10K p/m mindset audiotraining: Mindset = alles!

10k p/m mindset audiotrainingBen je op zoek naar ervaringen van mensen die met de 10k p/m mindset audiotraining van Jacko Meijaard aan de slag zijn gegaan? Goed nieuws, dan zit je hier goed.

Enige tijd geleden schafte ik deze audiotraining namelijk aan. Ik volgde de lessen en luisterde de audio’s. Elke dag luisterde ik een nieuwe audio met verhelderende inzichten van Jacko.

In dit artikel laatik je precies zien wat de 10k p/m mindset audiotraining inhoudt en waarom het luisteren van audio’s een krachtige manier is om aan je mindset te werken. Scroll dus snel verder en ontdek mijn 10k p/m mindset audiotraining review.

Voor wie is de 10k p/m mindset audiotraining?

De 10k p/m mindset audiotraining is ontwikkelt voor mensen die persoonlijk willen groeien. Mensen die naar de next level willen gaan op het gebied van hun mindset.

De meeste mensen die deze training kopen willen meer financiële ruimte, ze willen een extra inkomensstroom opzetten om meer leuke dingen te kunnen doen of meer tijd over te houden voor familie en dierbaren.

Maar als je dingen anders wilt in je leven zul je ook anders moeten gaan denken, je zult je mindset om moeten zetten. Het is vrijwel niet mogelijk om zakelijk te groeien en persoonlijk te blijven steken. Vroeg of laat gaat dit botsen.

Maar deze training is ook geschikt voor mensen die zich afvragen waarom hun altijd van alles overkomt, mensen die snel uit het veld geslagen zijn en achter elke boom vijand zien. Mensen die een negatieve kijk op het leven hebben.

Neem het heft in handen en sta aan het roer van je eigen leven. Dit kun je alleen bereiken met een ijzersterke mindset.

Jacko Meijaard ontwikkelde deze audiotraining

Jacko Meijaard ontwikkelde de 10k p/m mindset audiotraining. Jacko is eigenaar van InternetSuccesGids.nl en ontwikkelde in het verleden de populaire videotraining de Affiliate Marketing Revolutie. Daarnaast is hij eigenaar van het grootste Affiliate marketing forum van Nederland.

Ik ken Jacko al een tijdje en ik zal daarom ook niet onder stoelen of banken steken dat het een betrouwbare jongen is waar je met een gerust hart een product van kunt aanschaffen.

Jacko is een jonge internetondernemer uit Zeeland die niet tot het stereotype ‘internetgasten’ behoort maar ondanks dat tot één van de meest succesvolle van Nederland behoort.

jacko meijaard

De 10k p/m mindset audiotraining aan de binnenkant

Nu je weet of deze training voor jou geschikt is en wie het gezicht achter de training is, is het tijd om te gaan kijken wat deze 10k p/m mindset audiotraining precies inhoudt.

Op dit moment bevat de audiotraining 5 verschillende onderwerpen. Onder deze 5 onderwerpen vind je tal van audio opnames. Jacko geeft aan dat deze training telkens geupdate word omdat hij nieuwe audiobestanden blijft toevoegen. De training zal dus groter en groter worden.

Je vind audio’s in de volgende categorieën:

  1. Introductie
  2. Persoonlijk
  3. Gezondheid
  4. Business
  5. Business ideeën

Audio

Deze training bestaat volledig uit audiobestanden en je kunt het vergelijken met een podcast. Alle audio’s zijn opgenomen in het populaire podcast programma SoundCloud en zijn eenvoudig af te spelen op je al je apparaten waar en wanneer jij dat wil.

Om je persoonlijk te ontwikkelen, of in dit geval je mindset op een bepaald niveau te krijgen, zijn audio’s uitermate geschikt. Je kunt lekker ontspannen op bed gaan liggen en luisteren naar de audio’s of je kunt ze afspelen in de auto richting je werk.

Het luisteren van audio’s zoals een podcast of deze audiotraining en het lezen van boeken zijn naar mijn mening de allerbeste methodes om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

internet succes gids

Persoonlijk 10k p/m mindset audiotraining review

Zelf ben ik natuurlijk ook aan de slag gegaan met deze mindset audiotraining van Jacko en ik moet zeggen dat ik verrast was over hoe diep er op de onderwerpen in word gegaan.

Ik kende de Internet Succes Gids podcast al een tijdje dus had verwacht dat het meer een reeks van podcasts zouden zijn maar niets bleek minder waar.

De onderwerpen worden uitgebreid behandelt en je gaat verhelderende inzichten krijgen. Ik vond het vooral gaaf om eens van een andere ondernemer te horen hoe hij tegen dingen aankijkt.

Zelf ben ik jaren geleden begonnen op het internet, ik wilde geld verdienen maar had me nooit bezig gehouden met mindset. Ik kreeg gaandeweg natuurlijk te maken met tegenslagen maar vond het nogal lastig hiermee om te gaan.

Dit had natuurlijk alles te maken met mijn mindset. Mijn mindset was niet goed ontwikkelt en alles ging veel moeizamer. Ik ben dus van mening dat je beter gelijk kunt beginnen om je mindset te ontwikkelen dat gaat je een hoop frustratie schelen.

het belang van goede copywriting

Wat kost zo’n mindset?

Ik ben van mening dat een investering in jezelf de beste is die er bestaat. Ik geef persoonlijk dus vrij makkelijk geld uit aan dingen die me verder kunnen brengen, maar goed ik heb misschien makkelijk praten.

De 10k p/m mindset audiotraining kost €197,- en daarvoor krijg je levenslang toegang. Er worden telkens nieuwe audio’s toegevoegd dus je krijgt een schat aan informatie.

Als je besluit om deze training aan te schaffen zul je gratis toegang krijgen tot het Internet Succes Gids forum waar je de audiotraining onder het kopje ‘trainingen’ kunt vinden.

14 dagen geld terug garantie

Ook altijd prettig. Mocht je niet tevreden zijn over de training dan kun je eenvoudig je geld terug krijgen (binnen 14 dagen). Een simpel mailtje is voldoende om je aankoopbedrag terug te krijgen.

De 10k p/m mindset audiotraining aanschaffen?

Dus wil je naar de next level? Wil je doorgroeien en je niet meer uit het veld laten slaan door de kleinste dingen? Dan is een ijzerksterke mindset een absolute must.

Via Deze Link Kom Je Meteen Op De Aanmeldpagina Van De 10k p/m Mindset Audiotraining >>>

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: