nl mag maandelijks vele duizenden bezoekers ontvangen en dit maakt het tot één van de meest populaire websites in de affiliate marketing niche.

internetsuccesgids

 

Hoe zit de cursus in elkaar?

De cursus bestaat uit 8 modules waarbij er in elke module gemiddeld 5/6 video’s zitten. Tijdens deze video’s kijk je mee op het beeldscherm van Jacko hoe hij de verschillende onderwerpen aanpakt.

Deze module’s vind je terug in de training:

Module 1

Starten met Affiliate marketing

 • Introductie
 • Wat is Affiliate Marketing?
 • Daisycon
 • Welk product ga je promoten?
 • Domeinnaam registreren
 • Domeinnaam geregistreerd
 • Thema kiezen
 • Website toevoegen

Module 2

infographic amr

Je website inrichten

 • Logo aanpassen
 • Pagina’s en menu’s aanmaken
 • Featured image homepage
 • Homepage titel en subtitel
 • Intro tekst homepage
 • Algemene homepage tekst
 • Homepage CTA box instellen
 • Topbar tekst instellen
 • Verschil pagina’s/berichten en oude berichten verwijderen
 • Aanmelden Daisycon

Module 3

Hoog scoren in Google

 • SEO inleiding
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Permalink structuur aanpassen
 • SEO principe
 • Yoast SEO activeren
 • Teksten optimaliseren
 • Afbeeldingen en SEO

Module 4

Puntjes op de i

 • Uitgelichte afbeelding instellen berichten
 • CTA button onderin artikelen toevoegen
 • CTA box onder uitgelichte afbeelding
 • Auteursinformatie aanpassen
 • Berichten op homepage plaatsen
 • Footer instellen

Module 5

Geld met emails

 • Email marketing introductie
 • Gmail mailadres aanmaken
 • Email adres verifiëren Enormail
 • Enormail mailinglijst aanmaken
 • Enormail koppelen aan thema

Module 6

Alles komt samen

 • Popups maken
 • Landingspagina’s maken
 • Autoresponder
 • Website live zetten
 • Groene menu knop

Module 7

Meten is weten

 • Google analytics instellen
 • Google webmaster tools instellen

Module 8

Teksten uitbesteden

 • Hoe vind je goede tekstschrijvers?

Onder de video’s staat nog eens in tekst uitgelegd hoe je bepaalde zaken aan moet pakken en welke hulpmiddelen je hiervoor kunt gebruiken.

Zoals je kunt lezen is deze cursus dus echt super waardevol. En mocht je ergens niet helemaal uitkomen kun je Jacko een mailtje sturen waar hij vervolgens vaak binnen een uur op reageert.

Hieronder in de video zie je precies hoe de Affiliate Marketing Revolutie er van binnen uitziet:

AMR 4.0 is live! (Update 2020)

De Affiliate Marketing Revolutie is compleet vernieuwd. Jacko heeft alle video’s opnieuw opgenomen omdat de vorige versie van de AMR toch al wat verouderd was. Goed om te zien dat de cursus telkens word ge-update om zo altijd de meest relevante informatie te tonen.

Ik heb even snel een video gemaakt van de binnenkant van de Affiliate Marketing Revolutie anno 2020:

 

Naast de Affiliate marketing revolutie zelf krijg je er ook nog wat gratis bonussen bij:

Bonus #1: Facebook affiliate methode

Facebook is een hele krachtige methode om veel mensen te bereiken, in deze eerste bonus laat Jacko je precies zien hoe je geld kunt verdienen door het inzetten van Facebook.

Terwijl iedereen om je heen eindeloos door zijn of haar tijdlijn scrolt maak jij van de gelegenheid gebruik om er geld mee te verdienen, hoe vet is dat!

Bonus #2: Geld verdienen door het inzetten van email

Tijdens de ‘basistraining’ leer je al het één en ander over het inzetten van emails maar tijdens deze tweede bonus word er verder op ingezoomd.

Email is een krachtige manier om mensen ‘warm’ te maken om uiteindelijk over te gaan tot aankoop, hoe dat precies in zijn werk gaat? Dat zie je in deze tweede bonus.

Bonus #3: Meer verdienen door minder doen

Dat klinkt wel erg aantrekkelijk, meer verdienen door minder te doen. Tijdens deze 3e bonus laat Jacko je zien hoe hij meer is gaan verdienen door minder te doen.

Het klinkt misschien wat onwerkelijk, toch is er geen woord aan gelogen.

Naast deze cursus heeft Jacko een speciaal forum ontwikkelt waar je ook voor al je vragen terecht kunt. Hier vind je allemaal mensen die bezig zijn met affiliate marketing.

Ben jij overtuigd van de Affiliate Marketing Revolutie? Via deze speciale kortingspagina ontvang je nu een leuke korting op de cursus>>>

Affiliate Marketing Revolutie Forum

Het Affiliate Marketing Revolutie Forum bestaat sinds de zomer van 2016 en heeft inmiddels duizenden actieve leden die elkaar helpen.

Je vind er verschillende boards waar je voor al je vragen terecht kan. Ook lees je hier motiverende succesverhalen van andere deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie.

Zelf kijk ik eigenlijk iedere dag wel op het forum, er staat altijd weer interessante nieuwe dingen op. Ook is het prettig om mensen die nog redelijk nieuw zijn te helpen bij hun vragen.

Zelf stel ik ook nog regelmatig een vraag op het forum, er zijn altijd mensen die nog net iets meer kennis hebben dan jijzelf en daar kun je enorm veel van leren.

Hieronder in de video zie je precies wat ik bedoel met het beste Affiliate marketing forum van Nederland.

Om het kort samen te vatten krijg je alle hulpmiddelen aangereikt in zowel tekst als video om succesvol te worden met affiliate marketing. Nu alleen jij nog!

Naast de vele praktische tips en de hulp die je krijgt op het forum geeft Jacko nog regelmatig webinars waarin hij websites van deelnemers bespreekt.

Je krijgt tijdens dit live webinar tips hoe je jouw website nog beter kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je er geld mee gaat verdienen.

Hieronder zie je een opname van zo’n websitereview webinar:

Affiliate Marketing Revolutie podcast

Er lijkt maar geen einde te komen aan de waardevolle informatie die Jacko Meijaard deelt want in deze alinea ga ik je meer vertellen over Jacko’s podcast.

Een podcast is trouwens een soort radioprogramma op het internet, podcast word veel gebruikt om interviews te houden. Jacko is meestal alleen aan het woord en deelt via zijn podcasts inzichten,tips en ervaringen. Elke week komt er één online.

Hieronder vind je één van de podcasts:

Marketheme: Hét affiliate marketing thema

Om het aanstormende affiliate marketeers nog makkelijker te maken ontwikkelde Jacko samen met een Leon Gotjé een ultiem affiliate marketing thema.

Dit deden ze omdat veel mensen van hun websites kermisattracties maakten, zonde want dat zorgt er echt voor dat je bezoekers zo weer weg zijn.

Te drukke websites geven niet alleen keuzestress maar zijn ook nog eens heel erg irritant, er komt zoveel op je af dat een bezoeker besluit snel weer weg te klikken.

Het Marketheme is een thema wat dus ontwikkeld is in samenwerking met een top affiliate marketeer. Hij weet als geen ander wat wel en niet van belang is en welke functie het thema allemaal moet hebben.

Je kunt er dus voor kiezen om dit thema aan te schaffen en het jezelf heel gemakkelijk te maken, maar als jij denkt dat je het zelf beter zou kunnen of liever alles in eigen hand hebt dan ben je natuurlijk niet verplicht om dit thema aan te schaffen.

Marketheme in een notendop:

 • Strak thema zonder overbodige afleidingen
 • Ontwikkelt in samenwerking met een top affiliate
 • Thema is gericht op het maximaliseren van je verkopen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Je hoeft je geen zorgen te maken over dingen als; beveiliging van je website, het optimaliseren van je afbeeldingen, het maken van een back-up van je website etc.

marketheme

Door Jacko opgelicht?

Als het gaat over geld verdienen op het internet word er al snel gedacht aan oplichting. Mensen die over de rug van anderen geld proberen te verdienen.

Helaas zijn er genoeg voorbeelden van bekend.

De Affiliate Marketing Revolutie is absoluut een eerlijke cursus. Naast het feit dat Jacko gewoon met zijn ware identiteit naar buiten treed en al je vragen beantwoord laat hij het op meer manieren zien.

Er is namelijk een mogelijkheid om deze cursus voor slecht €1 uit te proberen. Je krijgt dan 7 dagen toegang tot de training en kunt op die manier kijken of het iets voor je is.

Maar zelfs als je besluit om de volledige cursus aan te schaffen heb je als nog 3 weken de tijd om het uit te proberen want als je binnen die 3 weken niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug.

Jacko is zelf nog actief als affiliate

Zoals ik al eerder aangaf zijn de meeste producteigenaren van dergelijke producten in de ‘geld verdienen online’ branche zelf niet actief in hetgeen ze verkopen.

Ze verkopen cursussen en verdienen daar een hoop geld aan en na een paar jaar zijn ze weer verdwenen, dit is compleet anders bij Jacko (Ik hoop dat je dat een beetje duidelijk word tijdens dit uitgebreide review)

Jacko is zelf nog actief met Affiliate marketing en deelt regelmatig waardevolle tips via zogenaamde webinars, hieronder zie je een website van Jacko, deze website levert op het moment van schrijven ongeveer €1000 per maand op en is nog geen jaar oud.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Om je nog meer bewijs te geven en te laten zien dat dit echt werkt heb ik besloten om je een kijkje te laten nemen in mijn ‘succeslounge’ Ik verdien namelijk op dit moment een super vet bedrag met Affiliate marketing.

Hier kon ik voorheen alleen maar van dromen, hieronder enkele screenshots van mijn verkopen:

paypro commissies

 

paypro mail

 

jacko meijaard ervaringen

 

1000 euro per maand

 

Zoals ik al eerder aangaf is PayPro de betaalprovider tussen Affiliate en producteigenaar, PayPro heeft trouwens een officiële banklicentie en is 100% betrouwbaar.

De onderste foto is van een andere affiliate die na ongeveer een half jaar €1000 per maand doet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie

Maar wat zijn de mogelijkheden als je hier echt goed in word? Wat kun je zoals verdienen? Hieronder een video waarin Jacko laat zien wat zijn top affiliates verdienen:

Geen tegenslagen gehad!?

Nu je een duidelijk beeld hebt gekregen van Affiliate Marketing en de mogelijkheden die het te bieden heeft vraag je, je natuurlijk af “Maar is alles dan vanzelf gegaan? Heb je geen tegenslagen gehad!?”

Veel mensen praten alleen maar over hun successen en nooit over hun tegenslagen, ik denk dat het te maken heeft met het feit dat ze dan bang zijn dat mensen geen cursussen meer aanschaffen.

Juist door nooit over tegenslagen te praten en alleen maar over de zonnige kant denk ik dat je ongeloofwaardig overkomt. Daarom wil ik in tegenstelling tot vele andere Affiliate Marketeers wel over mijn tegenslagen praten.

Ik wil je een zo duidelijk mogelijk beeld geven van wat je te wachten staat. Toen ik namelijk zelf met de Affiliate Marketing Revolutie begon had ik nog geen enkele voorkennis.

Zoals zoveel mensen hing ik wel vaak rond op het internet maar ik had nog nooit een website gemaakt. Het maken van een website stelt naar mijn mening echt niets voor.

Ik heb op dit vlak dan ook geen tegenslagen gekend, als ik iets niet helemaal snapte liet ik een vraag achter op het forum en kreeg ik heel snel antwoord.

Schrijven van goede teksten

Het schrijven van goede teksten is echt iets wat je gaandeweg zult leren, op dit vlak heb ik wel de nodige tegenslagen gehad. In het begin nam ik alles veel te letterlijk over, ik kopieerde nog net niet wat Jacko mij voordeed.

Om een goede Affiliate Marketeer te worden is het erg belangrijk dat je goed leert schrijven. Wat ik hiermee bedoel is het schrijven van pakkende teksten, teksten waarmee je een potentiële koper over de streep trekt als het nodig is.

Maar neem over de streep trekken ook weer niet te letterlijk, de gouden regel is dat je waarde levert aan je doelgroep. Je levert eerst waarde en voorziet je doelgroep zo goed mogelijk van de informatie waar op gezocht word voordat je een product aanbiedt.

bloggen

Help! ik kan niet schrijven

Maar wat nu als je helemaal niet goed kunt schrijven? Kan ik hier dan niet mee beginnen? Ja hoor, ook daar is een oplossing voor.

Je kunt namelijk teksten laten schrijven door tekstschrijvers. Zelf heb ik dat in het begin niet gedaan omdat ik goed wilde leren schrijven.

Voordat ik andere mensen opdracht ging geven om teksten voor mij te laten schrijven wilde ik precies weten waar ik het over had. Nu laat ik best vaak teksten schrijven door tekstschrijvers.

Het tarief wat een tekstschrijver rekent kan erg variëren, zelf laat ik teksten schrijven tegen een tarief van ongeveer 1,5 cent per woord.

Ik wilde het zo graag!

Vergeleken bij het opstarten van een fysiek bedrijf waarbij je vaak flink moet investeren in een pand of voorraad is dit natuurlijk peanuts.

En in hoeverre kun je het een tegenslag noemen als de bezoekersaantallen even niet zijn wat je gehoopt had? Als je door blijft gaan weet je bijna zeker dat het weer aan zal trekken.

Stel je eens voor dat je een fysiek bedrijf hebt opgericht, je hebt voorraad aangeschaft, een pand gehuurd en vervolgens blijven de klanten uit? Dan krijg je het toch veel benauwder?

Zelf verdien ik nu sinds de zomer van 2016 geld met Affiliate Marketing, ik heb soms wat tegenslagen gekend maar ik wilde het gewoon graag genoeg en heb nooit aan opgeven gedacht.

Als jij dit ook heel graag wild en simpelweg niet opgeeft, dan weet ik zeker dat het jou ook gaat lukken.

 • We leven in een hele mooie tijd dankzij het internet, je kunt letterlijk vanaf je keukentafel je eigen bedrijf starten
 • Met affiliate marketing heb je alleen een laptop en een internetverbinding nodig
 • Als je het graag genoeg wilt overwin je iedere tegenslag!

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost €47,- dat is absoluut niet duur voor de enorme hoeveelheid waarde die je krijgt. Daarnaast zul je deze €47 in veelvoud terug kunnen verdienen als je het op de juiste wijze aanpakt.

Maar dat is nog niet alles, je kunt de Affiliate Marketing Revolutie nu 7 dagen proberen voor maar €1,- Vind je het niks stop je en ben je slechts €1 kwijt.

Geld terug garantie

Kies je toch voor de volledig cursus en ben je achteraf niet tevreden of had je er iets ander van verwacht? Dan stuur je Jacko een mailtje en krijg je het volledig aankoopbedrag terug.

Je loopt dus geen enkel risico, alleen het risico dat je geld gaat verdienen en je leven een hele leuke wending krijgt.

Veelgestelde vragen

Toen ik met de Affiliate Marketing Revolutie begon had ik verschillende vragen, hieronder heb ik de vragen op een rijtje gezet en de antwoorden erbij vermeld:

-Leuk dat Jacko Meijaard met zijn ware identiteit naar buiten treed maar probeert hij niet gewoon maximaal geld te verdienen met het verkopen van deze training? 

Natuurlijk probeert Jacko geld te verdienen met deze training, dat is tenslotte wat iedereen doet die op wat voor manier dan ook producten ontwikkelt. Maar met de informatie uit deze training ben jij in staat om je dromen te verwezenlijken, ik kan het voor je bevestigen. Jacko probeert je op allerlei manieren te helpen en levert veel maar waarde dan het product kost.

En vind je na het proberen van de Affiliate Marketing Revolutie toch dat Jacko alleen maar geld aan je probeert te verdienen in plaats van je te helpen? Dan vraag je gewoon je geld terug, zo simpel is het.

-Ik ben een complete leek met computers, is de Affiliate Marketing Revolutie dan alsnog voor mij geschikt? 

Ja, zelf wist ik ook helemaal niets van het internet af voordat ik met de Affiliate Marketing Revolutie begon, geloof me, het word allemaal stap voor stap uitgelegd en het is slechts een kwestie van de stappen volgen. Kom je er dan nog niet uit? Dan kun je altijd je vraag stellen op het forum waar je vliegensvlug geholpen word.

-Ik heb geen noemenswaardige opleiding gevolgd, kan ik het dan wel? 

Ja hoor, om te ondernemen heb je geen opleiding nodig. Zelf heb ik niet meer dan een mbo opleiding en heb al behoorlijke successen gehaald op het internet. Jacko heeft zelf trouwens ook alleen maar een mbo opleiding.

-Hoe lang duurt het ongeveer voordat ik mijn eerste website online heb? 

Dat ligt natuurlijk volledig aan jouw inzet. Zelf had ik mijn eerste website al na 2 dagen online, daarna is het een kwestie van teksten schrijven voor je doelgroep.

-Hoe lang duurt het voordat je, je eerste commissie kan verwachten? 

Ook dat ligt volledig aan je inzet. Ik had mijn commissie binnen een maand verdient. Het ligt er maar net aan in welke markt jij gaat zitten en hoe snel je weet te ranken in Google, maar daar leer je alles over in de training.

-Ik heb geen laptop, kan ik dit ook op een tablet of smartphone doen? 

Ik wil je echt aanraden om dit op een laptop of pc te doen, het schrijven van het artikelen en het aanpassen van je site is haast onmogelijk op een tablet of smartphone.

-Hoeveel kan ik hiermee verdienen? 

Dat is afhankelijk in welke markt je zit. De ene markt heeft een hoger plafond dan de andere. De gezonheidsmarkt is bijvoorbeeld een hele grote markt waar meer in te verdienen valt. Eigenlijk is the sky the limit, het kan wel oplopen tot tienduizenden euro’s per maand.

-Kan ik me eerst aanmelden op het forum om eens rond te kijken? 

Jazeker, je kunt je gewoon gratis aanmelden op het forum van internetsuccesgids.

Wat de meesten niet vertellen..

Omdat ik natuurlijk 100% transparant tegen je wil zijn wil ik je nog een aantal dingen vertellen waar je rekening mee moet houden als je besluit deze cursus aan te schaffen.

Ik kan wel doodleuk vertellen dat het allemaal hosanna is en dat je in een mooie stabiele lijn naar de top beweegt, dat is niet zo. Dat zou je ook niet mogen verwachten van iets wat de potentie heeft om je leven voorgoed te veranderen.

 • Je gaat momenten krijgen dat het tegenzit, de bezoekersaantallen vallen tegen, het lijkt maar niet op te schieten en voor je gevoel steek je er zo veel tijd in. Laat je hierdoor niet weerhouden, ik heb deze momenten ook gehad maar alleen de doorzetters zullen overwinnen.
 • Neem niet alles één op één over wat je ziet in de training. Natuurlijk, de instellingen van websites etc. wel maar niet de voorbeelden qua inhoud van de site. Probeer er je eigen twist aan te geven, niemand zit te wachten op klonen.
 • Als iets niet lukt ga dan zelf ook op onderzoek uit. Je bent slechts één zoekopdracht verwijderd van het juiste antwoord. Om succesvol te ondernemen moet je vindingrijk zijn.
 • Ga indien mogelijk elke dag aan de slag met je website zo word deze langzaam maar gestaag groter en zul je zien dat de bezoekersaantallen steeds hoger en hoger worden. 2 uurtjes per dag is voldoende om een goed artikel te schrijven.
 • Wil je een paar dagen weg? Geen probleem, schrijf alvast teksten en laat deze automatisch publiceren op je website op het moment dat jij er niet bent. Zo kan je business in ieder geval doorgroeien.
 • Zit het een keer tegen en blijf je eindeloos hangen in een negatieve sfeer? Stop dan waar je mee bezig bent en ga eens een flinke wandeling maken. Zo maak je, je hoofd leeg en zul je opladen met nieuwe motivatie!

Ondanks dat je dus rekening moet houden met bepaalde dingen ben ik van mening dat het nog steeds één van de meest laagdrempelige en meest mooie manieren is om geld te verdienen via het internet.

Want zeg nou zelf.. Een investering van slechts €47,- die de potentie heeft om je leven voorgoed te veranderen? Dat wil iedereen toch.

Dus.. Waar wacht je nog op?

Vanwege het feit dat het zo laagdrempelig is heb je dus eigenlijk niets te verliezen.

Sterker nog er zijn je al behoorlijk wat mensen voorgegaan die hun eentonige baan opgezegd hebben omdat ze keiharde successen behaalden dankzij deze training!

Want zeg nou zelf.. Je wilt toch niet de rest van je leven in een sleur blijven leven omdat het ‘moet’

Hoe ideaal is het als je naast je baan kunt gaan bouwen aan je eigen dromen om vervolgens over een poosje te genieten van complete vrijheid!

Lijkt het jou wel wat om:

 • Te werken waar en wanneer je wilt?
 • Meer te verdienen dan je nu doet?
 • Meer vrijheid te hebben om te doen en laten wat je wilt?
 • Een extra inkomen te genereren?

Want ben je het zat om:

 • Telkens aan anderen te moeten vragen of je vrij mag?
 • Te leven in de sleur van werken totdat het weekend of vakantie is?
 • Weinig tijd voor je dierbaren te hebben?

 

Ja, Ik Wil De Affiliate Marketing Revolutie 7 Dagen Proberen Voor Slechtst €1,- >>>

p.s. Op de volgende pagina vertelt Jacko je precies hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om dankzij Affiliate marketing €7500 per maand te verdienen.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: