Blog schrijven en geld verdienen? Hoe gaat dat in zijn werk?

blog schrijven en geld verdienenEen blog schrijven en geld verdienen klinkt als muziek in de oren. Is het daadwerkelijk zo makkelijk? Een website maken, artikelen schrijven en hiermee geld verdienen?

Hoe werkt het eigenlijk precies? Wat komt er nog meer bij kijken? Op deze pagina wil ik je mijn persoonlijke verhaal vertellen. Hoe verdien ik geld met mijn blog?

Wat moet je wel doen en wat kun je beter niet doen? Check het allemaal op deze pagina en voorkom dat je dezelfde fouten maakt als ik deed.

Hoe het begon..

Zoals ik al zei zal ik mijn verhaal hier met je delen.. Ik was er namelijk al een behoorlijke tijd klaar mee om altijd maar voor een baas te blijven werken.

Daarom ging ik op zoek naar andere mogelijkheden, alternatieven.. Ik begon mijn zoektocht naar mogelijkheden zoals zo veel mensen, op Google.

Ik las van allerlei verhalen, van beleggen tot het starten van een eigen bedrijf.. Het probleem met de meeste mogelijkheden was dat er best veel risico aan verbonden was.

Op een gegeven moment las ik een verhaal over internet marketing. Best interessant. Werken vanuit huis met alleen een laptop en een internet verbinding (check hier het verhaal)

De jungle van mogelijkheden

Op een gegeven moment wist ik het zeker. Ik wilde geld verdienen via het internet. Ik ging op zoek naar verdienmodellen die bij mij pasten.

Op dat moment kwam ik in een soort van jungle van mogelijkheden leek het wel. Het één werkte nog niet beter als het ander en dit ging vaak gepaard met het verdienen van honderden euro’s per dag.

Ik klikte zo maar eens wat websites aan en werd daar bijna verleid door alle mooie voorspiegelingen. Gelukkig ben ik een nuchtere hollandse jongen en prikte al gauw door deze ‘veelbelovende’ sites heen.

Om geld te verdienen op het internet is dit echt obstakel nummer 1 die je moet overwinnen anders kon het je nog wel eens veel geld kosten zonder dat het wat oplevert en dat is natuurlijk zonde.

Te mooi om waar te zijn..

Een goede tips als het gaat om het uitzoeken van geschikte mogelijkheden om geld te verdienen is het volgende, ‘Als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is het dit vaak ook’

Als je deze stelregel in je achterhoofd houd filter je er al behoorlijk wat onbetrouwbare sites uit.

Er zijn namelijk de afgelopen jaren al teveel mensen slachtoffer geworden van deze sites. Er word je verteld dat je gouden bergen gaat verdienen. De enige die dat doen zijn de eigenaren van de betreffende sites.

Blog schrijven en geld verdienen

Een blog schrijven en geld verdienen kan op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen door middel van het plaatsen van advertenties in je blog (AdSense) of het toepassen van Affiliate Marketing.

Nadat ik voorzichtig tot de conclusie was gekomen dat Affiliate Marketing het beste bij mij paste ging ik verder op onderzoek uit. (Affiliate Marketing levert in de meeste gevallen meer op)

Affiliate Marketing is het promoten van producten van anderen. Hierdoor hoef jij zelf geen product of dienst te hebben. Het enige wat je doet is het doorsturen van klanten naar de verkooppagina van de verkoper. Op deze manier kun je een blog schrijven en geld verdienen.

Je schrijft bijvoorbeeld een blog met informatie over een product waarna je potentiële kopers doorstuurt via een unieke link.

Koopt iemand vervolgens het product of de dienst ontvang jij commissie. Deze manier van internet marketing vond ik heel erg interessant omdat ik meteen kon beginnen en ik weinig tot niets hoefde te investeren.

Het enige wat je namelijk nodig bent is een webhosting en een domein naam. Een site via bijvoorbeeld wordpress is gratis. Webhosting en een domein naam kosten ongeveer rond de €25 per jaar. Vrijwel niets dus.

Waarschijnlijk denk je nu bij jezelf, maar euh.. een site maken!? Ik ben totaal niet technisch.. Geen paniek dat ben ik namelijk ook niet. Ik heb alles geleerd dankzij een hele goed cursus.

Dankzij deze cursus kreeg ik het voor elkaar om heel simpel super mooie websites te maken die mij geld opleverden.

Ging het allemaal vanzelf?

Om wel eerlijk en realistisch tegen je te blijven wil ik je wel vertellen dat het allemaal zeker niet vanzelf ging. Je zult wel door moeten zetten en vooral niet op moeten geven.

Het is niet zo dat je binnen een week al geld zult verdienen, tenzij je gaat adverteren op bijvoorbeeld Facebook, maar als je eenmaal bezoekers op je site krijgt en op verschillende zoekwoorden hoog rankt in Google gaat het bijna vanzelf.

Je website is namelijk 24/7 open voor bezoekers. Het kan dus zijn dat jij lekker aan het wandelen bent in het bos en dat je op dat moment geld verdient omdat mensen via jou site producten aanschaffen.

Check dit screenshot uit mijn mailbox:

paypro commissies

Hoe leerde ik het?

Natuurlijk heb ik wel een cursus gevolgd om dit allemaal te leren. In eerste instantie was ik nog wat achterdochtig over de cursus die ik uiteindelijk toch gevolgd heb.

Ik denk dat de meeste mensen wel voorzichtig zijn met het aanschaffen van cursussen over online geld verdienen. Toch kan ik je deze cursus met klem aanraden.

Zonder deze cursus was me dit namelijk nooit gelukt. Althans.. Niet zo snel.

Leer van anderen

Waarom zou je zelf alle valkuilen willen ontdekken terwijl dit al door andere mensen is gedaan? Er zijn namelijk al heel veel mensen die succesvol zijn met Affiliate Marketing.

Zo ook Jacko Meijaard. Jacko verdient al jaren zijn geld via Affiliate Marketing en hij maakte hier een cursus over. Zijn cursus heb ik aangeschaft en dat was echt een super goede beslissing.

Zijn cursus, de ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ behandeld echt alle onderwerpen die je nodig bent om geld te verdienen via het internet.

En als je iets niet snapt stuur je Jacko gewoon een mail en hij zal je binnen een paar uur terug mailen. Wel zo prettig en het kwam bij mij erg vertrouwd over.

Deze cursus kun je nu zelfs 7 dagen proberen voor maar €1.

Stop dus meteen met twijfelen en begin vandaag nog te bouwen aan jou toekomst! Want stel je voor hoe het zou voelen om tegen je baas te zeggen ‘Ik neem ontslag’!

Dat is met deze manier van online geld verdienen echt binnen handbereik!

Een blog schrijven en geld verdienen? Ik kan het dus jij kan het ook!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: