Het Affiliate Marketing forum van Nederland!

affiliate marketing forumOp zoek naar een Affiliate Marketing forum? Op deze pagina wil ik je meer laten zien over een super waardevol Affiliate Marketing forum.

Dit forum is echt één van de beste op dit moment! Je kunt hier terecht voor al je vragen omtrent Affiliate Marketing!

Samen met heel veel andere leden kun je sparren over alles wat met Affiliate Marketing te maken heeft. Maar ook voor algemene vragen over internet marketing kun je hier terecht.

Waarom een Affiliate Marketing Forum!?

Waarschijnlijk weet je een hele hoop over Affiliate Marketing en draai je mooie campagnes, toch is een goed Affiliate Marketing forum met mede internet marketeers enorm krachtig.

Ook al weet je een hele hoop er zijn altijd dingen die je nog niet weet of die je nog niet getest hebt. Op het forum zitten leden die de nieuwe trends al wel kennen of ze al getest hebben.

Zoals je wel kunt nagaan kun je jou voordeel uit de testresultaten van anderen halen of gewoon leren van anderen die nieuwe dingen hebben ontdekt op het gebied van Affiliate Marketing.

Waarom zou je uren zwoegen om te kijken of iets werkt terwijl een ander dit ook al gedaan heeft en jij gratis kunt zien of het werkt of niet? Moet je nagaan hoeveel tijd je dit kan besparen:-)

HET Affiliate Marketing Forum

Onlangs is er een nieuw Affiliate Marketing forum opgericht. Dit forum is opgericht door één van Nederlands beste Affiliate Marketeers, Jacko Meijaard.

Wellicht heb je al wel eens gehoord van hem.. hij is onder andere bekend van zijn Affiliate Marketing videocursus de ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ een zeer waardevol product overigens;-)

De laatste jaren waren er nog weinig goede Afilliate Marketing forums te vinden dus dit is zeker een goed moment voor zo’n waardevol platform.

Hieronder een rondleiding door het forum.

Meer weten over het Affiliate Marketing Revolutie Forum en zien wat er allemaal word besproken? Check hier het forum>>>

Gave functies

Zoals je in de video kunt zien zitten er gave boards in dit forum waar andere mensen hun verhalen delen van succesvolle projecten maar vooral hoe ze dit aangepakt hebben.

Hier kun je dus enorm veel inspiratie uithalen om te gebruiken voor je eigen projecten! Maar zoals ik eerder in dit artikel aangaf is het enorm krachtig om gebruik te kunnen maken van de ervaringen van anderen.

Zo hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en dit bespaart je veel tijd, deze tijd kun je dan weer inzetten om jou projecten te laten groeien.

Wat ik vooral erg mooi vind om te zien is dat de leden echt actief zijn. Heb je een vraag dan heb je meestal binnen no time antwoord.

  • Binnen no-time antwoord op al je vragen
  • Veel ervaringsdeskundigen die jou super goed kunnen helpen
  • Succesverhalen van andere Affiliates
  • Nieuwe trends
  • Krachtige webinars
  • Leuke challenges
  • En nog veel meer..

Is dit het beste Affiliate forum van Nederland?

Ja. Kort maar krachtig. Het Affiliate Marketing Revolutie Forum is op dit moment het beste Affiliate forum van Nederland, dat durf ik zonder enige twijfel te zeggen.

Ik heb nog even rond gespeurd op zoek naar andere Affiliate forums maar echt veel verder dan wat wazige forums uit het jaar 0 kwam ik niet.

Meer leren over Affiliate Marketing?

De meeste leden, en vooral de leden die veel successen boeken, maken gebruik van een het tabblad ‘Trainingen’ op het forum.

Jacko heeft namelijk meerdere trainingen ontwikkelt op het gebied van Affiliate Marketing. Tijdens deze trainingen laat hij precies zien hoe hij bijvoorbeeld een Affiliate site bouwt.

Jacko is ooit begonnen om te kijken of het voor hem mogelijk was om online geld te verdienen. Dit lukte hem na 3 maanden doorzetten en keihard werken.

Affiliate Marketing ervaringen

Het eerste geld wat hij online verdiende was niet veel, toch realiseerde hij zich meteen dat dit makkelijk op te schalen was naar meer.

Hij besloot keihard te gaan knallen en stelde zich als ultieme doel om €7500 per maand te verdienen met dit verdienmodel.

Nu enkele jaren later doet hij iedere maand meer dan €10.000! Daarom heeft hij een tijdje terug besloten om er een complete training over te maken.

€10.000 is voor de meeste mensen een ultieme droom en het was ook zeker niet makkelijk om dit te bereiken. Het ging echt met vallen en opstaan maar toch heeft hij doorgezet en zijn doel bereikt!

Zelf ben ik ook hard op weg om een dik salaris te verdienen dankzij Affiliate Marketing, maar ook bij mij ging het met vallen en opstaan.

Mensen die denken dat ze zonder slag of stoot succesvol kunnen worden hebben het goed mis, gelukkig maar, anders zou iedereen wel geld verdienen op het internet

  • Mensen die ondanks alles blijven gaan zullen succes boeken
  • Ook al zit het soms tegen, opgeven is NOOIT een optie
  • Stel een doel, onderneem actie en ga keihard onderweg naar meer vrijheid en geld

De foto die je hieronder ziet komt uit mijn hotmail account, dit zijn commissies die ik dagelijks verdien, de waarde van deze commissies zit ongeveer tussen de €15 en €60.

paypro commissies

Veel mensen geven op

Wat ik nog wel even tegen je gezegd wil hebben is het volgende, Ik wil absoluut niet het idee wekken dat dit een ‘Snel rijk worden’ methode is.

Op het internet is helaas veel te vinden over deze troep. Inderdaad troep! Trap daar alsjeblieft niet in.

Je kunt met Affiliate Marketing echt heel leuk geld verdienen toch is het in het begin niet makkelijk en geven veel mensen al op als ze na een maand nog niets verdient hebben.

Dat is echt zonde! Je gaat echt succes boeken als je hetgeen toepast wat je leert tijdens de training en keihard blijft doorzetten!

Niets komt vanzelf. Maar waarom zou je niet een paar maanden doorzetten om vervolgens te kunnen werken waar en wanneer je maar wilt?!

Het enige wat je nodig bent is een laptop en een internetverbinding!

Succes is een mindset

Jij kunt echt geld verdienen dankzij het internet! Ik kan het, jij kan het, iedereen kan het.. Als je het maar graag genoeg wilt en gewoon niet opgeeft!

Ik ben sterk van mening dat succes in je hoofd zit. Als jij er 110% van overtuigd bent dat je geld kunt verdienen via het internet en je blijft dit gevoel vasthouden dan ga je er gewoon komen!

Blijf dus elke dag tegen jezelf zeggen dat jij dit koste wat het kost gaat bereiken!

Want nogmaals.. Stel je eens voor dat je gewoon kunt werken waar en wanneer je wilt op de tijden die jij bepaalt! Het internet is 24/7 open.

Meer weten?

Wil je meer weten over Jacko Meijaard en zijn training, de Affiliate Marketing Revolutie? Via deze link kun je de Affiliate Marketing Revolutie 7 dagen proberen voor maar €1,- >>>

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden die je graag helder wilt hebben? Stel gerust je vraag onder dit artikel, ik sta je graag te woord!

Geen zin om te lezen? Check hieronder de soundcloud!

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: