Online geld verdienen als student? Dit zijn jouw mogelijkheden!

online geld verdienen als student?Naast je studie is het vaak lastig om genoeg geld te verdienen als student om rond te komen. Veel baantjes vergen namelijk veel tijd, waardoor je ook weer tijd tekort komt om te studeren of leuke dingen te doen.

Toch heb je het geld uiteindelijk nodig om van te kunnen leven en überhaupt je verplichtingen te kunnen betalen. Daarom is het vaak beter om online geld te verdienen als student. Maar dan vraag je jezelf waarschijnlijk af hoe je dit het beste kunt doen. Onderstaande informatie helpt jou om de beste online baantjes te vinden, zodat jouw studentenleven weer minder stressvol wordt.

Ontdek meer..

Geld verdienen met Instagram: Is dat wel zo eenvoudig?

geld verdienen met instagram

Geld verdienen met Instagram is mogelijk. Hoewel veel mensen dit sociale mediaplatform voornamelijk gebruiken om foto’s en video’s te delen met vrienden en familie, zijn er steeds meer mensen die geld gaan verdienen aan de accounts.

Hiervoor is echter wel veel kennis van zaken nodig en je zult er flink wat uren per dag mee bezig moeten zijn om daadwerkelijk van jouw salaris te kunnen leven.

Snel veel geld verdienen met Instagram? Dat is een fabeltje. Je zult moeten bouwen aan jouw profiel. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder.

Ontdek meer..

Geld verdienen met gamen? Waar moet je beginnen?

geld verdienen met gamen

Geld verdienen met een hobby, wie wil dat nou niet? Voor sommigen is dat voornamelijk creatief bezig zijn, anderen doen het aan de hand van een andere bezigheid.

Geld verdienen met gamen is een alternatief, waardoor je zowel jouw moment van ontspanning kunt combineren met het verdienen van enkele euro’s. Let wel op! Snel veel geld verdienen is een fabeltje. Alles heeft tijd en vooral inspanning nodig.

Er zijn de laatste jaren flink wat mogelijkheden bij gekomen om te kunnen verdienen aan de hand van spelletjes spelen. Onderstaande informatie geeft jou meer kennis over de mogelijkheden en hoe je deze in kunt zetten om te verdienen aan het gamen.

Ontdek meer..

Importeren uit China? Alle do’s en dont’s op een rij!

Importeren uit China is voor de meeste mensen verre van eenvoudig. Je hebt te maken met allerlei wet- en regelgeving en veel mensen zien door de bomen het bos niet meer.

Waar moet je nou allemaal op letten als je begint met het importeren uit China? Wat mag er nou wel en wat moet je absoluut niet doen? 

In dit artikel vertel ik je stap voor stap hoe het zit met het importeren uit China. Want gezeur achteraf, daar zit niemand op te wachten.

Ontdek meer..

Producten toevoegen bol.com? Fluitje van een cent!

Producten toevoegen op Bol.com is natuurlijk een onmisbare schakel in het proces om succesvol te verkopen via dit platform. 

Maar hoe gaat dat precies in zijn werk, dat producten toevoegen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn producten zo snel mogelijk te vinden zijn via de webshop van Bol.com? 

In dit artikel laat ik je stap voor stap zien hoe jij jouw eerste product online zet. Het is niet heel erg ingewikkeld, maar je moet toch op een aantal zaken letten.

Ontdek meer..

EAN nummer bol.com? Zo vraag je betrouwbare EAN nummers aan..

ean nummer bol.comHeb je een product gevonden wat je graag in de markt wilt zetten? En wil je deze producten verkopen via bijvoorbeeld Bol.com? Dan heb je EAN nummers nodig.

Maar hoe vraag je betrouwbare EAN nummers aan? Er doen steeds meer verhalen de ronde over bedrijven die goedkope EAN’s zouden aanbieden. In veel gevallen is goedkoop uiteindelijk duurkoop.

Wil je geen gezeur en absoluut geen risico lopen? Kies dan voor een betrouwbare partner op het gebied van EAN nummers. In dit artikel laat ik je zien waar je EAN nummers kunt kopen waarmee je achteraf geen gezeur krijgt.

Ontdek meer..

Amazon vs. Bol? Waar moet je als beginnende verkoper starten?

wat is goede handel op dit momentAmazon vs. Bol. Het zijn twee grootmachten op het gebied van online marktplaatsen. De één bevind zich in Nederland en België terwijl de andere meerdere landen op verschillende continenten bestrijkt.

Amazon is natuurlijk een stuk groter als Bol.com en haalde in 2018 een omzet van ruim 232 miljard dollar. Gigantisch dus. Bol.com haalde in datzelfde jaar een omzet van 2,1 miljard euro.

Maar waar kies je dan voor als startende Nederlandse of Belgische verkoper? Ga je meteen intercontinentaal doormiddel van Amazon of blijf je eerst lekker vertrouwd in eigen land? Hieronder mijn advies.

Ontdek meer..

Komt Amazon naar Nederland? De feiten en fabels op een rij!

Komt Amazon naar NederlandDe gemoederen zijn hooggespannen, komt Amazon naar Nederland? Het is een vraag die al jaren ronddoolt en niemand lijkt een pasklaar antwoord te hebben.

Iedereen doet geheimzinnig en echt duidelijkheid vanuit Amazon komt er niet. Toen Amazon enkele jaren geleden het .nl domein vastlegde was iedereen het erover eens, Amazon.nl gaat in de lucht!

De grote ophef bleek voor niets, het enige wat je op Amazon.nl kunt kopen zijn boeken en voor andere producten word je omgeleid naar de Duitse Amazon. Hoe zit het nu echt met Amazon? Komen ze eraan of gaat het (nog) niet gebeuren?

Ontdek meer..

Verkopen via Bol.com? De 6 beste tips op een rij!

verkopen via bol tipsVerkoop jij producten via het welbekende platform Bol.com? Maar heb je het idee dat het nog niet echt wil vlotten? Gaan de sales nog niet echt door het dak maar heb je het idee dat, dat bij je concurrentie wel het geval is?

In dit artikel geef ik je 5 tips over hoe je kunt verkopen via bol.com, en ja dan bedoel ik ook echt verkopen. Bol.com is namelijk super lucratief en bij de juiste aanpak kan het voor een significante omzetstijging zorgen.

Ontdek meer..

Wat zijn private label producten? Uitgelegd in een notendop!

wat zijn private label productenWat zijn private label producten? Het is een vraag die regelmatig bij mensen naar boven komt als je Google mag geloven. Veel mensen weten dus niet precies wat private label producten zijn en daar gaan we vandaag verandering in brengen.

Private label is niet iets van de laatste jaren en bestaat al een redelijke tijd. In dit artikel ga ik je exact uitleggen wat private label producten zijn en wat de voor- en nadelen van dit fenomeen zijn.

Daarnaast wil ik je laten zien op welke manier ik private labeling aanpak en waar ik mijn private label producten vandaan haal.

Ontdek meer..

1 2 3 14