Komt Amazon naar Nederland? De feiten en fabels op een rij!

Komt Amazon naar NederlandDe gemoederen zijn hooggespannen, komt Amazon naar Nederland? Het is een vraag die al jaren ronddoolt en niemand lijkt een pasklaar antwoord te hebben.

Iedereen doet geheimzinnig en echt duidelijkheid vanuit Amazon komt er niet. Toen Amazon enkele jaren geleden het .nl domein vastlegde was iedereen het erover eens, Amazon.nl gaat in de lucht!

De grote ophef bleek voor niets, het enige wat je op Amazon.nl kunt kopen zijn boeken en voor andere producten word je omgeleid naar de Duitse Amazon. Hoe zit het nu echt met Amazon? Komen ze eraan of gaat het (nog) niet gebeuren?

Ontdek meer..

Verkopen via Bol.com? De 6 beste tips op een rij!

verkopen via bol tipsVerkoop jij producten via het welbekende platform Bol.com? Maar heb je het idee dat het nog niet echt wil vlotten? Gaan de sales nog niet echt door het dak maar heb je het idee dat, dat bij je concurrentie wel het geval is?

In dit artikel geef ik je 5 tips over hoe je kunt verkopen via bol.com, en ja dan bedoel ik ook echt verkopen. Bol.com is namelijk super lucratief en bij de juiste aanpak kan het voor een significante omzetstijging zorgen.

Ontdek meer..

Wat zijn private label producten? Uitgelegd in een notendop!

wat zijn private label productenWat zijn private label producten? Het is een vraag die regelmatig bij mensen naar boven komt als je Google mag geloven. Veel mensen weten dus niet precies wat private label producten zijn en daar gaan we vandaag verandering in brengen.

Private label is niet iets van de laatste jaren en bestaat al een redelijke tijd. In dit artikel ga ik je exact uitleggen wat private label producten zijn en wat de voor- en nadelen van dit fenomeen zijn.

Daarnaast wil ik je laten zien op welke manier ik private labeling aanpak en waar ik mijn private label producten vandaan haal.

Ontdek meer..

Externe verkoopkanalen? Dit is waarom ze voor jou relevant zijn!

externe verkoopkanalenExterne verkoopkanalen. Wellicht heb je er al wel eens iets over gehoord en heeft het je aandacht getrokken. Veel ondernemers twijfelen over de inzet van externe verkoopkanalen en zien het als een bedreiging.

In dit artikel wil ik je laten zien wat de voor en nadelen van het verkopen via externe verkoopkanalen zijn. Want waarschijnlijk is het voor jou een enorme kans in plaats van een bedreiging.

Zijn jouw producten geschikt om te verkopen via externe verkoopkanalen? Kunnen externe verkoopkanalen zorgen voor een significante omzetstijging? Of valt het allemaal wel mee? In dit artikel vertel ik je precies hoe het zit.

Ontdek meer..

Logistiek via Bol.com? Aanrader of afknapper?

logistiek via bol.comLogistiek via Bol.com, gebruik jij het al? Of zijn je producten er niet geschikt voor? Of misschien vraag je, je wel af of het niet teveel in je marge snijd.

Logistiek via Bol.com is wat mij betreft echt een hele gave service om je complete verzend en retourproces uit handen te geven. Wel zijn er natuurlijk een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden.

In dit artikel laat ik je exact zien wat Logistiek via Bol.com inhoudt, wat de kosten zijn, en waar je op moet letten. Zelf verzend ik al mijn producten via de service Logistiek via Bol.com dus ik kan zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben.

Ontdek meer..

Verkoopaccount aanmaken Bol.com? Zo doe je het!

verkoopaccount aanmaken bol.comEen verkoopaccount aanmaken op Bol.com is helemaal niet moeilijk, wel zijn er een aantal zaken van belang en moet je met een aantal dingen rekening houden.

Op deze pagina leg ik je stap voor stap uit hoe je een zakelijk verkoopaccount aanmaakt binnen Bol.com

Houd je bedrijfsgegevens vast bij de hand want die ga je zometeen nodig hebben. Maak je niet druk, het openen van een verkoopaccount is een fluitje van een cent en kost je niet meer dan 10 minuten.

Ontdek meer..

Waarom verkopen via bol? Dit zijn de voor- en nadelen

waarom verkopen via bolWaarom verkopen via bol.com? Dat is een vraag die voornamelijk webshop eigenaren bezighoudt. Waarom zou ik ervoor kiezen om een ander platform nog groter te maken dan het al is?

Waarom zou ik bijdragen aan de naamsbekendheid van bijvoorbeeld Bol.com? Waarom zou ik een deel van mijn marge opofferen voor een ander? Het zijn vragen die bij veel mensen door het hoofd spoken.

Veel mensen zien Bol.com als vijand terwijl je Bol.com en andere marktplaatsen wat mij betreft als vriend moet gaan zien. Het is een kans om je omzet significant te laten groeien. Hieronder ontdek je waarom ook jij zou moeten gaan verkopen via marktplaatsen.

Ontdek meer..

Digitale producten online verkopen? Dit zijn de do’s en dont’s!

Digitale producten online verkopen is een hele lucratieve manier van geld verdienen. Je hebt geen voorraad nodig, je hebt niet te maken met beschadigde retouren en je hoeft de producten niet te verzenden.

Veel specialisten zoals psychologen, diëtisten, personal trainers en hobbyisten als pianoleraren en klussers hebben hun kennis om weten te zetten in een populair digitaal product.

Vandaag ga ik het met je hebben over het promoten van deze digitale producten en niet over het maken van deze producten. Want iedereen die bereid is om ervoor te gaan kan succesvol Affiliate marketeer worden. Hoe dat werkt? Dat zie je hier!

Ontdek meer..

Bol.com commissie? Dit is waarom het super lucratief is!

bol.com commissieAlweer een Bol.com commissie ontvangen? Soms volgen de commissies via Bol.com zich in rap tempo op. Maar hoe kan dat? Waarom is het promoten van producten via Bol.com zo lucratief?

In dit artikel laat ik je zien waarom je aan de slag zou moeten gaan met het partnerprogramma van Bol.com en hoe Bol.com zijn commissies toekent.

Dus heb jij een veelbezocht blog? Of een ander soort website waar veel traffic op af komt? Overweeg dan zeker om producten te gaan promoten via Bol.com

Ontdek meer..

Mijn Bol.com Affiliate ervaringen op een rij

bol.com affiliate ervaringenJij bent op zoek naar Bol.com Affiliate ervaringen, anders was je vast niet op deze pagina terecht gekomen. Goed nieuws, ik heb ruimschoots ervaringen als Affiliate voor Bol.com.

In dit artikel laat ik je onder andere zien wat ik per maand verdien met het promoten van producten via Bol.com. Daarnaast laat ik je zien wat je ongeveer aan commissies ontvangt bij de verschillende producten die Bol aanbiedt.

Is het Bol.com Affiliate programma, of beter gezegd, het Bol.com Partnerprogramma lucratief genoeg om er van te kunnen leven? Of zal het zo’n vaart niet lopen? Je ontdekt het allemaal in dit artikel.

Ontdek meer..

1 2 3 13

Geld verdienen op internet een fabeltje!? Ik dacht het niet! Check hier mijn keiharde bewijs..