EAN nummer bol.com? Zo vraag je betrouwbare EAN nummers aan..

ean nummer bol.comHeb je een product gevonden wat je graag in de markt wilt zetten? En wil je deze producten verkopen via bijvoorbeeld Bol.com? Dan heb je EAN nummers nodig.

Maar hoe vraag je betrouwbare EAN nummers aan? Er doen steeds meer verhalen de ronde over bedrijven die goedkope EAN’s zouden aanbieden. In veel gevallen is goedkoop uiteindelijk duurkoop.

Wil je geen gezeur en absoluut geen risico lopen? Kies dan voor een betrouwbare partner op het gebied van EAN nummers. In dit artikel laat ik je zien waar je EAN nummers kunt kopen waarmee je achteraf geen gezeur krijgt.

Ontdek meer..

Amazon vs. Bol? Waar moet je als beginnende verkoper starten?

wat is goede handel op dit momentAmazon vs. Bol. Het zijn twee grootmachten op het gebied van online marktplaatsen. De één bevind zich in Nederland en België terwijl de andere meerdere landen op verschillende continenten bestrijkt.

Amazon is natuurlijk een stuk groter als Bol.com en haalde in 2018 een omzet van ruim 232 miljard dollar. Gigantisch dus. Bol.com haalde in datzelfde jaar een omzet van 2,1 miljard euro.

Maar waar kies je dan voor als startende Nederlandse of Belgische verkoper? Ga je meteen intercontinentaal doormiddel van Amazon of blijf je eerst lekker vertrouwd in eigen land? Hieronder mijn advies.

Ontdek meer..

Komt Amazon naar Nederland? De feiten en fabels op een rij!

Komt Amazon naar NederlandDe gemoederen zijn hooggespannen, komt Amazon naar Nederland? Het is een vraag die al jaren ronddoolt en niemand lijkt een pasklaar antwoord te hebben.

Iedereen doet geheimzinnig en echt duidelijkheid vanuit Amazon komt er niet. Toen Amazon enkele jaren geleden het .nl domein vastlegde was iedereen het erover eens, Amazon.nl gaat in de lucht!

De grote ophef bleek voor niets, het enige wat je op Amazon.nl kunt kopen zijn boeken en voor andere producten word je omgeleid naar de Duitse Amazon. Hoe zit het nu echt met Amazon? Komen ze eraan of gaat het (nog) niet gebeuren?

Ontdek meer..

Verkopen via Bol.com? De 6 beste tips op een rij!

verkopen via bol tipsVerkoop jij producten via het welbekende platform Bol.com? Maar heb je het idee dat het nog niet echt wil vlotten? Gaan de sales nog niet echt door het dak maar heb je het idee dat, dat bij je concurrentie wel het geval is?

In dit artikel geef ik je 5 tips over hoe je kunt verkopen via bol.com, en ja dan bedoel ik ook echt verkopen. Bol.com is namelijk super lucratief en bij de juiste aanpak kan het voor een significante omzetstijging zorgen.

Ontdek meer..

Wat zijn private label producten? Uitgelegd in een notendop!

wat zijn private label productenWat zijn private label producten? Het is een vraag die regelmatig bij mensen naar boven komt als je Google mag geloven. Veel mensen weten dus niet precies wat private label producten zijn en daar gaan we vandaag verandering in brengen.

Private label is niet iets van de laatste jaren en bestaat al een redelijke tijd. In dit artikel ga ik je exact uitleggen wat private label producten zijn en wat de voor- en nadelen van dit fenomeen zijn.

Daarnaast wil ik je laten zien op welke manier ik private labeling aanpak en waar ik mijn private label producten vandaan haal.

Ontdek meer..

Externe verkoopkanalen? Dit is waarom ze voor jou relevant zijn!

externe verkoopkanalenExterne verkoopkanalen. Wellicht heb je er al wel eens iets over gehoord en heeft het je aandacht getrokken. Veel ondernemers twijfelen over de inzet van externe verkoopkanalen en zien het als een bedreiging.

In dit artikel wil ik je laten zien wat de voor en nadelen van het verkopen via externe verkoopkanalen zijn. Want waarschijnlijk is het voor jou een enorme kans in plaats van een bedreiging.

Zijn jouw producten geschikt om te verkopen via externe verkoopkanalen? Kunnen externe verkoopkanalen zorgen voor een significante omzetstijging? Of valt het allemaal wel mee? In dit artikel vertel ik je precies hoe het zit.

Ontdek meer..

Logistiek via Bol.com? Aanrader of afknapper?

logistiek via bol.comLogistiek via Bol.com, gebruik jij het al? Of zijn je producten er niet geschikt voor? Of misschien vraag je, je wel af of het niet teveel in je marge snijd.

Logistiek via Bol.com is wat mij betreft echt een hele gave service om je complete verzend en retourproces uit handen te geven. Wel zijn er natuurlijk een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden.

In dit artikel laat ik je exact zien wat Logistiek via Bol.com inhoudt, wat de kosten zijn, en waar je op moet letten. Zelf verzend ik al mijn producten via de service Logistiek via Bol.com dus ik kan zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben.

Ontdek meer..

Verkoopaccount aanmaken Bol.com? Zo doe je het!

verkoopaccount aanmaken bol.comEen verkoopaccount aanmaken op Bol.com is helemaal niet moeilijk, wel zijn er een aantal zaken van belang en moet je met een aantal dingen rekening houden.

Op deze pagina leg ik je stap voor stap uit hoe je een zakelijk verkoopaccount aanmaakt binnen Bol.com

Houd je bedrijfsgegevens vast bij de hand want die ga je zometeen nodig hebben. Maak je niet druk, het openen van een verkoopaccount is een fluitje van een cent en kost je niet meer dan 10 minuten.

Ontdek meer..

Waarom verkopen via bol? Dit zijn de voor- en nadelen

waarom verkopen via bolWaarom verkopen via bol.com? Dat is een vraag die voornamelijk webshop eigenaren bezighoudt. Waarom zou ik ervoor kiezen om een ander platform nog groter te maken dan het al is?

Waarom zou ik bijdragen aan de naamsbekendheid van bijvoorbeeld Bol.com? Waarom zou ik een deel van mijn marge opofferen voor een ander? Het zijn vragen die bij veel mensen door het hoofd spoken.

Veel mensen zien Bol.com als vijand terwijl je Bol.com en andere marktplaatsen wat mij betreft als vriend moet gaan zien. Het is een kans om je omzet significant te laten groeien. Hieronder ontdek je waarom ook jij zou moeten gaan verkopen via marktplaatsen.

Ontdek meer..

Digitale producten online verkopen? Dit zijn de do’s en dont’s!

Digitale producten online verkopen is een hele lucratieve manier van geld verdienen. Je hebt geen voorraad nodig, je hebt niet te maken met beschadigde retouren en je hoeft de producten niet te verzenden.

Veel specialisten zoals psychologen, diëtisten, personal trainers en hobbyisten als pianoleraren en klussers hebben hun kennis om weten te zetten in een populair digitaal product.

Vandaag ga ik het met je hebben over het promoten van deze digitale producten en niet over het maken van deze producten. Want iedereen die bereid is om ervoor te gaan kan succesvol Affiliate marketeer worden. Hoe dat werkt? Dat zie je hier!

Ontdek meer..

1 2 3 13