Dat kan toch nooit? Is het geen pyramidespel!?

Dat kan toch nooit!? Het is een zin die ik vaak voor mijn kiezen krijg. Mensen, en dan met name wat oudere mensen, kunnen haast niet geloven hoe ik geld verdien. 

Maar wat verkoop je dan? En producten moet je toch versturen? Digitale producten!? Betalen mensen echt geld voor informatie!? Ik kan het haast niet geloven. 

Veel mensen die geld verdienen met een verdienmodel als Affiliate marketing moeten opboksen tegen het ongeloof van mensen uit hun omgeving.

More...

Werken voor een baas

De meeste mensen die hun ongeloof uiten over mijn manier van online geld verdienen werken voor een baas. 

Ze weten niet beter dan dat ze betaald krijgen voor elk uur dat ze aanwezig zijn, zijn ze niet aanwezig en werken ze niet, dan krijgen ze ook niet betaald. 

Werken in loondienst is de meest voor de hand liggende manier van geld verdienen, het is ook één van de meeste veilige manieren van geld verdienen. 

Het nadeel van werken voor een baas is dat je nooit meer zult verdienen dan de uren die je werkt, er zit een limiet aan.

Uurtje factuurtje

Een tweede groep mensen waarvan ik er regelmatig een aantal spreek werken op basis van 'uurtje factuurtje' 

Dit zijn mensen die niet in loondienst werken maar als freelancer opereren. Het zijn bijvoorbeeld accountants of ict'ers. 

Ze werken voor een bedrijf en krijgen betaald per uur dat ze aan het werk zijn, eigenlijk vergelijkbaar met de mensen in loondienst. 

Ook voor hun geldt, als ze niet aan het werk zijn krijgen ze ook niet betaald. Ook voor deze groep mensen is er dus een limiet aan het maximale wat ze kunnen verdienen per dag.

uurtje factuurtje

Werken via het internet

Zoals je inmiddels weet werk ik zelf via het internet, wat mij betreft één van de mooiste manieren om geld te verdienen. 

Het internet heeft het leven een stuk eenvoudiger gemaakt en ook voor ondernemers was het een welkome ontwikkeling. 

Sinds de komst van het internet zijn er heel wat succesvolle ondernemers bijgekomen en de meeste van deze ondernemers zijn allemaal begonnen vanaf een stoffige zolderkamer. 

Dankzij het internet kun je namelijk vanuit je zolderkamer letterlijk de hele wereld bereiken. 

Je hoeft geen enorme kapitalen uit te geven om bezoekers op je website te krijgen en dankzij Facebook ben je in staat om binnen 10 minuten een advertentie in de lucht te hebben die duizenden mensen bereikt.

Affiliate marketing

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen dankzij het internet, zelf pas ik het verdienmodel Affiliate marketing toe. 

Voor de mensen die geen idee hebben wat dat is, op deze pagina ontdek je precies wat Affiliate marketing inhoudt>>

In het kort gezegd is Affiliate marketing het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. 

Je hoeft dus zelf geen producten te hebben, geen klantenservice en ook geen voorraad. Het enige wat je doet is mensen doorsturen naar de website van de productverkoper. 

Het is dan ook om die reden dat je alleen een laptop en een internetverbinding nodig bent om van start te kunnen gaan.

Je kunt zowel fysieke als digitale producten promoten doormiddel van Affiliate marketing. Zelf promoot ik voornamelijk digitale producten zoals ebooks en cursussen.

Is het wel echt wat jij doet?

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn en daarom krijg ik, vooral uit mijn naaste omgeving, vaak de vraag wat dat dan precies is, dat Affiliate marketing.

Als ik het mensen uitleg lijken ze niet echt doordrongen van wat Affiliate marketing nou eigenlijk inhoudt. 

Ze denken dat ik, grof gezegd, maar wat aan loop te klooien met ebookjes en cursussen. Ze hebben totaal geen idee hoe groot de markt is en wat de kansen zijn.

"Haha, jij bent slapend rijk aan worden zeker!?" is wat mensen gekscherend zeggen.

Soms vind ik dat best wel vervelend, ik werk keihard voor mijn geld en erkenning lijkt er maar weinig te zijn. 

Maar dat weerhoudt me er uiteraard niet van om gemotiveerd door te gaan en mijn Affiliate business steeds verder uit te breiden. 

De ongekende kracht van het internet

Het internet heeft enorm veel voordelen ten opzichte van de traditionele manier van geld verdienen. 

Neem nou mijn geval, dit zijn de voordelen die ik heb als Affiliate marketeer ten opzichte van het werken voor een baas of ten opzichte van iemand met een fysiek bedrijf:

  • Ook als ik niet bezig ben met mijn websites verdien ik geld, dit komt omdat het internet 24/7 open is en mijn websites elke dag worden bezocht, ook als ik niet bezig ben met deze websites. 
  • Ik hoef me niet bezig te houden met klantenservice, voorraad of andere zaken. 
  • Ik kan werken waar en wanneer ik wil. Zodra er een internetverbinding aanwezig is kan ik aan de slag.
online werken

Maar kent het allemaal maar voordelen? 

Eerlijk is eerlijk, Affiliate marketing is een super mooi verdienmodel maar toch zit er een klein nadeel aan. 

Omdat je producten van andere bedrijven promoot kun je verder geen invloed uitoefenen op het product. 

Zou een bedrijf stoppen met een product, dan vallen daarmee jou inkomsten voor dat product weg. 

Gelukkig zijn er vaak wel vergelijkbare producten te vinden die je kunt gaan promoten in plaats van het product wat wegvalt maar toch dien je hier rekening mee te houden. 

Ik moet wel zeggen dat het bijna niet voorkomt dat een bedrijf stopt met een product wat erg goed loopt. Want waarom zou je stoppen met iets wat goed verkocht word?

Hoe ik dit geleerd heb!? 

Affiliate marketing is natuurlijk niet iets wat aangeboren is, ik heb het allemaal geleerd van iemand anders. 

Er is namelijk een training die mij precies heeft geleerd hoe ik Affiliate marketing succesvol moet toepassen. 

Mijn reis naar succes op het gebied van Affiliate marketing begon 2 jaar geleden met het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Jacko's training was de basis naar mijn succes, zonder deze training had het veeel langer geduurd voordat ik resultaten zou zien. 

Uren in ruil voor geld of 24/7 online?

Waar kies jij voor? Neem je liever geen risico en blijf je werken in ruil voor salaris of ben je geïnteresseerd geraakt in de wereld van de online marketing? 

Zelf werkte ik ook in loondienst, ik heb het allemaal vrij risicoloos aangepakt. Ik werkte fulltime in loondienst en daarnaast deed ik Affiliate marketing. 

Toen ik voldoende verdiende met Affiliate marketing ben ik parttime gaan werken om vervolgens de stap naar fulltime Affiliate marketeer te zetten. 

Deze manier was eigenlijk geheel risicoloos omdat ik in het begin nog gewoon mijn fulltime salaris had. 

Waar kies jij voor?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: